Relatii extraconjugale

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns She spune:

quote:
Originally posted by balanta

coltofeanu, de fapt nu caut nimic, doar visez cu ocii deschisi la unele trairi pe care le consider de mult uitate si pierdute in malaxorul vietii.Probabil daca cautam gaseam, multe din prietenele mele imi spun ca sunt prea sofisticata si culmea e ca de fapt am o gandire atat de simplista.Ar mai fi multe de spus, dar chiar crezi ca in afara de mine ii pasa cuiva?

Mie. Mie imi pasa. Si culmea stii care este?sau paradoxul. Ca nu pot sa inteleg cum poti sa pierzi atractia sexuala fata de un barbat pe care il iubesti?
Tu il mai iubesti sau esti doar obisnuita cu el? Pt ca totusi, inclin sa indraznesc, daca imi permiti, varianta ca se confunda admiratia, obisnuinta, comoditatea( ai vorbit despre ea), frica de singuratate, cu-..Dragostea.. Si tu ai nevoie clara de dragoste pt ca tu de fapt, cautind implinire sexuala, cauti iubire..
Mi-e teama ca si sotul tau simte la fel. Mi-e teama ca pe undeva, iubirea voastra este consumata, si-a atins apogeul si nu ati putut ramine acolo sus...cum multe perechi traiesc. Ci sinteti daca nu in cadere, atunci ati ramas agatati undeva si nu se poate trece mai departe.
Poate gresesc, si imi cer scuze, dar ce faci tu se numeste sinucidere emotionala. Ne rogi sa devi un mort umblator. Nu ai dreptul sa faci asta. Nu ai dreptul sa-ti faci asta. Nu vei iesi niciodata din starea asta din cauza fricii de singuratate, din cauza obisnuintei. Atita timp cit mai vrei sa "respiri", cit mai simti, vei simti si mai acuta boala asta necrutatoare care de fapt este simptomul unei iubiri neimplinite.

Daca nu mai poti iubi un barbat pe care il admiri si de care iti este drag, trebuie sa ai puterea sa o recunosti fara sa te simti vinovata pt ca e ceva...firesc ..pe care nu poti controla. Nefiresc este sa te minti pe tine sau pe el. Cred ca unii /unele din noi nu sintem efectiv facuti sa traim toata viata linga acelasi personaj. Nu putem fi fericiti cind ne trece emotia iubiri. Sint multi asa, dar putini o recunosc. Vrei sa grabesti procesul imbatrinirii la tine. Vrei sa grabesti lipsa libidoului si asta inseamna ca esti impotriva naturii. Si nu vei iesi cistigatoare din asta niciodata. Tu cu natura. Accepta ca poate faci parte din anumita categorie de fiinte, ca nu faci parte din acele fiinte care stau cu un barbat numai pt ca le e teama de singuratate, de frica, de ..respect,,Accepta ca esti mai puternica ca multe care isi baga in cap ca se merita o casnicie din care ele sau ei lipsesc emotional cu desavirsire pt ca stii? daca vezi asta la tine, vei realiza ca esti cu mult mai valoroasa ca multe dintre suratele tale!!!!A minti pe altul este usor, a nu te minti pe tine insuti este ceva teribil de greu! de aia si simti ce simti....
Va veni ziua cind nu vei mai simti asa acuta nevoia de sex..sau de admiratie sau de fiori, dar da-ti voie sa astepti ca toate astea sa-si urmeze cursul firesc al vietii, al naturi, nu forta ce nu poti influenta. Numai asa vei imbatrini frumos si elegant. Altfel, iti mutilezi sufletul. Si asta este o mare slabiciune.

Mie imi pasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

bey ce talent aveti sa dramatizati totul
femeia il iubeste pe barbate'su cu care se intelege foarte bine, doar ca nu se mai reguleaza impreuna. Ea, avansind in virsta, ar vrea sa retraiasca macar o data inainte sa se rablageasca complet, o poveste de amor, iar voi vreti sa o convingeti sa isi paraseasca barbatul.
Probabil, ca o femeie cu capul pe umeri ce pare, o sa-si aibe aventura, avind grija sa nu afle barbatul ei si sa nu le afecteze relatia, dupa care va mai avea 50 de ani pe putin de casnicie fericita cu el, cu nepoti si stranepoti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avmaria spune:

