Neveste disperate
Raspunsuri - Pagina 7
cockeritza spune:
Dragele mele, eu nu pot vorbi in cunostinta de cauza: relatia cu sotul meu este una de poveste: suntem de 7 ani impreuna si avem 2 copii, 4 si 2 ani, si ne iubim mult mai mult decat la inceput. Nu exista neaparat un motiv pentru care barbatii se schimba dar atitudinea noastra conteaza foarte mult: eu am profitat de toate momentele posibile sa-l las cu copiii, chiar imi cere asta, sa-l pun la treaba si a facut din proprie initiativa; ideea e ca uneori trebuie sa le canti putin in struna...daca esti obosita de exemplu, fa un mic efort si fa-i o surpriza: de genul vine de la servici, te gaseste ciufulita, cu cearcane, indispusa ca bebe a urlat, n-a cerut la olita, pune mainile peste tot, etc si nu-i mai trebuie chestii romantice; dar daca incercati sa va improspatati putin...natural...culcati copilul/copiii si spuneti-i ceva de genul chiar daca sunt obosita ce-ar fi daca ti-as face un masaj? simte ca e bagat in seama...
n-as avea suficient loc sa va scriu toate experientele care determina o relatie sa se raceasca dar pot sa va spun un lucru sigur: DRAGOSTEA SI SENTIMENTELE CONTEAZA ENORM DE MULT si la fel de mult comunicarea. Faceti voi primul pas ca ei oricum sunt superficiali si incercati sa aflati ce-l macina-in mintea lor au senzatia ca nu mai sunt priviti cu pasiune si ego-ul lor poate fi lezat foarte usor.In acelasi timp trebuie sa stiti un lucru: fermitate si demnitate de la inceput: nu-i rasfatati prea mult si spuneti-le direct ce anume va deranjeaza si cum credeti ca se poate rezolva; nu evitati compromisurile, sunt binevenite dar cu masura! succes si daca aveti vreo problema mai deosebita putem vorbi si pe im andrea_28m
mariaanna spune:
quote:
Originally posted by Guestus
Nu le spun ca apoi aplica...o sa traiasca bine...fara scandaluri si in armonie...si apoi yo o ma plictisesc la job sa citesc "vai ce bine e la mine acasa"
Hai ,nu fi rautacios!
Sa inteleg ca la tine e liniste si armonie?Permanent?????
Nu pot sa cred.
Guestus spune:
Pai cum vine asta mariana...nu e logic ce spui tu...
adica iti cauti un sot perfect...il gasesti...apoi el se transforma in Brutus..nu face mincare ca la inceput...nu aspira ..nu blabla ...de lene nici cocos in casa nu e .
de ce nu cauti un sot al dracului...cioban..sa nu faca nimic...si mai rau de atit nu se poate ....si sigur se va transforma pe parcurs in ceva okay. ...nu e mai bine cum spun yo.
ramyteo spune:
Mai nu am dat bir cu fugitii si nici nu contrazic pe nimeni ,nu am de ce fiecare cu parerea lui mai citeam la sub. "dor de pui" mai da a iesit un adevarat calvar ,vai ,vai
Teo
Perlute
o viata...
mariaanna spune:
quote:
Pai cum vine asta mariana...nu e logic ce spui tu...
adica iti cauti un sot perfect...il gasesti...apoi el se transforma in Brutus..nu face mincare ca la inceput...nu aspira ..nu blabla ...de lene nici cocos in casa nu e .
de ce nu cauti un sot al dracului...cioban..sa nu faca nimic...si mai rau de atit nu se poate ....si sigur se va transforma pe parcurs in ceva okay. ...nu e mai bine cum spun yo.
Of, nu ai inteles nimic
Nu vorbeam de mine , ci asa, in general.
Sotul meu nu este si nici nu a fost perfect.Ba, mai mult, nici nu imi doersc sa fie perfect.Nu a facut vreodata treburi casnice si nici nu va face vreodata.Asa, sa dea cu aspiratorul o data pe an sau un ceai la jumaate de an...da.O mancare o data la 5 ani...hm.
Sotul meu e masculul ,,masculin".Imi permit sa-i reprosez uneri ceva , daca e cazul.Zilele prea calme ar fi obositoare,Si-apoi, impacarea de dupa cearta e asa de dulce...Eu am un sot minunat.
Am zis de la inceput ca eu nu sunt o nevasta disperata.Ba chiar am sugerat sa se puna intre ghilimele.Disperate cu adevarat nu cred ca ar fi vreuna.Daca ar fi, atunci ar ajunge la tribunal.
mariaanna spune:
quote:
ramyteo...te imbraci azi in stewardesa sau nu?
Cred ca mai degraba am sa ma imbrac eu ...ca diseara suntem singuri -singurei.Chiar daca maine ma asteapta un examen!
mariaanna spune:
quote:
Originally posted by ramyteo
Mai nu am dat bir cu fugitii si nici nu contrazic pe nimeni ,nu am de ce fiecare cu parerea lui mai citeam la sub. "dor de pui" mai da a iesit un adevarat calvar ,vai ,vai
Teo
Perlute
o viata...
ai vazut?
Guestus spune:
quote:
Originally posted by mariaannaquote:
ramyteo...te imbraci azi in stewardesa sau nu?
Cred ca mai degraba am sa ma imbrac eu ...ca diseara suntem singuri -singurei.Chiar daca maine ma asteapta un examen!
asa mariana....da la prietenele tale care sufera o sa te gindesti in momentele alea...sau nu?