Relatii extraconjugale
Raspunsuri - Pagina 14
balanta spune:
Un banc nou :
Doua blonde stau la o sueta :
-Auzi draga,tu te uiti in ochii sotului tau cand faci sex?
-Da
-Si ce mutra face?
-Sta in usa si se uita ca prostul!
Hai oameni buni, lasati sa va inunde viata ca trec anii pe langa voi si va veni o vreme cand ve-ti pretui fiecare zambet al parintilor in viata, fiecare telefon al copilului care spune :"mama, mi-ai bagat bani pe card ?", fiecare invitatie a unui vechi prieten la o bere si fiecare orgasm venit pe cale naturala!
She spune:
Imi este imposibil sa vad o viata de cuplu unde protagonistii se iubesc asa de frumos si de perfect, fara sex. Asa cum mi-ar fi imposibil sa spun de ex azi, fara sa stiu cum ar fi, ca as putea trai fara sex alaturi de un om pe care il iubesc asa de mult.
Nu stiu unele cum pot asta. Sau probabil ca sexul nu exista ca element vital in viata lor ci cade cam pe ultimul plan.
doibebei spune:
quote:
Originally posted by She
Balanta..sa mai scri. Te caut ca sa te citesc..
si tot asa...
si eu, si eu...
aura_m spune:
Miss Parker felicitari ca ai un asemenea sot si te inteleg perfect ptr ca astfel de mesaje imi trimite si sotul meu, nu pe mail ci sms-uri cand nu suntem impreuna, fiecare la serviciul lui iar seara cand ne intalnim ne imbratisam si el imi spune ca ma iubeste. Uite ca mai exista si astfel de barbati si daca primesti un sms sau un mail de la sot cu un "te iubesc" sau alte cuvinte dragastoase ce ar trebui sa facem? Sa ne intrebam, este clar, imi spune asta ptr ca sigur ca a calcat pe bec, sigur vine de la vreo prostituata si acum se simte rusinat. Eu am incredere in sotul meu si nu vreau sa aud "niciodata sa nu spui niciodata", ce ar trebui sa fac? De fiecare data cand il vad sau cand vorbim la telefon sa il intreb: Sigur nu esti cu alta? Cred ca l-as innebuni, nici mie nu mi-ar conveni sincer sa mi se repete tot timpul acest lucru stiind ca in afara de drumul casa-serviciu- piata nu ma abat nicaieri, toate activitatile ce tin de casa, familie le facem impreuna. Acum trebuie sa imi banuiesc sotul de cate ori iese pe usa si merge la serviciu, ca sigur se abate pe undeva. Am luptat mult ptr dragostea noastra si nu vrem sa o stricam ptr o aventura, ca oricum nimeni nu este mai bun ca sotul meu si nimeni nu este mai buna ca mine.
AURA
ladyJ spune:
Vreau sa va intreb ceva,un lucru de care am fost si eu intrebata de catre un amic.
Ce faci daca iti iubesti sotia la nebunie,ti-e drag sa dormi cu ea,sa o simti,sa o tii in brate,dar....nu te mai simti atras sexual de ea?Pur si simplu nu iti mai vine cheful CU EA?Cu toate fanteziile,cu toate jocurile sexuale,nu mai e acea senzatie si basta.
Ce i-am raspuns eu?I-am zis: ok,vorbeste cu ea.Cautati cauza problemei si lucrati la relatia sexuala.
Vorbe goale,dragele mele.Spre surprinderea mea,sotia lui simte la fel.Nu o mai atrage sexual.Il iubeste,ii place ce fel de om e,ii place cum gandeste,cum se implica in activitatile de cuplu.
El e un barbat bine,arata demetial,ea este atractiva,intorc barbatii capul dupa ea...si asa mai departe.
Doar ca sexul este....nu este.Si cand este e asa...de poala lelii...
Pe mine m-a lasat masca problema lor,ce as putea eu sa le zic?Divortati?Cautati-va fiecare alt partener sexual?
Sunt de 12 ani impreuna,nu au copii.Dar se iubesc.Ea 38 el 45 de ani.
Amandoi sustin ca nu s-au inselat..doar ca nu o mai pot duce asa.
Sunt chiar curioasa sa aflu pareri,promit ca le transmit.
Le-am zis sa mearga la un psiholog pe probleme de cuplu.Alta idee nu am avut in minte.
Pisimuky,scuze ca m-am bagat peste subiest,dar pe undeva are a face cu titlul topicului si cu ce se discuta pe aici
Rufus spune:
quote:
Originally posted by ladyJ
Vreau sa va intreb ceva,un lucru de care am fost si eu intrebata de catre un amic.
Ce faci daca iti iubesti sotia la nebunie,ti-e drag sa dormi cu ea,sa o simti,sa o tii in brate,dar....nu te mai simti atras sexual de ea?Pur si simplu nu iti mai vine cheful CU EA?
Io asta nu-mi inchipui: adica cum sa dorm in fiecare noapte imbratisat cu o femeie pentru care nu simt nimic?
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
balanta spune:
Lady,chestia cu psihologul...frectie la un picior de lemn.
