Doamne ajuta!
Ma bucur ca va intalnesc am citit ce ati scris Dumnezeu sa va binecuvinteze!
Eu am lipsit cam mult am fost ocupata, nu m-am simtit bine moral si n-am vrut sa va supar cu starile mele. Acum incerc sa imi reiau viata in maini si macar postul acesta sa fiu mai linistita.
Hera , maryb ma bucur pt voi ca sunteti bine. Voua si celorlalte gravidute va doresc sarcina usoara si ne rugam pt voi.
Maria Adela asteptam sa ne scrii cand poti sper ca esti bine. Sa-ti traiasca copilasul si sa te bucuri de el.
Cleo sper ca esti bine ne este dor de tine si de cuvintele tale pline de bunatate dar stai cuminte noi ne descurcam.
cipicah multumim pt postarile tale sa va traiasca fetita care este un dar de la Dumnezeu datorita vietii frumoase si credintei pe care o aveti.
Livsy ma bucur ca esti mai bine.
Tuturor va multumesc, voi imi creati o stare de bine o sa incerc sa scriu si eu mai des deja parca ma simt mai bine.
Cami iti multumesc pt tot ce faci pt noi si celorlalte fete care nu am au dus lista la biserici. Multumesc si pt ce sfaturi ne-ai dat imi sunt de mare folos.
Anadomnica sper sa ne dai vestea cea mare, eu iti doresc succes ar fi foarte frumos daca lista gravidutelor se va mari.
Virginia esti prezenta ca intotdeauna sa iti ajute Dumnezeu.
Va pup pe toate dragele mele va doresc tuturor multa sanatate post usor si binecuvantare. Sa avem credinta si rugaciune mai ales ca este postul mare si Dumnezeu se va indura si de noi.
Sa va rugati si pt mine pacatoasa.
Unde-i Cleo?
Livsy, telepatie
! Am intrat si si direct pe mesajul tau mi-au cazut ochii, este a doua oara
cand se intampla asta.
Sper ca nu va suparati, am deschis eu capitolul 9, e aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=118259
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love
pink!