Rugaciune colectiva pentru a avea un copil(8)
Raspunsuri - Pagina 23
Livsy spune:
Maryb, ce frumooos!
Pai mai asteptam asa vesti! 

Anadomnica, scrii asa de frumos incat nu pot sa nu comentez.... :-) am mai vazut si in cele ce ai scris saptamana trecuta... Cred ca ai un suflet atat de luminos, este asa o pace, asa o frumusete, sunt sigura ca o sa ai o mare bucurie curand, sa dea Dumnezeu!! Noi toate ne rugam pentru tine si pentru noi toate si tare ai dreptate, se simte!! Este extraordinar. Tine-o tot asa si asteptam sa ne dai Vestea ;-)! 
Bine ai venit printre noi, stiu ca probabil ti-am mai spus, nu ma pot abtine sa nu mai spun o data :-) Si eu sunt moldoveanca, cu toate ca sunt si bucuresteanca (dupa locul nasterii), parintii amindoi moldoveni - si sunt taaare mandra de asta.

TUTUROR!!! 
Va iubesc!
Ana 

anadomnica spune:
Livsy - multumesc pentru urarile de bun venit si pentru incurajari. Ma bucur sa aflu ca esti moldoveanca la origine si mai ales ca esti mandra de asta... pentru ca multi/multe se feresc sa se mandreasca cu originea moldoveneaasca :). Totusi meleagurile moldovenesti si manastirile din muntii de aici au nascut multi sfinti care se roaga pentru noi. Sa vezi doar pestera Sf.Cuv. Teodora de la Sihla si te cutremuri cum a putut o femeie sa se sfinteasca si sa sfinteasca atat de mult meleagurile din jur.
Doamne ajuta si post usor.
Acush vine bebe mult dorit!
http://tt.lilypie.com/MZWVm7.png
cipicah spune:
Binecuvantate doamne, indraznesc sa-mi exprim cateva ganduri,desprinse din putinatatea credintei mele,rugandu-ma fierbinte ca Sfantul Duh sa ma inspire si sa faca aceste randuri sa fie de cat de mic folos,iara nu spre osanda.
A dus si sotia mea aceasta lupta pentru zamislirea unui prunc. Impreuna cu ea am trecut,luni la rand,prin sperante si temeri,prin indoieli si rugaciune. Lupta noastra s-a indreptat vizibil pe un drum bun in momentul cand am inteles ca fara schimbarea vietii,traindu-l pe Hristos, tinand canonul dat de parintele duhovnic (40 de zile x ...X ori citirea Acatistului Sf.Parinti Ioachim si Ana,Sf.Ioan Botezatorul,Sf.Mc.Pantelimon, Sf.Arhangheli Mihail si Gavril, tinerea stricta a posturilor de peste an, post miercuri si vineri in perioadele obisnuite, mai multa milostenie,participarea frecventa la Sfanta Liturghie,la Sf.Maslu,la molifte) nu putem sa ne implinim visul. In vara anului 2005 ne dedicam concediul efectuarii unor pelerinaje la unele manastiri prin tara.Ascultarea noastra la pr.Calistrat de la Man.Barnova-Iasi (fost ucenic al pr.Cleopa si actual ucenic al pr.Iustin Parvu) a inceput in august 2005. Din acel moment lucrurile au inceput sa se lege. In septembrie 2005, la un drum urgent la Timisoara,plec cu sotia si hotaram sa trecem si pe la mormantul parintelui Arsenie Boca de la Sf.Man.Prislop din Hateg. Ramanem peste noapte la manastire. Plecam a doua zi spre Iasi,avand o pace in suflet pe care nu am mai trait-o vreodata.Nu poate fi explicata. Iarasi nu pot explica cum am facut Hateg-Iasi intr-o singura zi,nefiind sofer profesionist, traind tot drumul cu sentimentul ca "ceva"imi duce masina,ajungand la Iasi aproape la fel de proaspat ca la plecare.
Mi-au dat lacrimile de emotie cand am citit un eveniment similar trait de pr.Pantelimon de la Sf.Man.Ghighiu.
http://www.razbointrucuvant.ro/2008/02/02/minuni-vechi-si-noi-ale-parintelui-arsenie-boca/#more-2151
In Saptamana Mare din postul Pastelui am lasat un pomelnic la pr.Iustin Parvu de la Sf.Man."Petru Voda" din jud.Neamt. La scurt timp dupa Sfintele Sarbatori de Pasti, dupa ce am reluat viata intima dintre soti,a coborat binecuvantarea Mantuitorului si asupra noastra,sotia mea ramanand insarcinata. Avand mare evlavie la pr.Arsenie Boca si ascultandu-i sfaturile, ascultand invataturile pr.duhovnic,precum si a preotilor cu care am stat de vorba in pelerinajul care a urmat in vara lui 2006, am pastrat "sarcina curata", sotia s-a impartasit foarte des ( spre sfarsitul sarcinii chiar saptamanal) si avem acum - apre slava Lui Dumnezeu,a Precuratei Maicii Sale si a Sfintilor Sai! - o fetita minunata.
Va doresc tuturor binecuvantatelor doamne sa va fie ascultata ruga plina de credinta si smerenie si darul cel bun al pruncilor sa va implineasca viata! Amin!
Imi cer smerit iertare daca cele spuse au fost cumva prilej de sminteala si n-am avut pocainta unor vorbe ziditoare. Ma iertati!
ainigriv spune:
Doamne ajuta,Cipicah!!!Sa va binecuvanteze Dumnezeu si pe voi si minunea din viata voastra pentru aceste invataturi,pentru ca si la noi Darul unui prunc a venit tot asa,fara doctori si medicamente,dar cu mult ajutor de la Dumnezeu.Nu m-as fi priceput sa le spun fetelor drumullung parcurs de noi din 2005,cand am avut o incercare mare cu o sarcina extrauterina pana in momentul in care am primit Darul,asa ca ma bucur ca ai descris exact cele necesare pentru curatirea trupului,dar mai ales a sufletului.Dumnezeu ne iubeste,daca vrea intai sa ne curatim si apoi sa primim in dar un copil!!!
Voiam sa intreb daca ai cumva adrese unde se pot trimite pomelnice la Sfintele manastiri mentionate de tine,ca e putin mai greu de ajuns acum la noi,avand in vedere ca suntem cu "burtica".Ma gandeam sa trimitem prin posta daca se poate.
Inca o data multumiri si te mai asteptam cu astfel de invataturi.Doamne ajuta!!!
maryb spune:
dragele mele, am pus la semnatura o poza de la eco de ieri in care se vede si bebelusul meu mic.
va multumesc pentru gandurile bune, pup pe toate si va doresc o zi minunata. 
maryb
7+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
georgia_c spune:
cipicah, bine te-am regasit
frumoasa poveste ; sa va traiasca fetita , si sa va bucurati de ea ;imi este de real ajutor tot ce tu ai povestit , mai ales ca imi doresc sa traiesc acelasi lucru ca si voi , la momentul la care DD va considera de cuvinta .
am o rugaminte la tine , daca nu-ti este greu , poate ne faci o listuta cu manastirile vizitate , tare as vrea sa merg (am fost anul trecut in bucovina si am vizitat cateva , dar vreau sa ajung si in moldova , si mi-ar place sa nu ratez niciuna mai ales daca suntsi calugari cu mult har )
de fapt este o rugaminte adresata tuturor ... sa posteze ce manastiri au vizitat
maryb , sa fiti sanatosi , si sa va dea DD 9 luni miraculoase
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Livsy spune:
Buna TUTUROR!
A(ve)m o mare rugaminte, please, please, please... se indura cineva si de noi sa ne ajute cu un capitol nou?
Oana, (Oana_B), imi amintesc ca ne-ai spus cum se face, mi-e greu sa caut discutia de atunci... Te rog sau pe oricine care stie mai spuneti-ne o data, pe scurt, promit sa invat de data asta
si il fac eu, Cleopatra probabil nu poate sa intre. MULTAM FAIN!
Ma bucur de aceasta ocazie de a saluta si azi pe toata lumea
Sa dea Dumnezeu numai bine TUTUROR, sa auzim Vesti frumoase si bune!

