FIV162

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Lucalucada eu am povestit se poate face cu anestezie generala sau locala eu puteam sa aleg...eu am ales generala si bine am facut:-)

Fetelor de fapt pentru ce e bun ceaiul de cretisoara ?? ( macar sa stiu pentru ce beau ) MErci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Kitty pt vascularizarea uterului,ajuta la implantare.

Zouzoule unde esti?Am ajuns la pg 21,hai deschide un nou capitol norocos!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

quote:
Originally posted by catalina2307

In al doilea rand incep azi. Cu suprefact.

Apropos...Fetelor a mai facut cineva suprefact? Daca da , cum il faceti? Dimineata sau seara? Da reactii ciudate? (ca de ex. ameteli, somnolenta ...etc)
Multumesc pentru raspunsuri.

Pup

Catalina,eu am facut tratament cu suprefact si injectiile le-am facut doar dimineata,mi-au spus sa le fac intre orele 7-10,eu le faceam cam intre 8-9(in functie de cum ma trezeam).La mine nu au avut nici un fel de reactii nasoale,era ca si cum nici n-as face vreo injectie.

Te pup si bafta multa!Sa fie un inceput norocos!

Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Multumesc mult Flori.
Am cam dat-o in bara. Trebuia sa incep azi. Sper sa nu fie nici o problema daca o fac acum si de maine o fac dimineata.

Pup si eu si succes la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

quote:
Originally posted by LucaLuca

A facut cineva punctie cu anestezie locala? Cum este, se poate comunica cu medicul? ...doareeeeeee?

Da!Eu am facut aici cu anestezie locala.Le-am zis ca vreau cu anestezie generala,dar au insistat ca o sa fie ok,ca n-o sa ma doara decat foarte putin.
Poate ca sunt persoane care sunt mai rezistente la durere,nu stiu ce sa zic...doar ca pe mine m-a durut infiorator de tare!Probabil ca am avut mai multi foliculi pe ovarul drept,ca ala a durut ffff tare.Sincer,n-as mai face niciodata punctie cu anestezie locala.Numai cand ma gandesc prin ce-am trezut simt ca ma trec fiorii.

Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Vin si eu cu vesti, am fost azi la eco de z21 si mi-a dat protocolul lung. Eu speram sa incep cat mai repede, insa mi-a zis sa astept menstra si apoi pe CM urmator din z21 sa incep cu inhibarea de Difereline de 0.1mg, deci se lungeste putin FIV-ul meu. Eu credeam ca de azi incep cu inhibatul. Asta e, ce sa fac!! Asa ca am plecat zburand din cabinet(prof. a fost un finutz), chiar daca eu voiam sa incep mai repede tratamentul, de azi - de se putea!!! Schema de stimulare mi-o da in z14 de Difereline, cand voi merge iar la eco, asa ca azi mi-am luat doar fiolele de Difereline.
Nusy iubita, multa bafta, sa fie cu ochisori!!
Cristinici mai ai putin iubita, tin pumnii!!!
Ella28 mi-a parut bine de cunostinta!

ne intalnim de martisor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Au. Au-au-au! :(( Flori, si eu fac urat de tot la durere, pur si simplu nu suport durerea indiferent cat de nobila ar fi cauza, sunt mimoza absoluta. Am avut acum vreo 6 saptamani intrevederea preliminara cu anestezistul, m-a intrebat si ce lapte am supt la mama si a notat la dosar, m-a trainuit despre cum sa vin cu stomacul complet gol (nici macar o gura de apa), complet nemachiata (nici macar lac de unghii) etc.; nu s-a batut in cuie tipul de anestezie, dar a priori se pleaca pe locala - m-am uitat acum in hartzoage, cica "cu premedicamentatzie" - in ce-o consta?; mai zice "in anumite cazuri de prelevare dificila, se recurge la anestezie generala" - mda. Cum naiba sa ii conving sa imi faca generala?:(( M-am panicat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Fetelor va invit sa ne continuam discutiile AICI

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput