un endocrinolog pe partea reproductiva????

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Buna ziua la toata lumea!
Desi nu sunt asa de noua pe forum, e prima data cand vad ca a deschis cineva un topic si despre subiectul astasi anume cu legatura intre endocrinolog si procreere. Eu cu sotul meu, incercam de aproape 8 ani sa avem un copilas si abia anul trecut, respectiv in 2007, am fost trimisa de catre un medic ginecolog, la endocrinolog. A fost prima data cand in urma analizelor facute, am fost indrumata sa verific si functiile tiroidei, in conditiile in care am mers mult timp la un medic renumit din Timisoara si care nici macar nu a amintit de faptul ca problemele mele ar putea avea ceva legatura cu "doamna" tiroida, cu toate ca in discutiile cu dansul, am mentionat si faptul ca am cazuri de probleme cu tiroida in familie. In concluzie, profitand de faptul ca ne-am mutat in Bucuresti, am cautat sa gasesc un medic endocrinolog bun, cu care sa se poata sta la discutii si care sa ma asculte, si care sa ne scoata din ceata. Intamplator, cineva mi l-a recomandat pe dl. dr. Coculescu Mihail, am cautat informatii despre dansul, pare ok dar totusi, informatii in plus nu strica niciodata. Am programare pe data de 28 luna asta la dansul, abia astept sa vad ce va zice. Stie cineva informatii mai concrete despre dl. dr.?
Va multumesc si va doresc numai bine.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
" Nu tuturor li-i dat sa zboare, dar cati nu stiu sa se tarasca!...Al.Vlahuta "

Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!

Mergi la inceput