TUTUROR!
Va iubesc! Va iubesc! Va iubesc! ![]()

Ana

cipicah spune:
Binecuvantate doamne,toate pomelnicele le-am lasat personal la manastiri,mai putin cel ce a ajuns la pr.Iustin Parvu cu ajutorul unor prieteni care ii sunt ucenici.
Recomand cu cea mai mare caldura-celor ce pot ajunge-trecerea in pelerinaj la Sf.Man."Petru Voda" din jud.Neamt,unde o binecuvantare si un sfat a parintelui mai sus amintit poate schimba vieti si destine. Randul la chilia marelui duhovnic pare sa nu se sfarseasca.
In cimitirul manastirii credinciosii se pot inchina la mormantul pr. Gheorghe Calciu Dumitreasa.
Cand sotia mea era insarcinata in luna a 4-a,am fost in pelerinaj Man.Brancoveanu (Fagaras),Man.Bucium (Fagaras)-cu o istorie halucinanta,confirmata de preotii de acolo ( http://www.formula-as.ro/2002/520/spiritualitate-39/spiritualitate-3282 ),Man.Marcus (Jud.Brasov-ridicata dupa o profetie a pr.Arsenie Boca),Man Prislop (Jud.Hunedoara),Man.Secu,Sihastria (jud.Neamt)-unde au slujit pr.Cleopa,pr.Paisie Olaru.
In istoria Man.Bucium-Fagaras nu e precizat ca pe spatiul acelui loc sfant s-ar afla moastele Sf.Ioan Botezatorul!!!!!, iar schitele dupa care s-a realizat sicriul ce va odihni sfintele moaste au fost concepute de pr.Arsenie Boca. Acel sicriu a fost terminat acum multi ani in urma si se afla in asteptare la Man.Hurezi.
Un loc in care ne dorim foarte mult sa mergem este Schitul de la Aiud,ridicat cu ajutorul pr.Iustin Parvu,unde se afla un osuar cu sfinte moaste ale celor care s-au jertfit in temnita comunista de la Aiud. Spunea pr.Iustin ca la dezhumare a plutit deasupra Aiudului un miros de buna mireasma-semn divin,iar aproximativ 60% din oseminte purtau semnele sfinteniei-semnele specifice sfintelor moaste.
Ma iertati daca am suprata pe cineva. Doamne ajuta!
Hera25 spune:
Buna dragele mele,
Am fost azi la doctor si totul este ok.I-am auzit inimioara lu bebe.Deci este bine.
Va multumesc ca va rugati si pentru noi.
Va pup si Doamne ajuta.