Durerea unei pierderi de sarcina (62)
Raspunsuri - Pagina 7
alinushca spune:
carminabulina, pai o sa vezi la eco o fasolica bine crescuta deja, jucausa, si te linistesti bine de tot ca esti deja cu un picior in trimestrul 2! 
cristina_ana, multumesc frumos! 
Nu aveti vesti noi despre Teo si Mihnea ?
monysorescu spune:
Teo felicitari ptr bebe> Sa fiti amandoi sanatosi si sa va bucurati de el.
bb strumf
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Monica&year=2008&month=7&day=18&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"[/url]
Laura Ioana spune:
Moaaama, cate am pierdut! A nascut Marina?! E insarcina Alinush?!
Felicitari, Marina, pt bebe Mihnea! Sa creasca mare, sanatos si sa-ti faca viata fericita!

Alinusca
Sarcina usoara si fara probleme si un bebic sanatos si voios!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
mcrissa spune:
am facut test azi si e negativ.sunt Z30 dintr-un CM de 30 de zile.
din Z26 in fiecare dimineata am o pata mica maro.de obicei dupa o zi cu pata, hai doua, a treia zi veneau uratzii.azi sunt a 5-a zi cu pata.pepsi, mi-a spus michelle ca tu ai avut nsite pete cand ai ramas gravi du David.mai sti cum a fost?
Cristina, sigur in curand 
in asteptarea mormolocului
Dbunny spune:
Buna fetelor ma scuzati ca dau buzna dar am nevoie de opinia voastra. deci...am ramas gravida prin ianuarie( 8 sau 9 sigur). deci sunt cam de 6 saptamano si 3-4 zile, dar de 4 zile am scurgeri, la inceput rozalii, acum mai maronii. nu multe, dar am. marti seara am fost la urgente, m-au pus la eco si mi-au spus ca se vede sacul gestational mic, dar inca nu se vede embrionul, deci sarcina e mai mica decat cred eu. ceea ce e imposibil ca dupa data de 9 ianuarie n-am mai avut contact sexual. deci, la 6 saptamani nu ar fi trebuit sa se vada embrionul, sa se asculte inimioara, ceva? recunosc ca la urgente la stat aparatele nu sunt foarte moderne si nici nu stau prea mult la taclale cu tine. Mi-au luat sange marti seara la 5.30 si valearea beta era 1700. a doua zi dimineata la 9 valoarea beta a crescut la 1911. cam putin zic eu. Ei au spus ca e ok, ca sarcina evolueaza si m-au spus sa merg la medicul de familie sa ma ia in evidente ca gravida. si-atata tot, ca era forte multa lume. Intre timp tot mai am scurgeri...nu mult, dar sunt foarte speriata.N-am dureri. Repaus nu prea pot face cu un bebe de 14 luni juamte caruia ii ies maselele. daca ma apuca sangerarea o iau spre urgente , dar pana atunci ce fac? Daca nu sangerez, doar patez maroniu, marti sau miercuri merg la privat la eco..as avea 7 s+ 1 si-ar trebui sa se auda inimioara si sa se vada embionul asa-i? Mi-am luat utrogestan 100mg si-mi pun seara 2 vaginal + 1 oral, si beau inca una dimineata. N-am greturi, parca nici sanii nu ma mai dor. ce sa cred?
Mcrissa la prima mea sarcina am avut 2 pete maronii de marimea unei monede de 1 euro o zi inainte de venirea ciclului, chiar ma gandeam: iar imi vine o zi inainte? spre fericirea mea n-a mai venit. Mult succes
Dbunny
6s cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
Laura Ioana spune:
Crissa
poate ca se pozitiveaza un pic mai tarziu! Iti tin pumnii
Mamagiuliei ai o minunatie de fetita! O preafrumoasa Alba ca Zapada
Sa creasca maer si sanatoasa!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Pepsi spune:
mcrissa, da si eu am avut pete, de ziceam ca-mi vine clar ciclul, in ziua 30, de aia nici nu facusem test, si cind am vazut peste 3 zile ca mie tot nu-mi venea ciclul am facut testul si david e rezultatul. in astea 3 zile singeram asa ca si un inceput de ciclu, maro si putin(scuze de detalii)
va pup
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
alinushca spune:
Neatza cui e matinal pe aci. Nu am prea putut sa dorm ca toata noaptea m-au durut si sanii si ovarele. Imi simt ovarul stang mai ales constant acolo ca si cum nu ii convine ceva... not good.
Sa iau ceva? Nu am NO-SPA in casa si nici nu stiu daca asta e genul de chestie pentru care se ia... de unde sa stiu eu ce e aia o contractie ? Nici nu putem merge la Sfanta Liturghie azi ca si sotul e terminat de raceala ceea ce nu e deloc bine. ![]()
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081021/k/2cd9/preg.png
Ninia81 spune:
Neata fete dragi! Va invit la un
si dupa aceea bem o
...
Alinush, stiu ca in astfel de dureri se ia No-spa, dar daca nu ai...zic sa stai linistita. Sa stii ca pe mine cand eram insarcinata ma dureau ovarele f. tare...tocmai din cauza asta eu asteptam mereu ciclu...pt ca erau dureri asemanatoare. Nu te ingrijora, sigur este bine!Imi pare rau ca nu poti merge la biserica, stiu ca ti-ar face foarte bine sa fii aproape de Dumnezeu...
Va pup fetelor si va doresc o duminica minunata!
Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/k8fVp2.png
mcrissa spune:
pepsi multumesc mult pentru detalii.eu azi sunt a 6-a zi de cand dimineata am o pata maro, iar apoi nimic.sanii nu pot sa spun ca-i am foarte durerosi sau umflati, mai mult am o senzatie ca ma strange cineva de ei.la mine ieri in Z30 testul a fost negativ, dar eu am un CM de 30 de zile.maine bag iar un test ca in viata mea nu am avut 6 zile de pete si sa nu vina CM-ul.
alinushca eu banuiesc ca nu-i contractie ce spui tu, dar ai putea lua un no-spa.mie asa-mi daduse dr-ul sa iau la prima sarcina.poti lua pana la 2 pe zi fara nicio problema.
dbunny important e ca valoarea a crescut.eu zic sa nu-ti faci griji.daca era ceva in neregula valoarea stagna sau scadea.
Cristina, sigur in curand 
in asteptarea mormolocului