Balanta, ma bucur mult ca ai revenit. Citindu-te, avusesem revelatia unei constiinte superioare… Situatiei tale nu prea-i vad o iesire imediata, obiectiv vorbind. Iti doresc noroc cat cuprinde, sa calci in toti rahatii Bucurestiului, dar asa cerebrala cum esti, trebuie sa dai peste perla rara ca sa repui totul in cauza. Prietena mea cea mai buna, acum cativa ani, mi-a destainuit ca a frecventat cluburile echangiste (eu puritana, eram socata). Era casatorita de vreo 8 ani, relatia lor suferise foarte mult in urma unor telefoane ale amantei sotului, cunoscuta pe minitel (precursorul internetului in Franta). Ea l-a iertat, drept urmare au cautat tot felul de solutii ca sa-si readuca viata sexuala pe linia de plutire. Si asa au ajuns sa experimenteze … In final au divortat. Desi personal nu ma pot imagina intr-o asemenea experienta (dar te pot imagina pe tine dupa ce ti-am citit ultimul post – n-o lua ca pe o ofensa, ci din contra, ca pe o deschidere pe care o simt la tine), desi stiu ca-mi va sari tot DCul cu mic cu mare'n cap, te intreb totusi, la asta te-ai gandit ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

quote:
Originally posted by Ramona J

Preferi sa maninci la restaurant?

poate nu mi-ar pica rau un sushi. da' sa fie fresh pestele ca altfel da indigestie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redi spune:

quote:
Originally posted by She
Atita timp cit mai vrei sa "respiri", cit mai simti, vei simti si mai acuta boala asta necrutatoare care de fapt este simptomul unei iubiri neimplinite...........................

Daca nu mai poti iubi un barbat pe care il admiri si de care iti este drag, trebuie sa ai puterea sa o recunosti fara sa te simti vinovata pt ca e ceva...firesc ..pe care nu poti controla.
Mie imi pasa...

si tot asa...

Bine spus , "a bon entendeur".

BAIATUL_MAMEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

quote:
Originally posted by miau-miau

bey ce talent aveti sa dramatizati totul
femeia il iubeste pe barbate'su cu care se intelege foarte bine, doar ca nu se mai reguleaza impreuna. Ea, avansind in virsta, ar vrea sa retraiasca macar o data inainte sa se rablageasca complet, o poveste de amor, iar voi vreti sa o convingeti sa isi paraseasca barbatul.
Probabil, ca o femeie cu capul pe umeri ce pare, o sa-si aibe aventura, avind grija sa nu afle barbatul ei si sa nu le afecteze relatia, dupa care va mai avea 50 de ani pe putin de casnicie fericita cu el, cu nepoti si stranepoti.

Mama ce raspuns direct si concis. Toata stima. Pe bune, de ce dramatizati? Omul are o problema, si-a spus of-ul, mi-a placut raspunsul lui She, clar concis... azi incepe bine ziua.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monixy spune:

se pare ca e nevoie sa explic ce am vrut sa zic in ultimul post :
-avand in vedere ca nimeni nu poate fi stapan pe instinctele si sentimentele altcuiva , e nerealista expectatia ca o persoana anume sa fie atrasa(din mai multe pdv) exclusiv o de alta anume o viata intreaga , deci nu au rost textele de genul "cum si-a permis...cum a indraznit...",si apelativele jignitoare ; iar unicitatea personala pe care multi si-o aroga ca superioritate , este un frumos balon care impiedica pers in cauza sa vada valoarea altora, deci " ce-a vazut la x , sau y ..." e o negare absurda a realitatii.

am vrut sa demontez niste scheme de gandire generatoare de suferinta sau chiar de tragedii , ca datorita lor exista crime pasionale sau sinucideri din dragoste (sau certuri ca la usa cortului), ca sa nu mai pomenim de anumite religii sau societati care obliga la fidelitate o singura parte implicata .

in privinta respectului , cred ca fiecare isi datoreaza lui insusi in primul rand , iar asta inseamna a actiona spre binele propriu , nu a astepta pe altul sa recunoasca , sa faca , sa rezolve.

scopul unei casnicii nu-i exclusiv sexual , deci inainte de a lua decizia unui divort se cantaresc mai multe aspecte ale relatiei.

minciuna pare sa fie inamicul public nr 1 ,desi mai mult sau mai putin , pt buna intelegere ,toata lumea infloreste realitatea , mai ales prin omisiune sau exagerare.
oamenii sunt mintiti mai ales cand isi doresc sa auda o anume versiune a realitatii, si asta inseamna ca adevarul e o piatra de moara in anume situatii (de boala , de neputinte diverse ).

si mai presus de toate nimeni nu-i perfect , a tinde catre un ideal e intelept , pe cand a judeca raportat la ideal e absurd.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta spune:

Fetelor,sa fiti iubite , sa fiti frumoase,sa iubiti si sa ne bucuram ca a venit primavara si cum spunea Marius hai ca a inceput ziua bine.MissParker si tie ca sa nu creada lumea ca suntem in tabere opuse.Si la naiba cu cartea aia ca tot o caut si nu o gasesc.

miau-miau te sarut dulce,m-ai facut sa rad, e ok ,asa vorbesc si eu cu prietenele intime,si ai si tu dreptate in ce spui.Dar un singur lucru il contest,mai am mult pana sa ma rablagesc.Am o gena buna.

she,tu ai mare dreptate dar e un proces lung si complex si nu gresesti dar nu ne mintim, pentru ca am un sot evoluat si destept si ca sa plec de langa el trebuie sa gasesc pe cineva care sa-i fie net superior, nu doar sa i se umfle ceva in prohab.Din pacate evolutia mea ca femeie, de la adolescenta la maturitate are o incarcatuta de cam sase sau sapte vieti normale si obisnuite(nu intru in detalii,cine poate intelege, intelege si asa).Nu cred ca exista barbatul care sa aiba rabdare cu mine.Chiar sotul meu mi-a zis ca daca ar fi stiut cat sunt de complicata daca ar fi sa dea timpul inapoi...
Si sunt puternica, stiu asta,crezi ca daca nu as fi fost as mai fi avut rabdare sa explic ce si cum pe forum dupa cate au fost comentate?

