Mamici aspirante din nou (33)
Raspunsuri - Pagina 19
Alina1976 spune:
Fetelor,
Dati bataie la
si va asteptam la Odisee!
Am deschis Subiectul cu "Mamici de ianuarie-februarie 2009" si va asteptam pe toate acolo!!
Vreau sa aud vesti bune si cat mai multi 

VA PUP DULCEEEE 

4+
Alina (mamica fericita de Printesa)
http://b2.lilypie.com/iqsGp3.png
BB 2 e pe drum!
http://bd.lilypie.com/f2YUp3.png
francisistef spune:
Buna! Ca tot nu prea mai intra nimeni pe-aici, m-am hotarat s aintru eu, pana acum doar va citeam mesajele. Sunt si eu mamica de fetita Stefania, 11.01.2007, care aspira cu nerabdare sa fie din nou mamica. De doua luni doar. Asa ca inca nu ma impacientez. Si eu am un CM destul de ciudat in ultima vreme. Intai apar niste pete, rare de tot, maronii, apoi la cateva zile, chiar 6, soseste adevarata mentra. Nici nu mai stiu cum sa-mi calculez ovulatia. Am incercat sa-mi iau temp. bazala dar m-am lasat pagubasa ca ma cam freca Stefi la prima ora si nu mai iesea cum trebuie dupa ce ma dadeam jos din pat. Acum monitorizez secretia. Curios e ca a fost abundenta la 13 zile de la primele pete maronii si la doar 7 zile de la menstra. Eu calculam prima zi de ciclu incepand cu ziua cand curgea mult sange nu cand apareau petele. Acum tot astept sa vina 'albusul'si nimic. Incerc sa raman calma si sa nu dau importanta inca, n-au intrat zilele in sac. As vrea sa fiu mamica de ianuarie, cum am mai fost. Da Doamne! Succes si voua!
http://community.webshots.com/album/561548849xUMTMh?start=12
francisistef spune:
quote:
Originally posted by adelaalba
Buna fetelor!Va rog tare mult sa-mi spuneti si mie daca e normal ce mi se intampla!De vreo 3-4 luni inainte de ciclu cu vreo 4 zile ,am o scurgere maronie, simptome de ciclu.Apoi durerile de burta ma lasa si scurgerea se deschide la culoare dupa care in 3-4 zile imi vine ciclul!De unde inainte ma tine 5 -6 zile si era rosu si abundent acum ma tine 3 zile si culoarea e mlut mai inchisa si parca are ceva in el.Nu sunt chiar cheaguri ci mai degraba seamana cu niste granule(cam asa cum e cafeaua macinata-alta comparatie nu am gasit) si am niste dureri ingrozitoare!Am sterilitate primara, analize hormonale bune, ovulatie ok in ziua 13,am facut inclusiv monitorizari.Am cm regulat 26-28 zile,nu am facut nici un tratament pt fertilitate pt ca medicul a zis ca sunt ok.Am 31 de ani si nici o sarcina!Incercam de un an si nimic!Spermograma 36mil\ml si mobil45%.Nu e tocmai de vis dar nici proasta nu e,dupa cum am mai auzit si eu.
Ar mai fii o mica problema cu endometru care in ziua 14 era doar 7mm.Va rog tare mult, pt ca aveti mai multa experienta, sa ma sfatuiti si pe mine cam ce ar fii de facut!Sau macar daca nu va cer prea mult ,poate imi impartasiti din experienta voastra ,daca ati avut si voi astfel de probleme!
Uneori imi pierd speranta si parca simt ca nu voi fii niciodata mamica!
Stiti cumva ce medicamente se iau pt stimularea cresterii endometrului?Daca exista asa ceva?
Sper ca nu v-am obosit cu atatea detalii dar tare as avea nevoie de niste sfaturi!
Va multumesc din suflet !
http://tt.lilypie.com/0MQep2.png
Adela, dupa cum scriam la mesajul anterior, si eu am aceeasi problema ca si tine. Pana acum o luna consideram ca nu trebuie sa bag in seama scurgerile dinainte de menstra, nu le luam in calcul cand calculam inceputul CM. Pana cand m-am hotarat sa-mi monitorizez secretia si am constatat cu stupoare ca acea secretie abundenta asociata cu ovulatia mi-a aparut in a 8-a zi de ciclu , dupa calculele mele. Atunci mi-am dat seama ca de fapt prima pata maronie marcheaza inceputul ciclului menstrual. Sincer, sper chiar sa fi ramas insarcinata atunci. La noi problema e ca avem ovulatie atipica, nu trebuie sa o asteptam in anumite zile, trebuie sa urmarim semnele. Mult succes!
