AJUTATI-MA SA-L UIT..

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns capoianuiula spune:

multumesc BUBIC..si eu am convingerea ca cealalta va regreta enorm atitudinea ei fata de copii ei, mai ales ca de cind EL a inceput sa traiasca cu EA, EL mi-a spus ca aceasta femeie nu este ptr EL decit asigurerea pensiei LUI,,,findca EA este dintro familie f bogata...ce josnicie...inca o data ati multumesc si votez pentru atitudinea pozitiva, si fruntea sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

E inadmisibil ca o mama sa-si paraseasca (,)copiii pentru un barbat, indiferent cat de dotat e acesta, sau cat de indragostita e ea.
Iulia, primul pas l-ai facut, totusi nu e suficient doar sa tai cartela. Intrebarea e poti sa ti-l sterig din minte, din inima? Aici e partea cea mai grea.
Mult succes .

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

asta probabil cami va lua anca un pic de timp, totusi ancep putin cu putin sa nu-l mai am in cap ca o obsesie, si de cind am taiat cartea parca am o mare usurare la inimioara...dar voi continua cu atitudinea pozitiva si voi redeschide inima ca o portita...nu vreau sa o las anchisa...am din nou pfta sa reincep sa traiesc...MULTUMESC MULT ajutorului vostru, te sarut CISS, si mii de multumiri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Iubita..cati ani ai?
Nu te poti inchide asa....Ai viatza inainte..pentru tine si pentru copilul tau...
Si eu cred ca nu ar trebui sa te intereseze balivernele lui despre femeia cu care e acum...e treaba lor...Oricum gandeste-te ca daca pe ea nu o vorbeste bine in fata ta..si pe tine te poate vorbi la fel in fatza ei..si ei ii poate spune ca e dragostea vietii lui...
Mai da-l incolo...nu e singurul...

Lorellay si Scumpy Codrin
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15

Mergi la inceput

lorellay? ati dau dreptate pe toate aspectele..eu am decis deja sa fac totul ca viata mea sa schimbe...si cred ca deschizand portita inimi...cred ca deja ,,cineva,, doreste sa intre...te voi tine la curent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ernestine spune:

Nu vreau sa te necajesc,dar parerea mea este ca un om care nu se poarta frumos cu copii nu merita iubirea unei mame.UITA L si sper sa l intilnesti pe cel care te merita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mussara2000 spune:

Iulia --- oricum esti o mamica adevarata din moment ce ai ales sa-l parasesti si sa ramai cu copilasul tau, sigur e usor sa dai sfaturi dar e greu sa le si aplici, dar o sa reusesti baietelul tau iti va da putere.
bafta.
Nu merita sa te mai gandesti la el.

38 SAPTAMANI CE PUTIN PANA LA INTALNIREA CU IULIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magduta-sv spune:

Iulia, nici macar barbat nu se poate numi macar individul...Pe tine te-a facut sa suferi, pe copilul tau la fel, sta cu cealalta pentru bani, nu am cuvinte... Jignim animalul daca il catalogam cumva.
Primul pas l-ai facut cu cartela. Bravo!
Capul sus, rupe-te cu totul de trecut si incearca sa privesti cu optimism viitorul. Nu uita sa fii femeie si sa privesti si in jurul tau, ca trece viata pe linga tine. Il ai pe copil si sigur ca puteti avea impreuna o viata frumoasa.

http://news.webshots.com/album/561332501UFlQsF

Mergi la inceput