Rahova sau apropiere (40)
Raspunsuri - Pagina 13
preda_vicky spune:
Monica, nici eu nu i-am dat antibiotic lui Dani decat dupa ce a zacut 4 zile cu febra, si daca am vazut ca nu-s sanse sa treaca altfel i-am dat. Si asa am dat antibiotic de sambata seara si marti a mers la scoala... Stiu ca prin alte locuri nu se da antibiotic, dar cred ca nici atata mizerie, praf si microbi nu-s ca la noi
. Acolo se spala strazile cu detergent, la noi nu se spala defel
.
Vio, eu nu l-am inscris
, poate doar invatatoarea sa-l inscrie, daca considera ca merita si ca face fata. In rest, merge f. bine cu scoala. Ma distreaza (e drept, nu intotdeauna
) cand mergem pe strada, se opreste sa citeasca ce scrie pe firma respectiva, ca e magazin, farmacie, banca sau mai stiu eu ce. Ma apuca dimineata pana ajung la destinatie
. Si cand merge cu masina sau RATB-ul la fel face, si se enerveaza ca nu citeste destul de repede
. In rest, ofteaza ca nu sta destul cu "familia lui". Si mie mi se rupe sufletul, dar mergem inainte.
iar la treaba...
http://community.webshots.com/user/viki39
monica-elizabet spune:
ruxitza se simte mai bine, a si papat si este mai voioasa se joaca, face glume...Doamne ajuta...inca mai tuseste si este ragusita dar nu a mai urlat de durere...
cu alex am fost la oftapro la control si are aceleasi dioptrii...tot asa a zis sa paorte ochelarii la tv, pc, psp si alte nebuneli electronice
eu am fost la salon astazi sa ma aranjez putin si am pierdut o gramada de timp...dar deh...nu puteam pleca asa...![]()
va pup pe toate si inca mai sunt in zona ![]()
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Dory232002 spune:
Buna seara!
Monica, imi pare tare rau ca inca Ruxi nu este " pe picioare", ce ai facut ai inceput sa-i dai antibioticul?, nu uita in paralel cu el sa-i dai biotics baby, pt. flora intestinala.
Mirela, am uitat sa-ti spun aseara ca am primit si eu comanda de la YR.
Vio, Mihnea ce mai face, va
si eu pe amandoi.
Eu am ajuns acasa de putina vreme, de la servici am fost la fata.
Va pup pe toate si aveti grija de voi.
Dory232002 spune:
, Monica, acum am vazut ca ati scris si la pag. 13, eu citisem doar pg. 12
, Doamne ajuta , sa se faca bine micuta si pana paine totul sa fie bine si nu numai maine.
monica-elizabet spune:
multumim Dory
sa dea Domnul sa fie toata lumea sanatoasa, caci asta este cel mai important pe lumea asta 
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
preda_vicky spune:
Buna seara!
Monica, sa-ti fie de bine ca te-ai facut
! Ma bucur tare mult ca Ruxi se simte mai bine.
Eu sunt suparici, mi s-au umflat picioarele, ma dor, m-au ros si pantofii azi
. Abia astept sa ma asez in pat...
Va
si va doresc o seara placuta in continuare.
andre_ea spune:
Monica, acum am citit. Sanatate multa copiilor!
Cand plecati? Drum bun si sa ne auzim cu bine!
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'
violeta69 spune:
'neata!
Monica,ati plecat?!!
drum bun
si sanatate maxima 
Mihnea e azi in excursie,la munte 
aseara cam tusea asa ca azi imi e teama sa nu raceasca mai tare acolo,unde e aerul mai rece 
ca asa de stresat e saracul cu scoala....nu stiu nici eu cum ar fi mai bine,uneori il simt ca nu mai poate...el chiar imi zice"mami,ma doare capul,nu mai pot de ce nu ma intelegi? ca eu te inteleg pe tine cand spui ca esti obosita!"
incerc sa impac si capra si varza si nu prea merge,adica sa fie bun si la scoala dar si sa se distreze,sa nu simta ca scoalae o corvada!
aseara a lucrat putin din testele Cangurul la mate,stie cand e odihnit...se pierde cand e obosit....
asa ca nu am mai insistat,l-am lasat liber....
incercam aseara sa-l invat scaderi cu zeci...
pt ca era(la conscursul Cangurul) un exercitiu de tipul ...+8=18...aici a stiut,ghiceste ca tb sa fie 10,dar daca e ...+12=30???
aici nu mai merge pe gicite...desi el numara pe degete cat mai e pana la 30 daca are deja 12
dar eu am incercat sa-l invat sa le puna una sub alta si sa le scada....
e orea prea mult pt clasa I-a?!
ca aseara m-am suparat pe el ca nu intelege ...stiu ca era si obosit...si eu vreau sa-i mearga minte brici 
sau sunt eu exagerata
si-i cer prea mult.....sau el nu pricepe ![]()
PS am copiat ce am scris la subiectul de clasa I-a....
e o intrebare pt mine asta cu scaderile una sub alta 
va pup si sa aveti o zi buna,
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
preda_vicky spune:
Buna dimineata.
Vio, d-na noastra invatatoare i-a invatat pe copii si adunarea si scaderea cu cifrele unele sub altele! Probabil ca si d-na lui Mihnea o sa le arate cat de curand. Distractie placuta lui Mihnea la munte!
Monica, ati plecat? Si nu am reusit sa-mi iau La revedere
... Oricum, ne intalnim aici
. Sanatate Ruxitei, spor la scoala lui Alex, drum bun si sa ajungeti cu bine!
vecinele, sa aveti o zi minunata!
violeta69 spune:
Vicky,saru'mana de informatie...asta cu socotelile!
credeam ca-l stresez eu in plus ![]()
atunci cand or sa faca asa ceva ,el o sa stie! ![]()
pupici si tie si spor la treaba,
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!