Durerea unei pierderi de sarcina (62)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

teodorina mi-au dat lacrimile! chiar a fost foarte rapid si frumos totul! bravo bebe Mihnea! abia astept sa vad si pozele sa ne indragostim si noi de micutul norocos!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081021/k/2cd9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Teo2Irina, este extraordinara, zau! Ma bucur din siflet ca ai reusit! Tu pentru mine esti un exemplu ca se poate sa ai un bebe si cu sarcini pierdute, si cu temeri pe intreaga durata a sarcinii, etc. Felicitari!
Yubi, draga mea ce analize ti-ai facut dupa ultima pierdere? Tu avei cm regulat? Pentru ce e bua vitamina E?
Va pup si sper sa reusim si noi cat de curand. Eu eram inconjurata la serviciu numai de gravidute, dar din pacate am inca o colega care a pierdut sarcina la aprox 3 luni. Biata de ea... Cred ca suntem generatia Cernobal caci altfel nu imi explic cum pot avea loc atatea pierderi.
Trebuie sa ne lasam in voia lui Dumnezeu si eu sunt convinsa ca vom reusi. Iar daca nu vom reusi vom fi cel putin capabile sa gandim ca aceasta a fost voia Bunului Dumnezeu cu noi. Poate El are alte planuri pt noi. Cine stie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

Ninia cu mare intarziere iti spun si eu La multi ani si indeplinirea tuturor dorintelor! scuze dar ieri nu am apucat sa intru deloc pe forum.
Teo felicitari inca odata, ma bucur ca ai avut parte de o nastere usoara si astept pozele cu bebe Mihnea. si vezi nu uita rezervarea pt locurile la gradinita si pt bebeii nostrii ca sigur tre sa vina.
Flavia imi pare rau ca dintosii sunt bolnaviori sper sa se refeaca probabil e vremea virozelor. Hai ca va tin pumnii si tie si sotului sa va gasiti alte servicii. voi nu puteti sa incepeti amandoi o mica afacere? nu poate face sotul un cabinet notarial ceva ca sa nu mai fiti la mana altora? nu ne-ai zis cum ai serbat data trecuta ziua sotului daca ai mai ajuns si la hotel sau nu . hai ca vreau sa vad daca nu cumva o sa apara si o dintoasa mica.
alinushca cum mai esti?
va pup fetelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Teo felicitari pt bb grasun si sanatos!!!!!
Chiar ca ai nascut repede, de-as avea si eu norocul asta, bine-ar fi!

31+ cu Diana

AMR 9 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Teo felicitari,vai ce repede ai nascut,esti o norocoasa!Ma bucur pt tine!

Alinush adevarul e ca nu ma mai prinzi pe nicaieri,am f multa treaba si intru mai rar si aici si la odisee.Dar o sa incerc sa intru mai des.

Pepsi ce frumos,10 ani de casnicie si 2 prichindei,exista pe lume ceva mai frumos de atat???????

Despre mine nu prea am ce sa va spun,astept saptaman viitoare sa merg la eco sa-mi vad minunea,imi fac o mie de ganduri ca daca nu e ok,ca daca a patit nu stiu ce,apoi ma gandesc ca trebuie sa fie ok,si uite asa traiesc de la o ecografie la alta,abia astept sa-l tin in brate dar cred ca atunci incep alte griji si tot nu scap....

va pup pe toate fara exceptie!

asa creste minunea noastra

Doamne ajuta in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

TEO, vai de repede ai nascut! Felicitari! A fost super faza cu melodia too late!Ma bucut mult ca ai nascut natural! Sincer si eu sunt tot pt nasterea naturala, dar sper sa am si eu norocul sa nasc asa repede ca tine! Felicitari inca odata si sa te bucuri de bebe Mihnea asa cum meriti!

Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/k8fVp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Teo, FELICITARI! Ma bucur foarte mult pentru voi, am citit cu mare emotie povestea nasterii lui Mihnea! Multa, multa sanatate va doresc si baietelul vostru sa aiba parte de tot ce-i mai bun si frumos pe lume, iar voi sa aveti parte numai de bucurii din partea lui!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miaatti spune:

Teo felicitari pt bebel ..ma bucur sa aud ca se mai naste repede pe cale naturala ,,sa ai parte de fericire si bucurie alaturi de bebe al tau .si sper sa pot sa am si eu o nastere usoara pt ca tare mi-e frica .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

N-am mai scris demult si asta pt ca am simtit ca nu-mi gasesc locul aici. Discutiile s-au departat mult de la subiectul topicului si asta e motivul pt care probabil nu numai eu nu mai scriu.

Se vrea un topic de sustinere a celor care sufera dupa o pierdere(pierderi)dar in final,discutiile se orienteaza numai spre vestile bune.Ca si cum cele rele,pesimiste nu merita decit stricta atentie cuvenita,minimul si nimic mai mult.Se marginalizeaza,minimalizeaza mult suferinta prin ignorare,si asta doare...

Sa nu se inteleaga gresit,ma bucura sincer fiecare reusita a fetelor de aici,dar se primeste prea putina compasiune. Anumitor persoane le este necesara o perioada mult mai mare,pt a-si reveni cit de cit decit a altora.Sa vezi ca primesti lovitura dupa lovitura si nu reusesti indiferent cite eforturi faci pt asta,e dureros ,frustrant. De asta,unele persoane vorbesc si vorbesc la infinit despre acelasi si acelasi lucru fara sa oboseasca pt ca psihicul lor nu asimileaza inca tragedia. Devine pisalog,stiu...nu toti avem rabdarea necesara...dar e perfect adevarat.

Cum maniera de exprimare in cazul asta e cea scrisa,vreau sa spun ca, cuvintele nu sint niciodata de prisos...nu se pretinde a lua durerea cu mina,pt ca ar fi absurd,dar anumite cuvinte spuse din inima si nu sabloanele,alina si sterg citeva din lacrimi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Sunt de acord cu tine. Ne concentram mult prea mult pe vestile bune, iar cele rele si comentariile cu privire la "Durerea pierderii unei sarcini" se minimalizeaza foarte mult. Este adevarat ca avem nevoie si de exemple pozitive care sa ne arate ca se poate, dar in egala masura cele mai multe dintre noi au intrebari la care vor un raspuns, de la ce analize ati mai facut, la cauze ale pierderii sarcinilor, la durerea resimtita, la incercarile reluate si in ce conditii, etc. Chiar avem nevoie de mai multe explicatii de la voi, prin care sa intelegem durerea aceasta mare prin care trecem si sa gasim eventual solutii pentru a sti sa depasim aceste momente.

Mergi la inceput