Relatii extraconjugale
Raspunsuri - Pagina 28
Cristina_A spune:
quote:
Originally posted by balanta
Si la naiba cu cartea aia ca tot o caut si nu o gasesc.
Te referi la "Arta de a iubi" de Erich Fromm? O poti comanda pe internet sau, daca esti din Bucuresti, o gasesti la BCU (Biblioteca Centrala Universitara). Isi poate face oricine abonament la biblioteca, indiferent de profesie, si nu e deloc scump.
When you want something you never had, you have to do something you've never done.
Fotografii
Ramona J spune:
quote:
Originally posted by MissParker
balanta,
Vreau sa precizez inca o data ca eu nu sunt neaparat pentru divort ca solutie atunci cand nu mai merge sexul intr-o relatie. Eu dealtfel am spus pe paginile trecute ca, daca restul ar ramane neschimbat, eu personal as putea trai fara sex pana la adanci batranete. And I mean it.
Ideea mea era alta: daca divortul nu e intotdeauna solutia, atunci nici inselarea sau vreo aventura nu pot fi o solutie si cu atat mai putin relatiile extraconjugale. Sigur, exista visul, iluzia, adrenalina provocata de pastrarea secretului, insa dupa ce faptul e consumat, eu sincer nu-mi pot imagina ca persoana in cauza se va simti mai fericita ca inainte. Ar fi interesant sa aflam cum s-au simtit niste oameni care au trecut prin asta. Daca ar putea sa fie sinceri cu ei insisi si sa se mai si deschida pe aici, pe forum.
Iar faptul ca dorinta fata de partener scade cu timpul nu justifica in ochii mei asemenea aventuri/relatii extraconjugale. Libido-ul sa zicem ca nu-l poti controla. Dar in fata cui deschizi fermoarul pantalonilor... asta o poti controla. Ca parca despre asta discutam.Felicia 23+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Ramona J spune:
quote:
Originally posted by monixy
si mai presus de toate nimeni nu-i perfect , a tinde catre un ideal e intelept , pe cand a judeca raportat la ideal e absurd.
Sint de acord cu ce ai scris in mesajul tau (n-am mai pus quote la tot), dar cum poti judeca altfel decit raportat la ideal? Nu-i zice judecata strimba?
monixy spune:
in general , ne raportam la valori .
in particular ne raportam la posibilitati/capacitati personale si context pt asimilarea/realizarea unor valori .
valorile sunt idealul , iar biologicul , fizicul , socialul, politicul sunt realul.
deci la subiect , teoretic toti cei care mint sunt personaje negative (raportat la ideal) , iar practic , in functie de frecventa , motivatie , circumstante , consecinte , pot fi personaje pozitive (raportat la real).
Oliv75 spune:
quote:
Originally posted by Ramona Jquote:
Originally posted by monixy
si mai presus de toate nimeni nu-i perfect , a tinde catre un ideal e intelept , pe cand a judeca raportat la ideal e absurd.
Sint de acord cu ce ai scris in mesajul tau (n-am mai pus quote la tot), dar cum poti judeca altfel decit raportat la ideal? Nu-i zice judecata strimba?
Idealul e sa nu judeci Nu suntem imuni la greseli, ba dimpotriva, iar cine face o greseala mare nu e scutit de a doua sau a treia (nu e ca la cutremure, dupa unul mare ca cel din '77 stam zeci de ani linistiti gandindu-ne ca urmatoarele sunt de intensitate mai mica)...nu, omul poate sa persevereze in greseli ceea ce condamnabil sau poate sa aiba regrete ceea ce e admirabil.
In general, ne miscam asimptotic spre ideal fara insa sa-l atingem, insa e bine sa ne raportam la el, luandu-l drept etalon, doar in ceea ce ne priveste pe noi nu si in analiza altora. Adica sa fiu aspru cu mine si bland cu ceilalti, asta da ideal. Daca eu ma raportez tot la faptele unui om imi gasesc usor scuze pentru actiunile mele, intotdeauna va exista unu si mai si.
almo spune:
Sexul in opinia unor celebritati
"Sexul e ca jocul de bridge. Daca nu ai un partener bun, ar fi bine sa ai o mana buna" - Woody Allen
"Femeile pot fi capabile sa se prefaca ca au un orgasm dar barbatii se pot preface ca au o intreaga relatie" Sharon Stone
"Femeile au nevoie de un motiv sa faca sex. Barbati au nevoie doar de un loc" Billy Crystal
"Nu am stiut nimic despre sex pt ca am fost tot timpul casatorita" Zsa Zsa Gabor
Album
http://picasaweb.google.com/nicole.poze