Mamici aspirante din nou (33)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Amabella, dar daca ai avut ovulatia asa de tarziu, ziua 18-19, se explica de ce Clear Blu a iesit negativ in ziua 31 sau 32...ca are nevoie de 14 zile minim sa se pozitiveze, sa ajunga hormonul la valoarea detectabila de test.
Eu mi-as mai face un test maine dimineata, incearca si un Surecheck, sper sa fie cu ochisori intarzierea asta, mai ales ca pana acum nu ai avut asa ceva!

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

Of, Kid, multumesc mult de tot pentru incurajare. Sa te auda Dumnezeu!!! Ca daca e tot negativ (mi-am luat deja un Surecheck), e de rau de tot, ca, pe langa faptul ca am ratat si luna asta, care era rau in sine, inseamna ca mi s-a si lungit timpul de asteptare in mod total nejustificat cu atatea zile cat intarzie si, ce e cel mai rau, inseamna ca chiar am o problema!

Luiza de www.flickr.com/photos/81153680@N00/sets/" target="_blank">RARES(3 iulie 2006)
Surioara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns francisistef spune:

Ooo, ce frumos ar fi sa fie bb!!! Poate ar trebui sa mai faci un test! Ce zici? Ai curaj? Eu zic ca ai toate sansele sa fii insarcinata. Nu te astepta la simptome prea multe, eu nici acum nu simt mai nimic, decat ca sunt balonata. Sanii ma dor vag, in rest nimic.

Francesca, mami de Stefania (11.01.2007)
5+

http://community.webshots.com/album/561548849xUMTMh?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

Fetelor, am facut din nou testul si... tot negativ! Sunt foarte suparata si foarte confuza. Am fost la doctor, am vb cu un internist, care mi-a zis ca a auzit de sarcina normala cu test negativ. Dar mie mi se pare putin probabil, in Z36. A zis si ca poate fi ectopica, pt ca la ectopica creste mai greu valoarea beta HCG. Dar, in Z36, cred ca si la ectopica ar trebui sa fie destul de mare valoarea aia incat sa o simta un test de sarcina. Mi-am facut si o analiza de beta HCG, dar voi avea rezultatul maine. La 5 ma duc si la endocrinolog. Poate vin mai optimista de acolo. Acum nu imi mai doresc decat sa nu fie sarcina ectopica. Sa vina odata ciclul. Oricum, pana maine nu voi sti nimic sigur. Si nici maine, daca am valori de sarcina, tot nu mi se poate pune diagnostic de sarcina ectopica pana nu se vede la ecograf cel putin uterul gol, daca nu embrionul situat in alta parte. Dar daca nu am valori de sarcina, macar stau linistita ca nu e asta. Mi se pare ca asta ar fi cel mai mare rau care se poate intampla.
Sunt foarte suparata. Imi vine mereu sa plang dar trebuie sa ma abtin, ca sunt la serviciu.

Luiza de www.flickr.com/photos/81153680@N00/sets/" target="_blank">RARES(3 iulie 2006)
Surioara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns francisistef spune:

Saracuta de tine! Imi pare rau ca ti se intampla asta! Lasa ca totul o sa fie bine! O sa vezi! Sa ne-auzim cu vesti bune!

Francesca, mami de Stefania (11.01.2007)
5+

http://community.webshots.com/album/561548849xUMTMh?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Ceau!

Fetele Diana, eu si Leeloo am nascut cu bine! Acum o asteptam si pe gabitza!

Va pup! Va tinem pumnii sa iasa totul asa cum va doriti!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Offf, Amabella, chiar speram ... tinem pumnii la dr. Nu cred ca e ectopica, vorba ta, s-ar fi vazut pe test in ziua 36. Poate e o dereglare usoara si se trateaza repede

Miha, pai atat de putin ne spui???Am nascut cu bine si gata? Vrem mai multe detalii...pretty please!

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

am venit si noi in vizita cu vesti noi.....
azi am fost iar la dr.
bebelina Bianca e bine, avem 1400 la 29 de saptamani.........ne-am intors cu capul in jos si suntem foarte miscarete!!!!!!!!!
pe 1 iunie intram in sfarsit in prenatal si noi.......si incepem sa cautam sa completam lista pt. spital ...........
a lui bebe e gata toata........a lui mami inca mai lucram la ea........
de acasa o sa pot intra si eu mai des si voi fi la curent cu toate.....
toate fetele fara nici o exceptie!!!!!!!!!!!!!

Roxana29 + de Bianca Maria
poze burtica si nu numai....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

kid eu am nascut prin cezariana la 38 de saptamani si 2 zile pe 19 mai la 12 si 12 minute...Fetita mea a avut 2950 de grame, 50 de cm si a primit apgar 8/9.
O cheama Maria Eliana si e o mancacioasa. Ii dau sa pape laptic de la mine.
De la varicela nu are probleme...nu a avut nici pete pe corp...nimic! De obicei bebelusii care fac varicela in burtica au niste pete care ulterior dispar. Sunt foarte fericita! Eu am avut anestezie in coloana si am vazut totul...mi-au pus-o in palma la nastere...a fost minunat! Va recomand rahi+epidurala daca ajungeti la cezariana! Am avut noroc sa prind o rezerva cu un pat si a fost bine in spital...am alaptat linistita.

Baietelul lui Leeloo s-a nascut prin cezariana si e un grasunel tare simpatic, iar fetita Dianei s-a nascut natural si e foarte frumoasa.

bb Alexandra ce mai face? Creste in burtica?

Roxi ma bucur ca sunteti asa mari...mai aveti un pic! Cum o sa nasti pe Bia, natural? Odihna placuta in concediu!

Va pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Fetelor ma asteptam sa vad aici o multime de mamamci care au trecut la odisee, dar din pacate...
Noi am trecut de jumatate de drum, sunt in sapt 21 si se pare ca vom avea tot un baietel...asta e! Ca si Kid zic: sunt planurile lui Dzeu si stie el de ce e asa!
va pup pe toate si cat mai repede sa vina bebe dorit!

21+ cu si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
Burtica bebe 2

Mergi la inceput