Rahova sau apropiere (40)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
sunt inca in zona, nu am fugit inca...pe la 20 plecam
ruxitza este mult mai bine(va multumim din suflet pentru gandurile bune si urari) DD chiar le-a ascultat...fara antibiotic este ok, mai tuseste dar ii venim noi de hac cumva si tusei asteita...Doamne ajuta!
vio, distractie palcuta lui mihnea in excursie si lasa ca se descurca el f bine...
vicky, asa este...vb pe-aici si ne trece dorul
andre-ea, multumim mult...si voua la fel
dory, cris, raluca, mirela, andreap, viovio,lexi, simona, va pe toate sa auzim numai de bine

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Am revenit de la Bruxelles unde ne-a placut foarte mult si ne-am simtit excelent. Centrul orasului e super, din pacate nu am putut sa-l vizitam decat seara, pentru ca in timpul zilei eu eram la curs. Totusi am apucat sa vedem cate ceva. Mi-a placut faptul ca duminica seara erau o multime de magazine deschise, ceea ce in Germania nu vezi sub nicio forma. Mi-au placut mult ciocolateriile, berea cu cirese, cantaretii stradali, oamenii-statui, strada cu restaurante care aveau numai meniuri de peste, fructe de mare, scoici, etc...SUPER!
Va invit la un tur virtual, desi pozele nu au iesit grozave, iar la final, ca sa capatati energie, va ofer niste ciocolata belgiana.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Monica, cred ca deja sunteti in avion la ora asta, Doamne ajuta!, sa ajungeti cu bine, cum ajungeti sa intrii sa ne spui cum a fost drumul, cum se mai simte Ruxi.
Vio, ce ti-a povestit Mihnea?, cum a fost in excursie?
Viki, voi ce mai faceti?
Lexi, superbe pozele, ma bucur ca va-ti distrat in we.
Mire, tu nu ai zis nimic astaz, ce mai faceti?
Andre_ea, Tudor ce mai face?
Cristina, tu nu ne mai zici nimic?, mai intra si tu si scrie macar daca sunteti ok.
Miria, ultima data cand ai postat aici ne-ai promis ca o sa fii aciva....

Noi acum am ajuns acasa de la fata, maine o iau acasa .
Va pup pe toate, noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Buna dimineata. Va astept la o . Si un gref.
Dory, multumesc de intrebare, suntem relativ bine. Dani a scapat de viroza, dar a dat astenia de primavara peste mine. Ma simt obosita, parca am genunchi de vata, as dormi non-stop, si ca sa fie tacamul complet, mi se umfla picioarele. Asa ca am o stare proasta.
Vio, i-a placut lui Mihnea la Azuga? Dani are programata o excursie la Horezu la sf. lui martie.
Monica, ati ajuns cu bine? Cum se simte Ruxi?
Lexi, buna rau ciocolata ta.
Va si va doresc o zi buna.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

'neata,
multumim de intrebare Dory si Vicky...
nu au mai fost la azuga pana la urma ci la Gura Diham!
a fost ok,numai ca a venit cu sosetele in punguta (noroc ca m-a anuntat la telefon din timp ca altfel aveam un soc ) ca s-au bagat in zapada,au spart gheata,nu stiu....cert e ca a fost ud la picioare....
el a fost relativ bine ca alti copii s-au udat la fund si a tb sa-si dea pantaloni jos in autocar ca sa se usuce....

data viitoare cica fac excursie in Bucovina si e 3 zile ...numai ca aucm nu-l mai las singur,merg si eu cu el da' ce credeti ca vrea?!
cica el cum se mai distreaza

oricum nu are de ales,vrea sa meargamerge cu mine,daca nu vrea cu mine se duce la bunici( ca e in timpul summit-ului) si nu se face scoala!

Monica,sa ne scrii cand ajungi cum a fost drumul si mai ales Ruxi....

Vicky, sa stii ca si eu sunt cu o astenie pe cap de nu mai suport ...cred ca o sa iau niste vitamine....
ma bucur ca Dani a scapat de viroza,se pare ca a luat Mihnea ceva....
nu are febra insa tuseste....
i-am dat zeama de la ridiche neagra(din aceea de se face cu zahar) si sper sa-si mai revina

Dory, tu mai poti in ritmul asta?
ca esti numai la serviciu....
ma bucur ca o iei pe Alexa in we....ca mai ai si tu un we liber....

fetele pupici multi la toate de la a la z fara exceptie
si sa aveti o zi linistita....Vicky,merci de cafea

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Vio, uitasem sa mentionez, si excursia lui Dani la Horezu tot in timpul summit-ului e, si merg si eu cu el, oricum el nu ar merge singur, nu e asa independent ca Mihnea.. Ce, eu nu am voie sa ma relaxez 2 zile? Mai ales ca in zona aia nu-mi aduc aminte sa fi fost pana acum.

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Unde sunteti fetelor? Ati plecat cu Monica?
Monica, fara tine e pustiu pe-aici, nu am cu cine vorbi.
Va las facuta, revin mai tarziu. Sa aveti o zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

'neata!
si noi suntem pe-aici...adica acasa...
ca Mihnea a avut un accces de tuse dimineata ca am zis ca mai bine ramanem acasa decat sa deranjeze orele...acum parca tuseste mai bine

va

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Vio, multa sanatate lui Mihnea. sa-i treaca tusea. Aveti grija cu viroza asta care bantuie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Buna fetelor,
am ajuns cu bine, de ieri de la ora 16(ora ro) am facut 20 de ore...timp record de altfel(caci noi pana acum mai putin de 30 nu am facut niciodata) am avut escale fff scurte, avioanele au plecat la timp, si au mers ff bine fara zguduituri, astia mici au dormit f bine si mult(caci drumul a fost noaptea), de simtit se simt ok amandoi(mai tusesc putin dar sper sa le treaca repede) la noi cred ca a contat f mult vaccinul antigripal caci le-a trecut repede viroza...nu le-am dat delok antibiotic si bine am facut...
fiindca eram super odihniti ieri de pe drum am fost la cumparaturi si acum gatesc cate ceva...inca nu am iesit pe-afara fiindca ploua.
nu va zic ce jale a fost ieri la aeroport, cat au putut sa planga astia mici dupa ai mei si invers
va pe toate, va multumesc pentru gandurile bune si deja imi este dor de voi

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput