Aspirante optimiste > 20 Ani ( 264 )
Raspunsuri - Pagina 14
Arianna_M spune:
neatza....
Crisa....iubita la multi ani ,sa ai parte de tot ce este mai bun si mai frumos pe lumea asta.....sa fii sanatoasa....si in curand sa ti se indeplineasca visul....
te pupik.....si asteptam sa ne spui ce cadouri ai primit...![]()

....pana in iunie..!!!!!!
marynik spune:
Buna dimineata 
Crisunelu meu iubit , LA MULTI ANI !!!!

O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe
marynik spune:
da ce logoree ati avut aseara ![]()
si ce de fete noi...bine ati venit tuturor
O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe
voicu_bebi spune:
neata fetele ce faceti?
Crisa
LA MULTI ANI! iti doresc multa fericire , implinirea tuturor dorintelor, sa ai o zi superba!

fetele vreau sa va inteb si eu ceva: stiti cumva daca duphastonul dupa ce il iau urmatoarea luna vine ciclul la timp sau si in urmatoarea luna trebuie sa iau duphastonul...de la duphaston se regleaza ciclul sau si in urmatoarea luna ciclul intarzie?
Anca..viitoare mamica 

kitzy spune:
Bebi eu nu te pot lamuri, am luat Duphaston doar pt mentinerea sarcinii. Poate te ajuta alte fete...
30+ cu
Diana
claudela spune:
Si eu aceeasi treaba o stiu...ca Duphastonul e pentru mentinerea sarcinii...
O avea si alte indicatii...
Cel mai bine tot medicul stie...
VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!
claudela spune:
Bebi, ii dai cautare Duphaston pe google si afli indicatiile...ideea e totusi sa consulti si un medic...poate la tine nu se impune...
oanaiacovita spune:
Bebi, eu iau duphaston din z14 in z 25. Si eu aveam mari dereglari. Venea la peste 40 de zile. Acum, dupa prima luna de duphaston a venit fix la 28 de zile.![]()
Oana
iepurasule ne aduci un bebe?!
my pictures
V.I.S.U.L.
bujo spune:
LA MULTI ANI CRISULE SI SA FII SANATOASA

Ia sa vezi gravideala pe capu tau acu.![]()
Ce mai fac fetele? V-a fost dor de mine? Ia puneti-ma la curent cu ultimele gravide. Noi am aflat ieri ca o sa avem baietel.
bujo
18+ cu 
album de nunta
burtik
mini Bujo
claudela spune:
Bujo cum sa nu ne fie dor de ...voi amandoi?Cate un pupicel pentru tine si baietelul frumusel!

Cum mai esti?