Francesca
leeloo2004 spune:
Buna fetelor!
Vroiam doar sa va dau vesti despre CamiM cu care sunt colega de Odisee...a nascut pe 01.05.2008, o fetita frumoasa Sabina Adriana, 3867 g, 50 cm, nastere naturala.
Ii urez refacere usoara si bebe mincacios!!!!
Va pup pe toate si va urez cit mai multe vesti de doua liniutze!!!!!
Gabriela
36+ cu
AMR apx. 3 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
francisistef spune:
Multa sanatate proaspetei mamicute si bebelusului ei! Si mult laptic!
Francesca
kid2003 spune:
Alina!!! Felicitari! Bravo!
Franci, sa dea DD sa ramai gravidutza din nou luna aceasta sa fii tot mamica de ianuarie asa cum iti doresti! Va fi diferenta de 2 ani intre copii, super!
Dar chiar asa mai fetelor sa va caut pe pagina a 6a sa dau de voi? Unde umblati? Unde este zumzaiala? Rand pe rand toata lumea se muta la burtici, sper asta sa fie motivul!
Noi suntem bine, am intrat in 24 de saptamani cu burtica cu fetita nr 2. Am ras cand am dat ieri de testerul meu de ovulatie (acela in forma de ruj). O porcarie. A ajuns direct la cos! Nu am reusit sa citesc mare lucru pe el. Aaah, eu am mai avut si Ovulation Calendar, programul ala de calculator care imi spunea in ce zile se concep baietzeii! Si am facut asa cum zicea. Si am tot o fetita in burtica. Dar nu mai imi pare rau, imi creste inima de bucurie si abia astept sa imi vad si a doua printesa. Imi pare rau acum ca mi-am dorit sa fie baietel. Are DD un plan cu noi toate!
Va tin pumnii in continuare si haideti pe pagina 1!
RalucaN, unde esti? Ce faci? Cum esti?
bb2
Amabella spune:
Buna, fetelor!
Nu am mai scris de prin februarie, sau chiar ianuarie, dar sper ca ma mai tineti minte. Sau macar cele care scriau si atunci.
Am intrat sa vad ce mai faceti si m-am intristat tare pentru fetele care au pierdut sarcina, dar m-am bucurat pentru Alina. Felicitari, Alina! Deci se poate! Eu mai ca incepusem sa cred ca nu prea.
Sa va zic si de mine putin. Sunt FOARTE amarata. Inca nu am ramas insarcinata si, ca si RalucaN, am obosit sa mai sper si ma mai simt dezamagita. E a 6-a luna. Stiu ca la altele a durat mult mai mult, dar eu nu am rabdarea lor. Am luat si Duphaston, am luat si Branca ursului, degeaba. Luna asta nu am mai luat nimic. Dar m-am dus la analize. Inca nu le-am facut pe toate si inca nu am rezultatele la cele pe care le-am facut. O sa se duca si sotul la seprmograma.
Dar azi sunt mai amarata ca de obicei. E ziua 33 si nu mi-a venit ciclul. Asta ar fi bine, daca nu mi-as fi facut de dimineata un test Clear blu, care a fost negativ. Mi-am zis de vreo 4 luni ca nu mai fac teste pana in ziua 33 si pana acum nu am mai apucat ziua 33. Mie imi venea totdeauna la maxim 31 de zile, si asta de cand cu Branca ursului, ca inainte venea in a 30-a zi. De fapt, de cand mi-a venit ciclul dupa ce l-am nascut pe Rares nu a venit niciodata mai tarziu de a 31-a zi. Adica de 1 an si 7 luni. Iar inainte de sarcina, de ani buni de zile, nu a mai venit mai tarziu de a 32-a zi, decat cand am avut un chist ovarian. Acum nu am nici chist, ca am fost la eco acum vreo 2 saptamani. Nu am nimic. Dar nici ciclu.