Eu intorc cu sotul meu problema asta de trei ani pe toate fetele si nu ii gasim raspuns cu toate ca ne trimitem "biletele" de alea cu " te iubesc...bla , bla, bla" si chiar e adevarat numai ca e dragostea aia care e si intre socrii mei numai ca ei au 70 de ani.
Si tot de vreo 12 ani suntem casatoriti, si tot nu avem copii, numai eu unul anterior, si el nu arata sa-i pun cearceaful pe fata si eu nu port chiloti de baba.
Numai raportul de varsta e invers.
Si ce sa ne faca psihologul? Poate daca ma duc singura mie ar putea totusi sa-mi faca ceva. Eventual il mai invatam noi cate unele.
Nu ai ce sa lucrezi la o relatie sexuala daca pica de tot.Pentru ca ea incepe sa pice incetul cu incetul, nu-ti dai seama la inceput, mai oboseala, mai lipsa de chef, mai din ce in ce mai rara pana incepi sa-ti dai seama ca parca si in concedii ajungi mai des decat faci sex si mai amani, mai te certi pana iti dai seama ca ai permis prea mult sa te departezi de toata situatia si...vine o zi cand incepi sa postezi pe forumuri pt oricum nu ai altceva mai bun de facut noaptea.
ladyJ spune:
quote:
Originally posted by Rufusquote:
Originally posted by ladyJ
Ce faci daca iti iubesti sotia la nebunie,ti-e drag sa dormi cu ea,sa o simti,sa o tii in brate,dar....nu te mai simti atras sexual de ea?Pur si simplu nu iti mai vine cheful CU EA?
Io asta nu-mi inchipui: adica cum sa dorm in fiecare noapte imbratisat cu o femeie pentru care nu simt nimic?
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde
Exact asta nu inteleg nici eu ,insa pot doar sa cred ce spune,nu?Probabil o ia in brate asa..cum sa zic ca si cum ai tine pe cineva drag,fara nicio conotatie erotica.
Si nu as crede ca e caz unic si izolat.
Oricum e o situatie care cumva trebuie sa se schimbe,spre binele celor implicati in relatie.
ladyJ spune:
quote:
Originally posted by balanta
Lady,chestia cu psihologul...frectie la un picior de lemn.
Eu intorc cu sotul meu problema asta de trei ani pe toate fetele si nu ii gasim raspuns cu toate ca ne trimitem "biletele" de alea cu " te iubesc...bla , bla, bla" si chiar e adevarat numai ca e dragostea aia care e si intre socrii mei numai ca ei au 70 de ani.
Si tot de vreo 12 ani suntem casatoriti, si tot nu avem copii, numai eu unul anterior, si el nu arata sa-i pun cearceaful pe fata si eu nu port chiloti de baba.
Numai raportul de varsta e invers.
Si ce sa ne faca psihologul? Poate daca ma duc singura mie ar putea totusi sa-mi faca ceva. Eventual il mai invatam noi cate unele.
Nu ai ce sa lucrezi la o relatie sexuala daca pica de tot.Pentru ca ea incepe sa pice incetul cu incetul, nu-ti dai seama la inceput, mai oboseala, mai lipsa de chef, mai din ce in ce mai rara pana incepi sa-ti dai seama ca parca si in concedii ajungi mai des decat faci sex si mai amani, mai te certi pana iti dai seama ca ai permis prea mult sa te departezi de toata situatia si...vine o zi cand incepi sa postezi pe forumuri pt oricum nu ai altceva mai bun de facut noaptea.
Balanta,el e un prieten vechi de-al meu,ne stim de mult.Mai exact suntem prieteni de familie si noi suntem cred,primii si singurii care cunosc problema lor.
Atat eu cat si sotul meu am stat si ne-am gandit cu ce sfat concret ii putem ajuta.I-am facut cadou un vibrator de ziua ei,stiu ca e deschisa la minte si nu interpreteaza gresit cum poate multi ar face.S-a amuzat si mi-a zis ´´ei...de cand folosim noi din astea,e practic nelipsit din rarele momente cand mai incercam sa facem dragoste´´E ajutorul ei de nadejde ca sa zic asa.Nu din cauza ca sotul nu s-ar ridica la nivelul ei,ma intelegeti,ci ca sa pipereze putin libidoul.
Ti-am zis ca,eu chiar nu stiu ce sfat sa le dau.De aici si ideea cu psihologul.Daca ar fi inchisi,timizi sau cu probleme erotice as intelege pe undeva retinerea lor si asi cataloga-o ca o problema psihica,o retinere,un efect al unor cauze demult apuse.Dar nu,ei sunt extrem de deschisi....Nu simt atractie sexuala unul fata de altul,cam asta ar fi.Iubirea nu le-o contest asa cum nu si-o contesta nici ei.Eu zic ca sunt destui de maturi sa realizeze ca se iubesc,ca au o problema sexuala,ca vorbesc despre ea.
Balanta, tu cu sotul tau,ce faceti? cum incercati sa rezolvati problema asta,care am inteles ca dureaza de 3 ani?Nu-ti vine sa te urci pe pereti,hormonal vorbind?