sunt a nimanui

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Poate n-a mai putut ajunge la net pentru ca e weekend. Almo, felicitari pentru generozitate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Almo si celelalte fete din Canada, multumim cerului ca existati!
Sincera sa fiu si eu sunt incgrijorata vazand ca nu a mai scris nimic A.. Sa speram ca ruxij are dreptate si din cauza weekend-ului nu a putut ajunge la net.
Ma rog in fiecare zi sa nu i se intample nimic grav si sa ii dea Domnul putere sa iasa din aceasta situatie ingrozitoare.
A., iubita, suntem alaturi de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinaa spune:

Almo ,am plans si am ras(de fericire) cand am vazut propunerea ta in momentul de fata zic ca esti unica sperantapentru ea...sper sa ii dea D=zeu puterea necesara sa o scoata la capat

http://tt.lilypie.com/Lg7Ap2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

A, ce mai faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doibebei spune:

"A", sper ca esti bine si tu si copilul...m-ai impresionat foarte tare cu situatia ta....Nu te grabi tocmai acum..trebuie sa fii foarte atenta pentru ca ceea ce faci sa nu se intoarca impotriva ta... Ai grija de tine!

Felicitari fetelor din Canada! sunteti nemaipomenite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Almo Asta numesc eu oameni de nadejde!Totdeauna m-a impresionat solidaritatea umana.
Incearca sa te detasezi un pic.Sa o ignori pe soacra-ta si pe sotul tau.Faptul c-ai intrat aici sa-ti spui pasul e un inceput foarte bun,sa te destupi la minte.Tu n-ai prietene la facultate?
Daca soacra ta sta cu BB cit esti plecata, ma gindeam sa-ti iei un servici sa fii independenta financiar,dar totusi cred ca ti-e greu sa-l lasi singur,deoarece spui ca are citeva luni.
Animanui iti doresc numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

fetelor. toate aveti un suflet mare si sunt convinsa ca oricare dintre voi ati face acelasi lucru pt A. a noastra.

am sentimentul ca A. e bine, probabil ca nu a fost vineri la scoala, poate a avut un alt scop pt ziua de vineri. d-ne ajuta sa fie bine.

Album
http://picasaweb.google.com/nicole.poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana32 spune:

Animanui, am trait o perioada a vietii ,asemanatoare cu a ta ,pot spune IDENTICE. Singura diferenta era ca fetita mea era nevazatoare Iti imaginezi cata nevoie aveam de ajutorul cuiva,de dragoste simulte altele,dar toate acestea nu existau.Eram distruza atat fizic cat si psihic ,credeam ca nu am putere sa-mi iau viata in maini si s-o conduc dupa propriile vise.Intro zi am intrat intr-o biserica si m-am rugat sa primesc puterea sa pot face ceva sa schimb acel cosmar.Lacateva zile am plecat la parintii mei impreuna cu fetita.A mai urmat un an de cosmr (divort ,partaj, certuri ,reprosuri si tot ce se subdivide acestei categorii).Rugandu-ma nencetat si devenind eu insumi,am reusit sa gasesc fericirea adevarata.Acum ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat puterea sa cred in mine si sa-mi fac soarta dupa bunul meu plac.Nu esti niciodata singura,acolo sus cineva te iubeste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Charlie spune:

A, draga mea sper ca esti bine. Da un semn ceva cand poti.

Tocmai ti-am citit povestea.

Mult curaj. Ai si prieteni si umar pe care sa plangi si mai presus de orice poti avea si libertate pentru tine si copilul tau.

Draga A, tocmai am iesit dintr-o relatie de genul asta. Condimentata cu multe, multe mizerii. Si tot asa am facut si eu : inca o sansa , inca o sansa - imi reprosa ca atata merita si el. Inca o sansa.

Nu. Tu nu ii datorezi lui nimic si nu face decat sa te franeze cat poate. Nu mai sta pe ganduri. Esti in tara in care poti face asta si te poti repune pe picioare urgent. Salveaza copilul si pe tine din otrava aia.

Te port in gand si suflet A.

Almo

------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Si eu astept cu nerabdare sa vad ce faci , ma gandesc ca e weekend si cum au spus si alte fete probabil nu ai acces la internet, asa ca iti doresc tot binele si sper sa iei o decizie in favoarea ta .
Almo sunt mandra de tine.

Mergi la inceput