Nu a inceput nici macar spotting-ul de care am tot avut parte de mai bine de 1 an in fiecare luna. Vreo 2 zile inainte sa se declanseze menstra, uneori chiar si cu 4 zile inainte (dar se oprea dupa 2), eu aveam spotting, apoi se declansa menstra ca lumea. Acum nu am nici macar din ala. Nu mai inteleg nimic. Ma intelegeti ca sunt ani de zile de cand nu am mai avut o astfel de intarziere, fara sa am chist si fara sa fiu insarcinata? De ce acum????? De ce acum, cand vreau atat de mult un bebe?
Nu vreau sa imi fac iar iluzii, de fapt nici nu stiu daca mai pot. Astept incurajari de la voi, desi nu imi dau seama in ce ar putea consta, ca sa nu ma mai simt asa rau. Dar totusi va intreb: ati auzit de cazuri cand s-a pozitivat mai tarziu testul? Mai ales Clear blu, ca am auzit ca se pozitiveaza mai tarziu. Sau de cazuri cand a dat rateuri testul?
Luiza
de www.flickr.com/photos/81153680@N00/sets/" target="_blank">RARES(3 iulie 2006)
Surioara mea
Amabella spune:
Hei, nu e nimeni pe aici?
Eu sunt aproape in aceeasi situatie, in sensul ca ieri seara secretia a fost putin maronie, cand am fost la toaleta, de vreo 3 ori. Atat. Nu rosu inchis, de deschis nici nu mai vorbesc si nu sangerare propriu-zisa, ci doar secretia era mai maronie. Apoi s-a oprit. Acum iar nu mai e nimic. Si e ziua 34!!! 

Poate totusi azi vin rusii, ca sa incep din nou numaratoarea. Test nu imi mai fac decat peste cateva zile, daca sunt tot asa. Ultima data cand am scris aici, acum vreo 3 luni, va povesteam ca pana in ziua 31 nu avusesem nici macar spotting, iar dupa ce am trimis mesajul a venit si spotting-ul, iar a doua zi s-a declansat menstra. Asa ca, cine stie, poate imi iese si de data asta. ![]()
Luiza
de www.flickr.com/photos/81153680@N00/sets/" target="_blank">RARES(3 iulie 2006)
Surioara mea
francisistef spune:
Offf, Amabella, imi pare rau ca esti asa de necajita! Am sa te intreb despre cum ti-ai calculat ovulatia, socotind prima zi de spotting sau de sangerare propriu-zisa? La mine ovulatia a venit la 14 zile cred de la prima zi de spotting. Intamplator am observat o secretie ca albusul de ou, desi abia se terminase menstra, asa ca am luat atitudine. Si surpriza...bb2 a venit! Nici acum nu-mi vine sa cred. Mereu calculasem gresit ziua ovulatiei. Tu, daca zici ca ai folosit si teste d eovulatie, probabil ca te-ai monitorizat mai bine. 6 luni nu mi se par asad e multe, cred ca inca nu ar trebui sa te ingrijorezi si imi pare bine ca ai inceput sa investighezi. E mai bine sa stii ca totul e in regula. Eu iti urez mult, mult succes! Sa ai in curand 2 bbei frumosi si sanatosi!! Eu m-am mutat la clubul mamicilor de ian-febr!! Sunt taaaare fericita!
Francesca, mami de Stefania (11.01.2007)
5+
Amabella spune:
Francisistef, mi-am calculat de la prima zi de spotting. Pentru ca mereu calculam de la prima zi de menstra normala (cum, de altfel, mi-a zis si doctorul), asa ca am inceput din a 12-a sau a 14-a zi de la spotting, deci cam a 8-a sau a 10-a zi de la menstra. Asa ca nu vad cum as fi putut sa ratez ovulatia. Pana in a 21-a zi de la menstra. Si testele au aratat ovulatie prin a 18-a sau a 19-a zi de la menstra, deci a 22-a sau a 23-a de la spotting, si tot atunci a aparut si albusul. Problema cea mai mare e ca inca nu a venit ciclul. Nu mi-am mai facut test, dar daca nu vine pana maine dimineata, mai fac unul, ca maine am programare la endocrinolog si macar sa stiu ce ii zic.
Dar sunt absolut nedumerita! Nu zic ca intarzieri nu sunt posibile, dar sa mi se intample tocmai intr-o luna cand nu m-am protejat si am facut ce trebuie in toata perioada fertila, in conditiile in care nu mi-a mai intarziat atat de ani de zile, decat cu chist, mi se pare o ingrozitor de nefericita si putin probabila coincidenta!!!
Luiza
Surioara mea