Pocaitii, la apel

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Incet, incet topicul a inceput sa se transforme in fun.

un burtoi de 34+ cu Mademoiselle.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuisaTL spune:

Nu stiu cat de "fun" este...
Din pacate Biblia spune altceva: "Nu v#259; în#351;ela#355;i: Dumnezeu nu Se las#259; s#259; fie batjocorit. Ce seam#259;n#259; omul, aceea va #351;i secera." (Galateni 6:7)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuisaTL spune:

...ca sa se-nteleaga:

"Nu va inselati: Dumnezeu nu se lasa sa fie batjocorit. Ce seamana omul, aceea va si secera."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by Amina_Marina

Incet, incet topicul a inceput sa se transforme in fun.

un burtoi de 34+ cu Mademoiselle.

Ce anume ti se pare "fun"?

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toni spune:

Sa ne concentram la alte lucruri:

Ati fost vreodat#259; pe vremea lu’ Ceausescu prin Parcul Copiilor în cl#259;direa oglinzilor? Era acolo o oglind#259; care reda imaginea invers: cu susul în jos, capul ti-era prezentat pe podea si picioarele în tavan!... Ei bine, a#351;a arat#259; societatea romaneasca din mileniul 3! Totul e cu susul în jos! Tot ce era valoare etic#259; pe vremea bunicii: bunatatea, blande#355;ea, castitatea, etc., e dovad#259; de slabiciune în societatea moderna. Valorile societatii de azi (cu durere fac aceast#259; afirma#355;ie) sunt: r#259;utatea #351;i egoismul! Orice #355;i s-ar întâmpla pe strada rar gasesti pe cineva s#259; te ajute, ba mai mult, nu de pu#355;ine ori te sim#355;i în nesiguranta chiar în plina zi!

Ei bine, în acest aer îmbacsit suntem siliti s#259; traim zilnic, si nu de putine ori au fost multi care au urat de bine acestei filosofii pacatoase. Parc#259; prea mul#355;i crestini s-au înrait: se iarta mai greu, de ajutat nici s#259; nu mai vorbim, se prefera egoismul. Totul pentru binele personal, tot ce-i mai bun, func#355;ia cea mai înalt#259;, pozi#355;ia cea mai privilegiata, bani mul#355;i... în timp ce poate sunt batrani si tineri deopotriv#259; care mor în singur#259;tate si nimanui nu-i pas#259;!

Domnul Isus, as dori sa va reamintesc, ne-a f#259;cut în asa fel încat sa nu putem exista singuri, sa nu putem fi ferici#355;i în egoism si in rautate! Daca doresti sa fii intr-adevar mare, foarte mare, invata principiul slujirii. In imparatia lui Dumnezeu cel mai mare este cel care slujeste cat mai mult, cel care este o binecuvantare pentru cat mai multi! In raport cu acest principiu, tu cat de mare e#351;ti? Esti omul care esti gata s#259; te daruie#351;ti pentru altul, sa iti pese, sa te doara pentru altii? Abraham Lincoln spunea: «Mi-e mila de crestinul care nu simte nimic pentru fratele sau care este biciuit!»

Cam asa stau lucrurile! Daca vrei fericire, daruieste-o! Daca vrei bucurie, ofer-o! Dac#259; vrei binecuvantare, fii o binecuvantare! Dac#259; vrei s#259; fi ajutat la greu, ajuta! Dac#259; vrei s#259; fii iubit, iubeste!... Cand vei fi în stare s#259; faci asta, vei ajunge cel mai mare, dar nu în ochii oamenilor, ci înaintea lui Dumnezeu.

Cu drag,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shaimaa spune:

Toniiii ,,Domnul Isus, as dori sa va reamintesc, ne-a f#259;cut în asa fel încat sa nu putem exista singuri, sa nu putem fi ferici#355;i în egoism si in rautate!,,........ Domnul Isus ne-a facut???GRESIT.si,nu te supara,tu ti-ai dori sa fii fericita in egoism si rautate si din cauza asta nu poti???sau cum???Zau ca eu nu te mai inteleg.Asta e,te pierzi in idei,dar eu sper ca o sa mai citesti.Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexiaaa23 spune:

Mi se pare destul de interesant acest subiect.Parerile sunt impartite,rosiile sunt aruncate,fiecare vb din auzite sau prea putine din ceea ce au citit si au inteles din Sfanta Scriptura!!!
Religii sunt o "gramada",Dumnezeu e Unul singur si de fapt cred ca nu religia te mantuieste ci credinta din sufletul tau si purtarea fata de altii dar si fata de tine ca persoana!
Aici se judeca,dar oare avem noi dreptul asta?Nu e si acesta un pacat?Exista pacat mare sau pacat mic?
Faptul ca baptistii,penticostalii,etc. afirma ca catolicii,respectiv ortodocsii nu bvor ajunge in Rai deoarece sunt botezati la doar cateva luni de la nastere,si in Biblie scrie ca CINE VA CREDE SI SE VA BOTEZA VA FI MANTUIT!!!Dar oare stim noi cum va fi judecata,stim noi daca un ortodox e mai bun decat un baptist sau un catolic in fata lui DUMNEZEU?Nu...Dar toata lumea stie un lucru DUMNEZEU E TATAL NOSTRU SI NE IUBESTE...
Sfarsitul lumii va veni,dar nu stim cand,insa pana atunci ar trebui sa ne gandim ca fiecare persoana se naste cand vre Dumnezeu si moare cand vrea Dumnezeu.Nu stim niciodata cand este sfarsitul nostru,dar am face bine sa incercam sa fim mai buni sa fim mai intelepti si sa nu uitam ca ziua de maine nu ne apartine.
Credem in Dumnezeu,credem in Isus Hristos ,avem acelasi TATA si aceeasi Biblie dar fiecare intelege diferit.
Decat sa ne luam la cearta,sa incepem sa jignim si sa incercam sa dovedim ca religia noastra e cea mai buna mai bine ne-am gandi ce ar trebui sa facem noi ca persoane pt a devenii mai buni!

In momentul in care consideram ca suntem curati in fata lui Dumnezeu atunci putem da sfaturi dar pana atunci...sa ne corectam pe noi.

Sa auzim de bine.

Mergi la inceput

Doar pentru cei interesati:
http://www.alfanet.ro/stiri/?pag=mc&cat=intl&id=50

Cu drag,.

Mergi la inceput

Pentru cei interesati:

http://www.youtube.com/watch?v=n_sGLoqhha8

Cu drag,.

Mergi la inceput