Timisoara, Impreuna! (83)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

mintenash...stai sa se termine meciul

pentru Emma

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">voteaza Agonie si Extaz, Lyme

noi, impreuna

"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

quote:
Originally posted by Doris-Alina

Auzi si la Aida...

Da de ce?

pai cum de ce? tu nu vezi ca ne-a anuntat Maria oficial ca vom fi nashe...dragaaaa...???
Pai trebe sa fim tip-tzoape...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

zau daca am percutat , parca nu sunt normala , nu mai percutez deloc

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

Buna tuturor,numele meu este Laura sunt din TIMISOARA si ma bucur ca am dat de voi,am o fetita Arianna de 10 luni si am vrea sa intram in clubul vostru

Mergi la inceput

bun venit,
frumusica foc, Arianna! sa va fie sanatoasa si sa va bucurati de ea!
spor la clampanit la tastatura si la dat cafele cu noaptea-n cap, dimineata!
regula casei, ultimul venit da cafea o saptamana glumesc...

pentru Emma

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">voteaza Agonie si Extaz, Lyme

noi, impreuna

"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Laura, un calduros Bun venit si de la mine!
Sa-ti traiasca printesa Arianna!
Pove despre tine, despre voi...

Fetele, eu maine nu voi fi prin zona, asa ca v-am deschis deja cap nou, AICI

Noapte buna, Timisoara!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Mei iar ati avut spor la scris de nu fac fata. N-am retinut decat freze si rochii de botez - apoi Maria dac ai ganduri din astea fa de pe acu mobila de bucatarie "ioz" - scutesti de o cheltuiala. Laurelu, vazusi borsu? Clau pai daca trimitzi neamtz la intalneala de banatzence, ce crezi tu ca-ti mai soseste innapoi? Katik, la mine pune pe lista 2 fetze de masa, asa de rezerva...

Mai, rad eu rad, da asa zi zburatacita ca azi... Pai in primul rand ca nebunii de mesteri cu gazu vor de MAINE sa se apuce, asa ca zor nevoie mare sa facem rost de bani, si nu putini, luam imprumut pana sa rezolvam de un credit. Plus ca onor politia romana era sa ma lase fara permis, milimetric si cu negocieri dure am scapat. Of, tare greu a fost.... sa vina o data weekendu ca nu mai poci. La mine o fi "ioz" da prea multa agitatiune strica ...

Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant

Avem si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Bai frate da aveti un spor la clampanit din degete de ma disperati, venii si eu de la lucru, imi facui o cafea si ma asezai in fata calculatorului sa vad ce au mai facut fetele mele dragi si cand colo ... 5 pagini
Si pentru ca Anda doarme ca azi noapte nastea proiecte o sa fac eu rezumatu zilei ... deci asa
Maria, face triplete
Una bucata nasa Doris la Botez(atu), rochie Alb(a) cu ceva lalele in cap ... nu stiu, n-am prea inteles bine
Cealalta bucata nasa Aida
Si a treia bucata nasa ... nasa-sa lu' Maria, stie ea care
Traiasca nasele ... fara numar, fara numar
Claudia vrea in capu' mesei la botez singura si-l trimite pe adult la intalneala de vineri
Laura si Lore, fac de zor schimb de retete numa sa-mi faca mie in ciuda si sa-mi ploua in gura ca n-am mai mancat de dulce de o luna cred
Kati, are o sarcina grea: trebe sa cumpere un bax de fete de masa ioz cu printeze si spidermani
Pe Deya o doare la cinci metrii in fata, si-o facut bagajele si o plecat la munte
Dani, zburatacita ... se cearta cu politia romana
Ana o ia in freza daca nu se prezinta la trotuaru rulant
Lormi, e data disparuta
Nu in ultimu rand Laura, bine ai venit, sa-ti traiasca minunea!

Eu nu mai am loc de voi sa zic nimic, hai ca intru mai tarziu sa va fac cafa.

Silvana si Paul

Poze cu noi

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

e servita, eu ma duc la nani

Silvana si Paul

Poze cu noi

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Silvana, ai facut rezumatu la fix
ai scapat asta: o sa avem un loc si pentru tine vineri! virtual, ca de ala de la botez nu scapi!

sar'na de
sa aveti spor la treburi!
Dorisake, 'subces' la examen si sa-ti stea vaza, fratele meu!
Dana, tu ai cerut 2 fete de masa in plus de rezerva sau mai faci fratioare lui Lori?! ca n-am inteles prea bine ...cat despre mobila...trebuia sa ma gandesc de la inceput la ioz...unde mi-a stat mintea?!
am fugit sa ma impachetez de lucru

pentru Emma

noi, impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza...

Silva, merci de cafa, sunt zombi de somn...
Fug la 9 la scoala, la examen, termin probabil dupa masa, am 28 care dau examen azi...

Maria, sper sa-mi stea vaza cu lalele, are schelet de sarma, stai linistita, am muncit destul la el...

Aveti cap nou...nu uitati sa scrieti pe pag. 20 subiect inchis, dupa 10 postari...

Pup pe toate, o zi faina!

POZE CU NOI

Mergi la inceput