Cum pot eu sa fac sa inteleaga fete care sunt mai mici ca baiatul meu cu un an sau care au varsta cand eu eram la prima casnicie ca viata poate fi si altfel si ca nu trebuie sa ajungi atat de batran incat sa ai probleme de aceasta natura?

avmaria inteleg ce zici.Eu nu prea mai am timp sa experimentez,timpul meu este atat de scurt,am o activitate solicitanta,poate nu e important, dar nici nu stii cat m-am straduit ca sa pot posta la acest subiect pentru ca mi s-a parut ca e bine sa se stie ca pot fi si altfel de situatii in viata dar care vin ori mai putin cand te astepti, ori ca o consecinta a dezvoltarii personale in timp si tot asa.Eu "m-am bagat la inaintare" ca asa mi s-a parut corect.
Am prieteni multi in situatii critice si nu e corect fata de ei sa intru in prea multe detalii asa ca intr-un fel m-am "sacrificat" eu(nu am gasit alt cuvant potrivit pentru cei ce ar avea de comentat).

Ce pot spune acum tuturor e ca datorita expierentelor mele, am putut fi de folos multor prietene de ale mele si le-am ajutat de multe ori sa depaseasca situatii critice,pe una am reusit chiar sa o salvez de la a-si lua zilele dar a trebui da dorm o luna la ea acasa ca sa fiu sigura ca iese din perioada critica.

Sunt de acord si cu divortul,dar nu putem sa ne casatorim mereu si sa divortam mereu pentru ca se termina sacul de dragoste sau ca nu mai facem sex.
E interesant sa recititi tot ce s-a scris la acest subiect si o sa vedeti ca se desprinde ca linie generala ca de fapt sexul e foarte important si ca multe din fetele de aici ar fi dispuse sa divorteze, sa imparta copii, sa imparta toate realizarile materiale, sa renunte la toata legatura care s-a creat daca s-ar ajunge la un impas in care sexul nu mai exista.Poate gresesc, poate nu am inteles bine,dar s-ar parea ca nimeni nu ar sta intr-o casnicie daca dispare sexul.Nu pentru o luna, pentru doua, un an, ci macar pentru vreo trei patru cinci.
Si am si prieteni care sunt de la 18 ani impreuna, care se iubesc si care si-o trag ca chiorii(scuze, dar am vrut sa fiu in ton cu miau-miau).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns She spune:

Balanta, inteleg mai mult decit crezi...

Te vad net superioara multora..

As mai vrea sa spun ca subeictul asta si felul in care s-a discutat( cu mici exceptii pe ici colo), mi-a oferit o extrema satisfactie...intelectuala si emotionala...Frumos discutat si sincer...si chiar elegant..despre o problema care poate este cap de afis.
Multumesc tuturor pt o lectura mai mult decit agreabila pt ca rar se intimpla..

Elise..desi sintem citeodata la poluri opuse, continui sa ma fascinezi cu logica si umorul. Poate reusim sa bem o cafea totusi vara asta si sa-ti vad si eu fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

balanta,

Vreau sa precizez inca o data ca eu nu sunt neaparat pentru divort ca solutie atunci cand nu mai merge sexul intr-o relatie. Eu dealtfel am spus pe paginile trecute ca, daca restul ar ramane neschimbat, eu personal as putea trai fara sex pana la adanci batranete. And I mean it.

Ideea mea era alta: daca divortul nu e intotdeauna solutia, atunci nici inselarea sau vreo aventura nu pot fi o solutie si cu atat mai putin relatiile extraconjugale. Sigur, exista visul, iluzia, adrenalina provocata de pastrarea secretului, insa dupa ce faptul e consumat, eu sincer nu-mi pot imagina ca persoana in cauza se va simti mai fericita ca inainte. Ar fi interesant sa aflam cum s-au simtit niste oameni care au trecut prin asta. Daca ar putea sa fie sinceri cu ei insisi si sa se mai si deschida pe aici, pe forum.

Iar faptul ca dorinta fata de partener scade cu timpul nu justifica in ochii mei asemenea aventuri/relatii extraconjugale. Libido-ul sa zicem ca nu-l poti controla. Dar in fata cui deschizi fermoarul pantalonilor... asta o poti controla. Ca parca despre asta discutam.

Felicia 23+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput