aspirante dupa 40 ani
Raspunsuri - Pagina 3
georgia_c spune:
karina , pe langa ca ai baiat mare si frumos , vreau sa te mai intreb ceva.... complet off topic , sper sa nu ma ciufuleasca nimeni ... cine face minunatiile alea de torturi de ziua ta ?
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Karina spune:
Georgia torturile sint comandate de la o cofetarie particulara.
Ti-am scris pe PM.
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine ![]()
Un mic ajutor poate schimba viata unui copil:
1. Emma - 5,7 ani are nevoie de ajutor *4*
2. Si ingerii au nevoie...19 martie primul transplant - Blogul lui Bogdan-Andrei (Dodo-pui)
3. Sa ajutam la terapia pentru Ema (2) - Avem PAYPAL - www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank"> Ema
succes2008 spune:
Buna,
Am aproape 39 dea ani si sunt aspiranta ca si voi.Am 4 sarcini pierdute, oprite in evolutie, toate analizele inclusiv cele genetice sunt bune, sotul ok, nu se stie cauza....necajita,necajita.
succes2008 spune:
Sunt trista, nu stiu incotro sa o iau, sa mai sper sa demarez adoptia???vreau si eu un marat d
e sfat.....
rucsi spune:
Succes2008, care-i problema daca demarezi adoptia ? Poti infia dupa care poti foarte bine sa ramai si gravida, daca asa vrea DD. Crezi ca ai fi prima ? Crezi ca pe cel infiat l-ai iubi mai putin ? Eu nu cred. Dar tu trebuie sa faci ceea ce simti.
Gianni spune:
Salve,
Eu tocmai m-am intors din London unde se afla o clinica specializata in ' avorturi repetate' unde mi s-a spus (pt. ca si-n cazul nostru analizele gentice sint OK- si am 3 sarcini pierdute) ca problemele de imunitate sint cauza in 50% din pierderile de sarcina...
Se face analiza KC (celulelor ucigatoare) care detecta evetualele celule ' straine' organismului(50% -partea sotului) si care pot 'ucide' embrionul...
DAca mai ai nevoie de info , da-mi un pm.
Catalina
yubi spune:
quote:Sunt de acord si eu te-as sfatui la fel
Originally posted by rucsi
Succes2008, care-i problema daca demarezi adoptia ? Poti infia dupa care poti foarte bine sa ramai si gravida, daca asa vrea DD. Crezi ca ai fi prima ? Crezi ca pe cel infiat l-ai iubi mai putin ? Eu nu cred. Dar tu trebuie sa faci ceea ce simti.rucsi
http://tt.lilypie.com/oGbdp2.png
mirimir spune:
Si eu sunt o aspiranta de 38 ani.In ultimii 3 ani am facut diverse tratamente dar de anul acesta ne investigam mai atent.Trebuie sa ajung la Institutul Parhon la Dl.Prof.Dr.C.Dumitrache pentru analize si eventual conduita terapeutica.Poate cineva sa-mi dea mai multe informatii?Succes tuturor.