Neveste disperate
Dragele mele m-am hotarat sa deschid acest subiect ca sa ne varsam oful .
Sunt tanara mamica si sotie binenteles si poate ca si voi treceti prin momente mai dificile cu sotii vostrii.
Eu dupa ce am nascut sotul meu a venit la mine si cand am vrut sa il sarut m-a respins . De atunci am simtit o racire intre relatia dintre noi chiar daca nu recunoaste.
Se tot spune despre gelozia barbatului atunci cand are un copil dar noi incercam sa nu ii lasam ca doar ii iubim nu? Dupa un anumit timp ajungi sa crezi ca nu te mai iubeste ca numic nu e bine din ceea ce faci si lucrurile nu mai decurg cum ai vrea. Indiferent de situatia materiala sunt de parere ca ar trebui ca intre soti sa fie multa comunicare ,dar si aici se intampla cand cel de langa tine sa nu iti raspunda .
La treaba in casa...nu mai e asa ca la inceput.
Mai nou vine acasa si asteapta sa i se puna masa sa i se dea telecomanda si hop la televizor. Pai mai fete hai sa incercam sa ii aducem pe calea cea buna sa ii facem sa inteleaga ca chiar daca stai acasa cu copilul esti obosita. Sa ii facem sa inteleaga ca vrem sa fim iubie. Sa ii facem sa inteleaga ca vrem armonie in casa .
Dar oare putem lucurl acesta?
Va invit la o mica discutie asa ca intre noi femeile si sa incercam sa ne facem iubite.
Va astept.
Teo
Perlute
o viata...
Raspunsuri
acina spune:
Ai avut si tu o mica discutie cu el , sa stie si omul ce nu iti convine?
Sincer eu asa as face, fara sa te certi ca nu rezolvi nimic cu cearta.Slava Domnului ca la noi nu a fost cazul, chiar ne-a apropiat si mai mult sarcina si nasterea copilului nostru.
Succes.
Anca 25 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
sali spune:
[quote]Initial creeata de ramyteo
Dupa un anumit timp ajungi sa crezi ca nu te mai iubeste ca numic nu e bine din ceea ce faci si lucrurile nu mai decurg cum ai vrea. Indiferent de situatia materiala sunt de parere ca ar trebui ca intre soti sa fie multa comunicare ,dar si aici se intampla cand cel de langa tine sa nu iti raspunda .La treaba in casa...nu mai e asa ca la inceput.
Mai nou vine acasa si asteapta sa i se puna masa sa i se dea telecomanda si hop la televizor.
Marriage, like money, is still with us; and, like money, progressively devalued. ( Robert Graves)
Ideea ar fi ca in timp , ca si banii, casatoria se devalorizeaza...la unii...
In cazurile fericite, fiecare an nou aduce cu el un plus de valoare
pe subiect , ce sa raspund... mi se pare ca esti plina de intentii bune...eu una te admir ca mai poti pune problema de maniera " hai sa gasim solutii sa ii facem sa inteleaga ca vrem sa fim iubite si vrem sa fie armonie in casa", in situatia in care tu esti obosita de copil si el are pretentia sa ii pui masa..in cap poate...
Dar de ce, ei intelesesera din greseala, inaintea casatoriei, ca nu vrem sa fim iubite si nu ne place sa curga lapte si miere in casa? De ce tr sa ii convingem acum de ceva evident si de la sine inteles?
Mi se pare ca tr sa fac efort, de exemplu, sa ma fac placuta fata de noi cunostinte, colegi noi... Dar sa ma straduiesc sa ma fac iubita de sot...sau Re-iubita mai bine zis( in timp ce el butoneaza la Tv si ma respinge dupa ce nasc), nu...
onyxg1998 spune:
Ramy, se intampla des chestia asta, mai ales cand vin si copii, pentru ca uite, spre exemplu mie nu-mi convin unele chestii, cum ii vorbeste uneori sau cum se joaca cu el sau alte tampenii, si-mi sare mustarul, nu cred ca este normal, este si copilul lui, dar pe mine ma seaca la inima.
Mai mult conteaza sa nu dai importanta prea mare discutiilor, ca stii cum este, omul la nervi urla in disperare, si zice vrute si nevrute, apoi regreta. Cat despre ajutat, prefate intr-o zi bolnava rau, sa nu te ridici din pat sa vezi cum reactioneaza, face sau nu? Si pe mine ma ajuta mai mult la inceput, dar acum s-a mai lasat balta, si nu-mi convine neam, dar asta ar insemna sa ne certam intr-una.
Pupik de la Onyx si Vlad
30+ Alexandra Maria si mami de Vlad Gabriel James
Guestus spune:
quote:
Originally posted by onyxg1998
[ Cat despre ajutat, prefate intr-o zi bolnava rau, sa nu te ridici din pat sa vezi cum reactioneaza, face sau nu? Si pe mine ma ajuta mai mult la inceput, dar acum s-a mai lasat balta, si nu-mi convine neam, dar asta ar insemna sa ne certam intr-una.
da...si apoi o prinde ca se preface si sa vezi ce distractie iese. ...mai bine chiar se imbolnaveste..sta pe balcon 2 h si obligat raceste.
amelie-chan spune:
Esti tare simpatic(a) "GUESTUS"....chiar m-ai facut sa rad.
