sunt a nimanui
Raspunsuri - Pagina 9
amelie-chan spune:
Da, probabil ca nu a intrat pt. ca-i week-end si sotu o fi
liber in week-end.
Maine-i luni, sper sa ne de-a de stire.
Bafta "A"!
babylina spune:
Ma bucur enorm de mult ca suntem atat de solidare. Ca apelul lui A a fost ca un bulgaras de zapada care a adunat atatea inimi la un loc, si atatea ganduri. Almo esti un inger , jos palaria.
Vezi A ca nu esti singura. Ca incet incet a aparut o mica raza , o raza ce va deveni, sunt convinsa un soare ce iti va lumina viata.
Iti doresc ca saptamana care incepe sa fie mai frumoasa si mai luminoasa.
Asteptam vesti bune de la tine.
anyella spune:
A,fii curajoasa,hotarita si ft.precauta!Asta nu e viata,e un chin permanent! Almo
Aniela
saka spune:
DA !
Mi-aduc aminte prin ce-am trecut si eu in toamna anului trecut .
Din cate vad pe tine A unele te incurajeaza iar altele te descurajeaza . Eu am avut parte de oo frumoasa impacare . Parerea mea este ( daca merita ... si asta doar tu stii ) trebuie incercat .
Am cerut si eu parerea fetelor de aici si din fericire am avut parte de sfaturi care mi-au prins bine . Trebuie sa-ti spun ca ne iubim f mult dupa ce ne-am impacat si ne apropiem de o casatorie .
REPET . merita incercat . nu da importanta celor care te incurajeaza sa renunti . multi mint . Faci ceea ce simti tu ca ar fi mai bine pt tine .
Si bineinteles pt copil .
Te pup si vreau sa auzim de bine .
Oana .
Tisina spune:
quote:
Originally posted by saka
DA !
Mi-aduc aminte prin ce-am trecut si eu in toamna anului trecut .
Din cate vad pe tine A unele te incurajeaza iar altele te descurajeaza . Eu am avut parte de oo frumoasa impacare . Parerea mea este ( daca merita ... si asta doar tu stii ) trebuie incercat .
Am cerut si eu parerea fetelor de aici si din fericire am avut parte de sfaturi care mi-au prins bine . Trebuie sa-ti spun ca ne iubim f mult dupa ce ne-am impacat si ne apropiem de o casatorie .
REPET . merita incercat . nu da importanta celor care te incurajeaza sa renunti . multi mint . Faci ceea ce simti tu ca ar fi mai bine pt tine .
Si bineinteles pt copil .
Te pup si vreau sa auzim de bine .
Oana .
Draga mea, tu ai citit pasajul cu violul? Cum poti spune ca merita sa incerce? Ce anume sa incerce? Sa isi piarda si mintile? Ca demnitatea aproape ca si-a pierdut-o!
O fi functionat la tine faza cu impacatul, si ma bucur ca ati reusit (sincer, e frumos cand doi oameni ajung la concluzia ca se iubesc), dar tu ai citit cu atentie povestea ei? Ti-a lasat impresia ca sotul o vrea si noi o sfatuim sa renunte? N-ai citit deznadejdea si disperarea exprimata de ea?
Scuza-ma daca am fost mai dura, insa nu m-am putut abtine.
tessie spune:
quote:
Originally posted by saka
REPET . merita incercat . nu da importanta celor care te incurajeaza sa renunti . multi mint .
Eu cred ca ai citit superficial problema ei,ceea ce traieste ea e o drama.Sa incerce sa ce??Sa se supuna ea si copilul ei la abuzuri,la violenta?
No comment!
ruxij spune:
Saka, daca te-a batut si te-a injurat, o sa te mai bata si o sa te mai injure. E doar o problema de timp. Iti faci iluzii ca "impacatul" o sa tina pana la adanci batraneti.
amelie-chan spune:
Tisina, Tessie, Ruxij, nu are rost sa ne enervam , fiecare
citeste si intelege in felul lui, asa ca ,nu dati importanta si tratati cu indiferenta.
Noi suntem aici pt. ca am inteles-o pe A si pt. ca vrem sa o sprijinim si ajutam si nu are rost sa ne luam la certa si sa deviem de la subiect, ceea ce cred ca nu i-ar face bine nici lui "A" cand va citi.
SAKE sa fi fericita pt. ca ti-ai regasit fericirea si cum tu spui ca "multi mint" ai grija si tu la randul tau!
Draga A sper sa ne dai de stire azi, te pupam si suntem aici!!!
cfelinar spune:
A, te rog suna-ma neaparat cand ramai singura (fara soacra) sau cand iesi in oras! Stau in Toronto, mai exact metrou pape sau intersectia pape&cosburn. Am incercat sa-ti trimit mesaj privat, dar nu se poate. Voi mai insista cu PM, poate reusesc! Pupici! Curaj! Daca vrei, poti face minuni!
cfelinar spune:
http://www.msnbc.msn.com/id/21134540/vp/3888639#3888639
http://www.msnbc.msn.com/Default.aspx?id=3881738&p1=0
Iubita A,
Orice plan ti-oi fi facut sau iti vei face, iti recomand cu toata dragostea sa citesti aceasta carte, care este atat de controversata... Aici poti vedea cat e de controversata, dar totusi din cei 91 de cititori, 49 ii acorda 5 stele, 15 ii acorda 4 stele, iar 16 ii acorda doar cate 1 stea. http://www.amazon.com/Proper-Care-Feeding-Husbands/dp/0060520612
Fa efortul de a o citi pana la capat, desi iti va veni sa dai cu ea de multe ori inainte de a ajunge la sfarsit. Asa mi s-a intamplat mie in timp ce o citeam, dar am continuat cu cititul numai din respect pentru persoana care mi-a recomandat-o, caci o apreciez prea mult pe aceasta persoana ca sa ii nesocotesc sfatul.
Acum, eu consider aceasta carte indispensabila oricarei (viitoare) sotii. Iti va face mult bine tie in primul rand.
Aceasta carte te captiveaza, nu stiu in ce masura ai tu timp sau chef de citit, caci dupa cum spui ai pe bebita plus scoala, pe langa celelalte cate induri.
Uite aici am gasit-o pentru tine, la biblioteca publica Toronto, doar clic OK, apoi clic PLACE HOLD, introdu-ti numarul tau de card de biblioteca si pinul, apoi alege locatia cea mai apropiata de casa ta, clic din nou PLACE HOLD, apoi clic OK. Ei te vor anunta prin telefon cand va ajunge cartea. (aceste info ti le-am dat pentru cazul in care nu ai plasat niciodata HOLD la biblioteca; eu nu facusem acest lucru la 2 ani de Canada)
http://catalogue.torontopubliclibrary.ca/uhtbin/cgisirsi/a7VqYTL6vr/TPL/250900078/24
Nu esti singura! Sunt alaturi de tine! Daca vrei sau poti sau crezi ca merita, contacteaza-ma. Mult curaj!!! Cristina
PS Acest mesaj este numai pentru autoarea topicului, asadar va rog respectuos sa va abtineti sa-mi raspundeti in cazul in care nu sunteti de acord cu mesajul meu. Multumesc!