Neveste disperate

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Acum am citit putin la subiect.
Cre` c`am dat cu batu`n balta ,da` de`acum nu mai sterg.
In fine,pe mine ma deranjeaza ideea "e barbat bun,nu o bate"(chiar discutam ieri cu o prietena de mentalitatea asta a romanilor) sau ca "imi vorbeste cit de cit frumos"
Adica daca nu ma bate am noroc?Dar ce femeile sunt facute sa fie batute??Bataia e regula,sau exceptia?
Si cum sa nu-mi vorbeasca frumos?Ce inseamna "cit de cit"??

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:
Originally posted by hannen
In fine,pe mine ma deranjeaza ideea "e barbat bun,nu o bate"(chiar discutam ieri cu o prietena de mentalitatea asta a romanilor) sau ca "imi vorbeste cit de cit frumos"
Adica daca nu ma bate am noroc?Dar ce femeile sunt facute sa fie batute??Bataia e regula,sau exceptia?
Si cum sa nu-mi vorbeasca frumos?Ce inseamna "cit de cit"??

e uite...discutai ieri cu o prietena despre bataile din romania......s-au epuizat subiectele si tocmai asta ramasese neatins

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sussy spune:

wow .. ce viata .. surprize zilnic
Eu i-am facut sotului un cappuccino ieri .. simplu si eficient nu chiar o surpriza dar sa bucurat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Pe unde umblati, disperatelor?
Sau sunteti atat de prinse cu surprizele?

Mergi la inceput

Nu vor sa spuna nimic...tin secret...dar yo stiu ca ele cu imaginatia stau prost

tu unde ai incasat mariano avertismentul?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Guestus

Nu vor sa spuna nimic...tin secret...dar yo stiu ca ele cu imaginatia stau prost

tu unde ai incasat mariano avertismentul?

Da' tu daca esti sex tarede ce nu le dai idei ?Barbatii stiu ce vor...
Eu la dor de pui, dar m-am lasat antrenata in mocirla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Guestus,fiindca imi esti simpatic am sa-ti povestesc cum de-am ajuns sa discutam despre asta.
Eu si cu prietena mea vopseam in bucatarie si depanam amintiri din copilarie.frumos nu?
din vorba in vorba isi aduce aminte de una dintre cele mai bune prietene ale ei si-am intrebat-o ce mai stie de ea(eu nu o cunosc,dar vorbeste frumos de ea si am intrebat daca mai tin legatura)
Si ea mi-a zis cam asa "aaa Maria e maritata la tara,are 2 copiii,pamint mult,munceste saraca singura ca socrii sunt bolnavi"
Iar eu am intrebat-o "dar barbatul nu o ajuta?Cum se inteleg?"Si ea imi zice ,"a cred ca nu o bate,sau poate ii mai da o palma doua dar nu mi-a zis,per total e baiat bun!"
Si de acolo am inceput discutia apropo de mentalitatea romanului"a avut noroc,are barbat bun,nu o bate,nu bea....etc"

Mergi la inceput

Revenind la subiectul acesta, Ramona, vad ca ai dat bir cu fugitii!
Si chiar as vrea sa stiu de ce altceva mai sunt disperate nevestele?
Ma gandeam ca un sot poate fi uneori mai necioplit,dar sigur n-a fost asa la inceput.Cu siguranta doar acasa e asa...In societate e tot domn.
Nu generalizez,doamne fereste.Am zis unii.
Guestus, tu ce parere ai?
Au dreptate cateodata femeile sau nu?Crezi ca cer prea mult daca vor ca sotul lor sa ramana neschimbat?Sa fie ca la inceput?

Mergi la inceput

Nu le spun ca apoi aplica...o sa traiasca bine...fara scandaluri si in armonie...si apoi yo o ma plictisesc la job sa citesc "vai ce bine e la mine acasa"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by hannen

Guestus,fiindca imi esti simpatic am sa-ti povestesc cum de-am ajuns sa discutam despre asta.
Eu si cu prietena mea vopseam in bucatarie si depanam amintiri din copilarie.frumos nu?
din vorba in vorba isi aduce aminte de una dintre cele mai bune prietene ale ei si-am intrebat-o ce mai stie de ea(eu nu o cunosc,dar vorbeste frumos de ea si am intrebat daca mai tin legatura)
Si ea mi-a zis cam asa "aaa Maria e maritata la tara,are 2 copiii,pamint mult,munceste saraca singura ca socrii sunt bolnavi"
Iar eu am intrebat-o "dar barbatul nu o ajuta?Cum se inteleg?"Si ea imi zice ,"a cred ca nu o bate,sau poate ii mai da o palma doua dar nu mi-a zis,per total e baiat bun!"
Si de acolo am inceput discutia apropo de mentalitatea romanului"a avut noroc,are barbat bun,nu o bate,nu bea....etc"

In general ,la tara, tinerii se casatoresc in pripa, nu se cunosc indeajuns, sau se casatoresc datorita aranjamentelor rudelor.De aceea , daca ajung sa nu fie batute, cred ca o dau bine.Secretul unei casatorii insa nu sta in asta.
O femeie trebuie sa fie femeie, sa stie sa-si educe sotul.
O vorba din popor spune ca barbatul e asa cum il face femeia.
Pai, da.Femeia il face...dar daca la un moment dat nu mai tine, ce sa faca?Cat de toleranta sau de rea trebuie sa fie o femeie?

Mergi la inceput