Aspirante optimiste > 20 Ani ( 264 )
Raspunsuri - Pagina 15
oanaiacovita spune:
Bujo, sa-ti traiasca baiatelul...

Ieri intrebau fetele de tine...
Sunteti bine?
Oana
iepurasule ne aduci un bebe?!
my pictures
V.I.S.U.L.
bujo spune:
Suntem relativ bine. Spun relativ ca sunt in medical ca am ceva contractii care nu-si au locul. Dar speram sa le tinem in frau. Voi ce mai faceti? Care mai e gravida?
bujo
18+ cu 
album de nunta
burtik
mini Bujo
kitzy spune:
Bujo sa-ti traiasca feciorul!!!
Sa stai cuminte ca nu-i de gluma cu contractiile.
30+ cu
Diana
bujo spune:
Am poze cu burtik la semnatura daca vreti sa ma vedeti.![]()
bujo
18+ cu 
album de nunta
burtik
mini Bujo
Amabella spune:
Fetelor, azi sunt deosebit de amarata! 

Sunt in Z31, nu au venit rusii si nu dau nici semne, TB e inca ridicata, dar m-a pus Aghiuta si am facut un test Clear Blu. Si a iesit negativ, asa cum probabil banuiati. Ideea e ca mie trebuia sa imi vina de ieri sau cel putin sa am spotting, asa cum am avut in ultimul an aproape de fiecare data. Dar nici tu spotting, nici tu cm, dar nici sarcina se pare ca nu e. Stiu ca multe dintre voi experimenteaza frecvent problema intarzierii cm, dar eu nu!!! De cand mi-a venit din nou ciclul dupa sarcina, mi-a intarziat o data o zi (adica a venit in Z31, acum 3 luni) si o data 5 zile (la 5 luni dupa ce am nascut, cand inca nu se reglase). In rest vine ca ceasul, sau daca nu vine fix in Z30, macar am spotting din Z29.
Nu stiu ce sa mai cred. O fi de la raceala sau poate de la branca ursului pe care am luat-o? Voi ce stiti? E posibil sa imi intarzie din cauza brancei ursului? Imi pare cam absurd, dar nu gasesc alta explicatie, mai ales ca am fost la dr pe 1 februarie si nu aveam chisturi, avusesem ovulatie si toate erau bune si frumoase. Si am mai luat si Duphaston 11 zile!!!
I s-a intamplat cuiva sa se pozitiveze Clear blu mai tarziu? (Observati, va rog, ca iar incep sa sper ca tampita la cai verzi pe pereti.)
Luiza
de www.flickr.com/photos/81153680@N00/sets/" target="_blank">RARES(3 iulie 2006)
Surioara mea
oanaiacovita spune:
Bujo,ai o burtica super..de asta si intru pe la mamici din cand in cand sa va vad burticile si tie si Anaxenei..
Gravidutze nu mai avem inca...urmeaza testari pe la fete...![]()
Oana
my pictures
V.I.S.U.L.
oanaiacovita spune:
Amabella, in ce zi ai intrerupt Duphastonul?
Oana
my pictures
V.I.S.U.L.
Amabella spune:
quote:
Originally posted by oanaiacovita
Amabella, in ce zi ai intrerupt Duphastonul?
Oanaiepurasule ne aduci un bebe?!
my pictures
V.I.S.U.L.
In Z24, adica acum 7 zile, am luat ultima pastila. De ce ma intrebi?
Luiza
de www.flickr.com/photos/81153680@N00/sets/" target="_blank">RARES(3 iulie 2006)Surioara mea
marynik spune:
Clear blu se pozitiveaza super super greu !!!
nu si merita banii...
fa un alt test , te rogggg
O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe