aspirante dupa 40 ani

aspirante dupa 40 ani | Autor: cristina35

Link direct la acest mesaj

doresc sa cunosc din experientele celor care doresc sa devina mamici dar au deja 40 ani

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuby68 spune:

Si eu sunt curioasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Eu cred ca 40 de ani e mai mult o bariera psihica, decat altceva.

Eu m-am apucat de invetigatii pe la 35 de ani. Si acum uite-ma dupa 3 ani, cu sute de analize la activ, 2 sarcini pierdute, din care una la 3 luni, 7 inseminari, peste 100 de vizite la vre-o 6 doctori!

Si...acum am 38 de ani, dar la un moment dat voi avea 40. O sa ma opresc? Acum asa zic. Dar....

imi zice sora mea: daca stiei ca e asa greu te apucai? E bine ca nu stii. Si ca vine doar cate una odata. Si mai trece timp intre ele, ca sa-ti revii un pic.

nici macar nu ma consider ghinionista, doar trebuie sa lupt mai mult pt ceea ce imi doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

cristiama si cristina 35 va doresc din tot sufletul ca visul tau de a deveni mamici sa devina realitate cat mai repede

mami si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudia T. spune:

Eu am ramas insarcinata prin FIV la 40 de ani si doua luni. Am facut FIV la Gynera cu Dr.Dracea in Dec.2007. Am facut si doua inseminari nereusite, medicii nu au gasit nimic in neregula cu mine sau sotul meu, doar varsta fiind de vina(ziceau ei).Daca nu reuseam la FIV nu cred ca mai aveam puterea psihica (si materiala ) sa mai incercam, poate mai tarziu adoptam...poate.Acum am intrat in spatamana 14 si totul este bine, multumesc lui Dumnezeu...
Avem si o prietena care a nascut un copil sanatos la 42 de ani.
Mult succes si cu Dumnezeu inainte !

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timna spune:

quote:
Originally posted by Claudia T.

Eu am ramas insarcinata prin FIV la 40 de ani si doua luni. Am facut FIV la Gynera cu Dr.Dracea in Dec.2007. Am facut si doua inseminari nereusite, medicii nu au gasit nimic in neregula cu mine sau sotul meu, doar varsta fiind de vina(ziceau ei).Daca nu reuseam la FIV nu cred ca mai aveam puterea psihica (si materiala ) sa mai incercam, poate mai tarziu adoptam...poate.Acum am intrat in spatamana 14 si totul este bine, multumesc lui Dumnezeu...
Avem si o prietena care a nascut un copil sanatos la 42 de ani.
Mult succes si cu Dumnezeu inainte !

Claudia

Felicitari si sa auzim numai de bine ,esti o luptatoare.

Mergi la inceput

Bravo Claudia T. si sarcina usoara!

ma bucur ca ai ramas insarcinata, dar sa stii ca putere gasesti din nou sa mergi mai departe!

Eu cel putin dupa fiecare sarcina pierduta ma intreb cum o sa o pot lua de la capat. Nu stiu cum, dar cumva pot.

Cel mai greu imi e in perioadele in care nu pot face nimic, cum e acum cand refac analize. Si mie mi-au iesit TOATE analizele bune, si sotului.

Dar ma inarmez cu rabdare, si sper!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

cristiama, ne asemanam un pic...la asta ma gandeam
eu asta-sera, cred ca am ajuns la capat...
eu am inceput investigatiile in 2003, cand aveam 32 de ani. am ramas in 2005 (natural)si in 2007 (IA nereusita), din pacate s-au dus ambele sarcini. anul acesta fac 37, si ma gandesc ca nu mai e mult pana la 40...parca zboara timpul. in momentul d e fata ma simt fara iesire.
inca n-am incercat FIV, nici nu stiu daca am curajul si puterea asta.
daca m-as hotara sa fac, nu stiu unde...e prea greu sa ma gandesc cu cine voi face, pt ca sunt pareri impartite despre fiecar eclinica si despre fiecare dr.
tu? faci fiv? ma bucur ca mai gasescsi fete un pic mai optimiste.
va pup si sper sa tinem subiectul pe prima pagina, iar pe viitor sa se numeasca "mamici care se apropie de 40"

danotino

Mergi la inceput

claudia, sarcina usoara si un bebe frumos si sanatos.
sper sa ne sustinem reciproc, sa nu ne uiti si sa ne dai sfaturi cat mai repede!

danotino

Mergi la inceput

donatino, capul sus!

Sigur gasesti puterea sa treci mai departe, chiar daca trecem si prin momente mai grele.

eu as vrea sa fac vitro, dar pt ca am ramas destul de usor cu inseminari, doctorita zice sa mai fac o HSG si in fct de rezultat sa decidem ce fac mai departe.

Nasa mea a ramas la primul vitro, la 38 de ani si au un baietel de 5 luni. De fiecare data cand il vad imi da curaj.

Daca vrei iti zic de doctorita mea, imi place de ea, e mana dreapta a lui Marinescu, Niculescu, dar e mai bine sa mergi direct la ea, oricum senzatia mea e ca ea face cam tot!!!!

Mergi la inceput

cristiama, multumesc pt grija.
sunt in butoi rau de tot. tocmai imi intarziase 6
zile. nu mi-a intarziat asa niciodata. eram aproape sigura ca e bebe.
iti dai seama ca am picat de sus cand mi-a venit...:(
ma simt groaznic, imi vine sa plang pe strada ...
asta e, poate o sa iasa soarele si pe strada noastra.
in legatura cu doctorul...nu stiu unde sa ma mai duc. eram la cezara bucur, dar am renuntat. de vreo 3 luni trebuie sa fac histeroscopie si ba era in renovare sala, ba n-a putut dr-ul, sa vedem luna asta.
nu ma simt de 36 de ani, dar cand imi amintesc ce varsta am ma apuca disperarea, pt ca si varsta este un factor care influenteza sarcina.
te pup, tinem legatura si subiectul pe prima pagina.
bafta la IA!

danotino

Mergi la inceput