Eu zic ca e cumva lipsa de comunicare sau chiar omu o avea el ceva daca pana sa se nasca bebe te ajuta si era altfel.
Zic si eu nu dau cu paru.
Iar pe un om nu ai cum sa-l faci sa intelega ca vrei sa fii iubita sau reiubita, consider ca daca te iubeste o arata si cu asta basta.
coltofeanu spune:
quote:
Originally posted by Guestusquote:
Originally posted by onyxg1998
[ Cat despre ajutat, prefate intr-o zi bolnava rau, sa nu te ridici din pat sa vezi cum reactioneaza, face sau nu? Si pe mine ma ajuta mai mult la inceput, dar acum s-a mai lasat balta, si nu-mi convine neam, dar asta ar insemna sa ne certam intr-una.
da...si apoi o prinde ca se preface si sa vezi ce distractie iese. ...mai bine chiar se imbolnaveste..sta pe balcon 2 h si obligat raceste.
Mai bine il inchizi pe el pe balcon vreo 2 ore si daca raceste il tratezi cu .... indiferenta !
Edit: Poate astfel se trezeste si el la realitate!
adriana_m spune:
Si la noi au aparut certuri si neintelegeri cand era bebe mic. Eu eram mai tot timpul obosita si irascibila si nu-mi convenea nimic. Plus ca apareau discutii si din cauza banilor. Este inevitabil.
Poate el e stresat si din cauza banilor si a oboselii. Trebuie discutat mult si salurite toate problemele. El trebuie sa inteleaga ca si tu esti obosita si nu poti sa le faci chiar pe toata si ca trebuie sa te ajute si el. Pentru ca statul acasa cu copilul cateodata e mai obositor decat mersul la servici.
onyxg1998 spune:
Ba, sa stiti ca un eseˇte vorba de neinteles, ci de rea vointa, ca la o adica, nu-i navoie sa mergi la facultate c asa stii sa speli o farfurie sau sa bagi un aspirador in priza. Nu vorbim de facut mancare sau de calcat rufe, ci de lucruri mai simple, sau efectiv de facut baie la copil. Poate intr-o zi esti enorm de obosita si nu ai chef sau iti este rau, cine te ajuta?? Chemi vecina, sau pe mama?? Eu nu am pe nimeni aici, si sincer, mai ales de cand sunt gravida si am mai avut si probleme, i-am zis de la obraz, daca l-am vazut ca nu se simte: “fa-i si tu baie la baiat, te rog” sau “spala si tu vasele, te rog” si pana la urma nu zice nu. Intr-adevar mai sunt si zile cand zice, “lasa ca le spal eu”, si cand vin de la servici, tot acolo sunt.
Asta este, ei sunt asa, si daca-i inveti sa fie “comozi” asa or sa fie mereu. Pai, am niste prieteni aici sa vedeti faza: ea era la bucatarie si facea mancare si el din varful patului striga la ea “Janeth, Janeth” si ea se duce intr-un suflet “ce ai patit?” La care el raspunde “da-mi si mie telecomanda” si vreau sa va spun ca telecomanda era la capatul patului in care statea el!! Cand am vazut faza, mi-a cazut fata, asta este chiar bataie de joc! Si nu putem permite asa ceva! Orice ar fi, si noi mergem la servici la fel ca ei, si noi suntem obosite, si noi avem dreptul sa ne trantim in pat si sa asteptam sa ne serveasca!! Hai, incercati sa-i mai implicati si pe ei in treburile casei, ca atata libertate li s-a urcat la cap !
Pupik de la Onyx si Vlad
30+ Alexandra Maria si mami de Vlad Gabriel James
mariaanna spune:
Bravo, fetelor!
Puneti picioru-n prag!
E adevarat ca e aproape o regula ca barbatii, dupa un timp de convietuire sa devina mai ,,nesimtiti", sa nu mai fie asa de draguti, sa nu te mai sarute dimineata , sa vrea controlul absolut asupra televizorului si multe altele.
Fara cearta, dar cum sa le dam peste nas?
Ca noi ne tot straduim, dar daca ei nu vad?
Mariaanna, mami de Alex nazdravan
câteva poze
Povestea nasterii lui Alex,povestea noastra
mariaanna spune:
Ramy,n-ai vrea sa pui disperateintre ghilimele?
Cred ca e niciuna dintre noi cu adevarat disperata de sot sau de rolul de nevasta.
Ca , daca stau sa cantaresc, cred ca faze dintr-astea cu telecomanda sau cu ciorapii(sa-i scot) nu au fost asa multe si nici foarte grave.
Si daca sunt meciuri, las' ca stiu eu ce sa-i fac !...
De cate ori ceva nu e bine ii amintesc de primii ani de casatorie , cate rele am indurat , dar am trecut peste toate, ca ne-am iubit.O bucata de paine daca am avut, am impartit-o .
Si acum, la fel.Si o bomboana o impartim...dar in trei.
Mariaanna, mami de Alex nazdravan
câteva poze
Povestea nasterii lui Alex,povestea noastra