FIV162
Raspunsuri - Pagina 21
kittyke spune:
Lucalucada eu am povestit se poate face cu anestezie generala sau locala eu puteam sa aleg...eu am ales generala si bine am facut:-)
Fetelor de fapt pentru ce e bun ceaiul de cretisoara ?? ( macar sa stiu pentru ce beau ) MErci
KoraPop spune:
Kitty pt vascularizarea uterului,ajuta la implantare.
Zouzoule unde esti?Am ajuns la pg 21,hai deschide un nou capitol norocos!
Kora
CARPE DIEM!
flori76 spune:
quote:
Originally posted by catalina2307
In al doilea rand incep azi. Cu suprefact.
Apropos...Fetelor a mai facut cineva suprefact? Daca da , cum il faceti? Dimineata sau seara? Da reactii ciudate? (ca de ex. ameteli, somnolenta ...etc)
Multumesc pentru raspunsuri.
Pup
Catalina,eu am facut tratament cu suprefact si injectiile le-am facut doar dimineata,mi-au spus sa le fac intre orele 7-10,eu le faceam cam intre 8-9(in functie de cum ma trezeam).La mine nu au avut nici un fel de reactii nasoale,era ca si cum nici n-as face vreo injectie.
Te pup si bafta multa!Sa fie un inceput norocos!

Flori
catalina2307 spune:
Multumesc mult Flori.
Am cam dat-o in bara. Trebuia sa incep azi. Sper sa nu fie nici o problema daca o fac acum si de maine o fac dimineata.
Pup si eu si succes la toata lumea.
flori76 spune:
quote:
Originally posted by LucaLuca
A facut cineva punctie cu anestezie locala? Cum este, se poate comunica cu medicul? ...doareeeeeee?
Da!Eu am facut aici cu anestezie locala.Le-am zis ca vreau cu anestezie generala,dar au insistat ca o sa fie ok,ca n-o sa ma doara decat foarte putin.
Poate ca sunt persoane care sunt mai rezistente la durere,nu stiu ce sa zic...doar ca pe mine m-a durut infiorator de tare!Probabil ca am avut mai multi foliculi pe ovarul drept,ca ala a durut ffff tare.Sincer,n-as mai face niciodata punctie cu anestezie locala.Numai cand ma gandesc prin ce-am trezut simt ca ma trec fiorii.
Flori
Ioanatugs spune:
Vin si eu cu vesti, am fost azi la eco de z21 si mi-a dat protocolul lung. Eu speram sa incep cat mai repede, insa mi-a zis sa astept menstra si apoi pe CM urmator din z21 sa incep cu inhibarea de Difereline de 0.1mg, deci se lungeste putin FIV-ul meu. Eu credeam ca de azi incep cu inhibatul. Asta e, ce sa fac!!
Asa ca am plecat zburand din cabinet(prof. a fost un finutz), chiar daca eu voiam sa incep mai repede tratamentul, de azi - de se putea!!!
Schema de stimulare mi-o da in z14 de Difereline, cand voi merge iar la eco, asa ca azi mi-am luat doar fiolele de Difereline.
Nusy iubita, multa bafta, sa fie cu ochisori!!
Cristinici mai ai putin iubita, tin pumnii!!!
Ella28 mi-a parut bine de cunostinta!
ne intalnim de martisor!
LucaLuca spune:
Au. Au-au-au! :(( Flori, si eu fac urat de tot la durere, pur si simplu nu suport durerea indiferent cat de nobila ar fi cauza, sunt mimoza absoluta. Am avut acum vreo 6 saptamani intrevederea preliminara cu anestezistul, m-a intrebat si ce lapte am supt la mama si a notat la dosar, m-a trainuit despre cum sa vin cu stomacul complet gol (nici macar o gura de apa), complet nemachiata (nici macar lac de unghii) etc.; nu s-a batut in cuie tipul de anestezie, dar a priori se pleaca pe locala - m-am uitat acum in hartzoage, cica "cu premedicamentatzie" - in ce-o consta?; mai zice "in anumite cazuri de prelevare dificila, se recurge la anestezie generala" - mda. Cum naiba sa ii conving sa imi faca generala?:(( M-am panicat.