Timisoara, Impreuna! ( 82 )
Raspunsuri - Pagina 20
Mariaa spune:
ma scuzati...viteza...

...fara numar (daca pot spune asa...)
pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">voteaza Agonie si Extaz, Lyme
noi, impreuna
"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris
katik spune:
neazta lume!
poftiti la cafea, s-a deschis cafeneaua, cu meniu a la laura(io nu stiu sa pun
) da' gasiti voi !

si un ceai pt laura si cine mai vrea!
doris, foarte frumos!!!!!
aida, bine v-ati intors acasika!!!!pupam mitza mica si curajoasa!!!! si astept cu sufletul algura vestile bune de sapt viitoare!
mariaa, ma bucur mult si pt tine, toate se aseaza, cum zicea si doris! aseara eram la mall si stateam pe un folotliu, pe linga fintina si ma gindeam la tine, n-ai sughitat?
io mi-s in pasa tare proasta, m-o ajuns si pe mine
.robi e miriici tare, pe linga manutza ii ies si ceva dinti, azi trebe sa mergem la un vaccin intirziat, deci vor fi si alte motive de miriiala
. fata e super agitata, vrea mereu atentie maxima iar eu nu pot tot timpul sa i-o acord, seara sunt rupta de oboseala, de-abia stept sa stau jos un pic, in liniste, nu mai stiu cum sa fac sa fie bine
incerc sa intru mai tirziu, acum incerc sa ma trezesc![]()
katik spune:
iaca veni si prima toanta la apel!!!!

ALEX

.
anooo, sa-ti traiasca feciorul, sa creasca mare, sanatos (ca destept este, pupa-l-ar mama pe el matematicianul!) si sa va aduca numai bucurii!!!
Mariaa spune:
quote:
Originally posted by katik
iaca veni si prima toanta la apel!!!!

Katik n-am sughitat, ca mi-era morcovu asa adanc infipt, ca daca mai si sughitam...nush ce iesea de acolo...tocana de legume, zau asa.
pentru Emmawww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">voteaza Agonie si Extaz, Lyme
noi, impreuna
"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris
claudia74 spune:
Neata timisorence hai sa dau si eu o cafa si apoi sa facem onorurile ptr Alex 

ca tare imi place de el,
Draga Alex iti doresc LA MULTI ANI,sanatate,fericire si implinirea tuturor dorintelor in viata,fie ca pasii tai sa fie indrumati pe drumul cel bun in viata

Sa primesti cadourile dorite si sa-ti faca mama party-ul dorit

ptr matematician meserias si ptr Ana dobrogeana,sa-i traiasca baiattttttttuuuuuuuuuuuuulllllllllll,sa bag si-o dedicatie
Hai ma Laura ca atunci am taiat un darab,crema nu s-a taiat de data asta,dar recunosc ca alta data s-a taiat
,sunt de o sinceritate rara
.
Mariaa Doamne Ajuta ca s-a rezolvat,acu iti vezi de treburile tale,intai servici,apoi 

.
Aida wellkome back,ne-am informat ce se poate face in continuare,esti iarasi cu chef de givan,bravo,acu ai grija cu raceala
matzele.
Katik imi pare rau ca la voi e neliniste,lasa ca acusica ii trece manuta lui Robi si se face baietel cumintel si nu o mai supara pe mami lui iubit
.
[redDoris[/red] iar am pisat ochii de dimineata,cum iti vin tie fata asa ganduri,multumim din inima
si pentru super dedicatii 100 de euro
.
merg sa pregatesc copilul de gradi,la mine iar a fost circ aseara cu adultul si-a mutat si dormitorul
.
Dedicatie speciala ptr Alex,una de pe la voi de la Constanta www.youtube.com/watch?v=_M1xNpcnAeE" target="_blank">3 SE
katik spune:
offffffff, imi pare rau pt 
cu adultul!!! asta e tare rau!!!!da' ce-o mai avut, dragul de el?
claudia74 spune:
Tot aceleasi probleme,cine e marul discordiei dintre noi? El zice ca Denisa eu ca zic ca el si ai lui s-au schimbat fata de mine,stai linistita Katik ca la noi e cam o data pe luna cearta,mai ales cand bea el cam mult cum face de obicei in we,atunci incepe cearta.
Vezi ca esti datoare in continuare cu un faringosept,orosept sau cum vrei sa-i spui,ai tema de casa pana in we cand facem iarasi party,sa-l gasesti ![]()
.
katik spune:
ioi, claudia, greu tare cu datoria asta
, ca nici nus tiu unde si cum sa caut, poate gasesti tu si primesti bonus un gulash fain, ca din asta stiu sa fac
katik spune:
no hai sa trecem la capitolul urmator deschis deja demult de doris, ca altfel acusika ne ia de urechi!![]()