AJUTATI-MA SA-L UIT..
Raspunsuri - Pagina 2
capoianuiula spune:
.....dar totusi care este parerea voastra despre comportamentul ,,actualei?..eu ca mama nu o inteleg, poate ca si la aceasta intrebare imi veti deschide ochii si mintea...va pup dulce
rory76 spune:
Nu pot sa imi explic ce are acest barbat de determina femeile sa se poarte asa...E chiar atat de dotat??? Cred ca are in primul rand o problema cu copiii, probabil a fost traumatizat in copilarie sau asa ceva...Se vede treaba ca e un pattern la el. Tie ce iti zicea despre baiatul tau? Cum se purta cu el? Asta ca sa ne dam seama ce are la cap saracu' de el...
"Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele!"
capoianuiula spune:
cin ne-am cunoscut baiatul meu avea 5 ani, totul bine la iubit cred la inceput, el avea o fata cu3 ani mai mare decat baiatul meu si un baiat de aceeasi virsta cu Bogdan al meu, dar cind baiatul meu a avut 15 ani problemele au inceput, il rivaliza ca un rival,il cauta, il provoca, toate prostiile copiilor lui Bogdan trebuia sa le plateasca..raspund acum la intrebare : da era f f f dotat...
rory76 spune:
Pai daca zici ca era atat de bine dotat acum inteleg atitudinea ta si a celeilalte femei cu care e acum...Probabil ca e atat de fascinanta chestia asta incat te face sa uiti ca ti-a facut rau, ca ai suferit din cauza lui...daca la pat era bine! Vezi, asta e o greseala pentru ca nu ramai cu sexul, ci ramai cu omul. Care a fost momentul care te-a facut sa te desparti de el efectiv? stiu ca e o perioada de "nu mai vreau, nu se mai poate asa, trebuie sa fac ceva" si totusi nu te hotarasti pana nu se intampla ceva decisiv. La tine care a fost momentul?
capoianuiula spune:
Subiectul<<<<<;;ptr mine este ca am inchis definitiv subiectul ,,patului,, deci al sexului si l-am inchis cu un lacat si am aruncat cheia in marea neagra,,,de acum in nainte voi uita ca sint o femeie,,,voi fi numai o mama,suferind , sigur, dar asta e adevarul..
rory76 spune:
Pai totusi cred ca nu prea e inchis subiectul, din moment ce au trecut 4 ani si tu tot te gandesti la el...nu vei uita ca esti femeie, crede-ma, numai ca trebuie sa iti amintesti asta doar atunci cand vei gasi barbatul potrivit, care sa te accepte pe tine si pe copilul tau. Imi imaginez cat de greu iti este...iti tin pumnii, ai putere, depaseste momentul!
bubic spune:
Raul trebuie taiat de la radacina, oricat te-ar durea pe moment. Totul trece si totul se poate uita. Iesi in societate mai mult si nu te mai tot gandi la el, chiar nu este nici primul si nici ultimul barbat din lume. Nu te mai crampona in astfel de idei... Poate asa simti acum, dar e o falsa impresie. Impaca-te cu tine insuti, fa-ti prieteni si iesi cu ei, ocupa-te putin si de tine. Si cand ti-e dor de el, adu-ti aminte de momentele neplacute si o sa-l detesti imediat. Viata chiar e frumoasa, trebuie sa stii insa sa ti-o traiesti, altfel te vei trezi la 70 de ani ca ai trait doar din amintiri... Si nu te mai gandi la el sau cealalta, cum a acceptat ea sa-si indeparteze copii pentru el, pentru ca va veni o vreme cand roata se va intoarce si aia isi va da cu pumnii in cap, nu e problema ta, TU ai luat decizia corecta!
Fruntea sus, ganduri si atitudine pozitiva!