Durerea unei pierderi de sarcina (62)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Mcrissa iti tin pumnii stransi tare sa iti iasa testul cu II liniute!Doamne ajuta!

Lau-Meli

Mirela 14w
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Ce fac fetele ? Merg sa citesc din urma, cat mai am timp, ca acusi se trezeste motanica.

Si avem poze noi... http://good-times.webshots.com/photo/2442490180102887153VOZvpI

Poze de tot felul

PATRICIA ALEXIA 6 sapt. de viata 03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Flavia ( Pepsi ), help !!!!! Ce ma fac , mi-a scazut laptele!!!!! Abia daca mai adun 10 ml. Si trebuie sa-i dau formula. Deja e o sapt. si e din ce in ce mai rau. Si nu am avut timp sa intru pe net.

Poze de tot felul

PATRICIA ALEXIA 6 sapt. de viata 03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

quote:
Originally posted by lorellay

Alinuscha m-ai terminat...Tocmai cand azi mai multa lume mi-a spus sa mai repet testul saptamana viitoare daca nu vin "piticii"...ca poate nu e inca in sange ...chestia aia...care inroseste liniutele....
Incepusem sa mai sper ca poate poate....acum iar nu mai sper...
Pana deseara imi mai spune cineva ceva bun...iar sper..dupa aia iar citesc pe-aici...iar nu mai sper..cat oi tine-o asa...

Lorellay si Scumpy Codrin
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15

Lorellai, nu te increde in ce iti zic unii si altii pe net. Tu crezi ca ei au mai multa experienta. Dar fiecare are experienta lui limitata. Ba mai mult, as putea spune ca am observat ca unele dintre fetele de pe forum sunt cu totul si cu totul pe dinafara cu lucrurile legate de sarcina desi ele par ca stiu cate ceva.
Pana la urma numai de tine depinde daca mai speri sau nu. Eu ti-am "adus la cunoastinta" doar si o alta versiune a povestii asteia. Si mie mi-a intarziat mult ciclul de vreo 2 ori si am tot testat ... dar de pomana.
Am vazut si eu pe net site-uri unde spunea ca in saptamana 5 de sarcina HCG-ul poate fi intre 3 si nu mai stiu cat. Evident ca la un HCG de 3, nu o sa iasa nici pe mama mamei testului. Dar in practica nu am auzit de un an de cand sunt eu pe forum de nici macar un astfel de caz. Se povesteste ca au mai fost si femei care erau gravi si nu iesea testul (poate nu l-ai facut corect). Dar eu nu am cunoscut nici una de cand sunt aici.
Deci, repet, nu iti inclina sperantele in functie de ce ti se raspunde pe net!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081021/k/2cd9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Lorellai, Alinush, eu sunt printre cele cu test negativ pana in sapt 6. Il faceam cum trebuie, am facut vreo 10 cred in cele 2 sapt de intarziere. Ultimul, care s-a pozitivat, l-am facut fara nici un fel de speranta, sa fie, inainte sa ma duc la dr sa-mi dea ceva buline pt intarzierea pe care credeam c-o am. Deci se poate!

"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

irlandeza, e o scumpa patricia, ti-am dat pm

va pup tare pe toate

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

teo-

FELICITARI! BB MIHNEA BINE AI VENIT!

Miha

http://tt.lilypie.com/tWBGp2.png
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Teo2rina felicitari mamico floare3]
Bebe Mihnea bine ai venit. sa fi sanatos si voios si daca se poate mancacios (...am si eu un fix cu manacrea, ce sa-i faci?)

Mami de Mihnea (15 mai 2006) si
cu fratioara lui Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Alinushca, felicitari pentru samburel. sarcina usoara si la termen!
...si de acord cu tine cand spui ca te-ai lipsi de toata placerea de a fi gravida numai sa ajingi sa il ti in brate pe bebe. pe de alta parte are si sarcina deliciile ei...doar ca eu vorbesc in cunostiinta de cauza, am un stres si asta mi-e de-ajuns...saptamana viitoare merg la eco si deja imi tremura chilotii....si sunt constienta ca de fiecare data o eco ma va linisti cel mult 3-4 zile dupa care iar incep sa ma agit.

Multumesc pentru schimbarea din listuta. DPN-ul este 20 august 2008.
Si daca mai vreti , puteti trece ca am un baietel, Mihnea, de un an si 9 luni, azi (nascut 15 mai 2006). Multumesc!

Mami de Mihnea (15 mai 2006) si
cu fratioara lui Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Marina, felicitari pentru bebe Mihnea!!! Sa fie sanatos si sa va umple vietile de fericire!!!
Alinush, felicitari si tie pentru samburel!!! Iti doresc sa ai o sarcina perfecta si numai cu surprize placute!!!

Cristina, mamica fericita de bebe Andrei-Eric (26.07.2007)

www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE

Mergi la inceput