Pocaitii, la apel
Raspunsuri - Pagina 2
denizel spune:
Ortodocsi, de ce va bagati pe topicul pocaitilor?
Sau, deja precedentele au fost creeate?
xenocid spune:
quote:
Originally posted by denizel
Ortodocsi, de ce va bagati pe topicul pocaitilor?
Ai vazut tu ortodox sa rateze o mica po(r)cäialä transecumenica?
RAMONELLA spune:
Marilena multumesc pentru sfaturi!!!Tu intotdeauna ai un sfat bun pentru mine!!!Ce scumpa e si piticuta ta!!!
Irina vad ca tu ai inteles ce am vrut sa spun.
xenocid si denizel nu am inteles ce vreti sa spuneti cu asta.
Scuze,daca ortodocsii nu sunt primiti aici,atunci nu voi mai intra.E credeam ca se accepta toate religiile,dar..in fine..
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
denizel spune:
quote:
Originally posted by RAMONELLA
xenocid si denizel
Ah, biata mea reputatie! .
Ramonella, poate ca plangerile tale ar fi mai potrivite aici:
http://forum.desprecopii.com//forum/topic.asp?TOPIC_ID=113269
b.nica spune:
Stau si mi-L inchipui pe DUMNEZEU TATAL uitandu-se la voi si la ...multi altii cum va ciorovaiti.
Poate sta si isi rade in barba, ca nesabuiti mai sunt copiii Lui, sau luandu-se de cap, ca dupa toate stradaniile lui voi tot nu ati inteles ce vrea El.
RAMONELLA spune:
quote:
Originally posted by denizelquote:
Originally posted by RAMONELLA
xenocid si denizel
Ah, biata mea reputatie! .
Ramonella, poate ca plangerile tale ar fi mai potrivite aici:
http://forum.desprecopii.com//forum/topic.asp?TOPIC_ID=113269Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
Se pare ca n-ai inteles ce vroiam sa spun,sau nu vrei sa intelegi,cu soacra n-am nimic,nu vad unde am spus eu ca nu ma inteleg cu ea,de faci referire la un asemenea subiect,eu am dat-o exemplu pe ea,ca ea imi este aproape.In fine,nu-i nici o suparare,dar ma doare rautatea unora,care nu-si are locul la un asemenea subiect.
Scuze ca am intrat la acest subiect,se pare ca nu sunt bine primita de unii.
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
denizel spune:
quote:
Originally posted by b.nica
Stau si mi-L inchipui pe DUMNEZEU TATAL uitandu-se la voi si la ...multi altii cum va ciorovaiti.
Poate sta si isi rade in barba, ca nesabuiti mai sunt copiii Lui, sau luandu-se de cap, ca dupa toate stradaniile lui voi tot nu ati inteles ce vrea El.
da, mai, bnica, mai stau si eu si meditez profund din cand in cand, da' de obicei cand e vorba sa ma analizez pe mine si nimicnicia mea ca-sa-zic-asa .
Ramonella, poate ca nu ai citit prima postare a initiatoarei acestui topic.
Ia uite ce zice ea, Toni:
quote:
Dragilor,
m-am gandit ca ar fi bine sa ne cunoastem.
Venirea Domnului e din ce in ce mai aproape, asa ca avem nevoie de incurajari.
Mie mi-a dat de inteles ca ar vrea sa discute cu altii, ca ea.
Daca tu crezi ca era o incurajare pt. a ne plange de soacrele pocaite, limitate si insistente, poti sa o faci in continuare.
Fii sigura ca vei beneficia de sustinere competenta .
smaranditza spune:
Eu nu am inteles scopul deschiderii acestui subiect. Si cred ca nu sunt singura in aceasta situatie...de aici rezultand si comentariile off topic.
De fapt, toni, ce astepti tu de la subiectul asta? O adunare interconfesionala si nondenominationala? Ca sa se discute ce? Aspectele comune ale credintei? Diferentele? Sau un fel de "sezatoare" (atat de obisnuita pe forum) in care sa spuna fiecare ce a gatit, ce i-au mai facut copiii, ce lucreaza, ce filme a vazut, etc???
Nu prea inteleg care este legatura dintre "venirea Domnului este aproape" si cunoasterea intre pocaitii de pe forum. Te astepti sa dea cineva cu subsemnatul aici? La ce fel de cunoastere te referi? Care este scopul "apelului" facut de tine?
Nu te supara, dar daca nu vei exprima clar ce intentionezi cu acest subiect, ce astepti sa se discute, vei primi tot felul de comentarii...si nu doar din partea pocaitilor, asa cum probabil ai astepta.
szivarvany spune:
Probabil se vrea a fi "clubul pocaitelor DC"
Btw, pe cand venirea Domnului? Io`st mai ignoranta si zau k nu stiu despre asta, insa sunt interesata. (nu e ironie, pur si simplu sunt chiar curioasa).
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
Arhistefy spune:
Pocainta se regaseste in toate denominatiunile crestine, inclusiv in cea ortodoxa. Inseamna acea atitudine de intoarcere de la pacat la Dumnezeu, o schimbare profunda, completa si esentiala a celui care a gresit, prin mijlocirea Domnului Isus.
Inseamna sa-L urmezi pe Domnul Isus in fiecare zi, in fiecare ceas. Inseamna sa-L iubesti pe Dumnezeu si sa-L pui pe primul loc in viata ta. Si sa-ti iubesti aproapele din toata inima ta.
Eu ma declar crestina, pocaita, si nu apartin nici unei denominatiuni.
Ii apartin doar Domnului Isus.