FIV162

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Teli sa fie cu noroc ziua de azi!tinem pumnii pt. embrionasi fortosi si lipicosi!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_prea spune:

Nussy, Kitty, mult noroc fetelor. Sa ne dati la sfarsitul lunii vestea cea mare, cu asa embrioni frumosi aveti toate sansele. Fiti optimiste!
Succes tuturor fetelor aflate in tratament!
O saptamana excelenta tuturor!
Zouzou, poate e luna ta norocoasa si vei face ET atat de mult asteptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Zouzou.ce tanara si frumoasa esti nu stiam ca ai o fata asa mare.Sa fiti sanatoase si sa-ti ajute d-zeu sa-ti indeplinesti visul.
Si eu am cam aceeasi situatie ca a ta.
Nusy,Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Buna fetelor,

Luck, am facut protocol lung, inhibare cu diphereline 0.1mg, si stimulare cu menopur 2fiole/zi pana la punctie

Miki01 eu trebuie sa fac HCG pe 26 februarie la clinica

Teliasta e veste buna ,felicitarisi multa bafta la ET!!!!!!

Fetelor si eu am fost de mai multe ori la spitalul Giulesti dar ce e acolo... e o nebunie. Sectia de infertilitate deja nu mai face fata, saraca Teli cred ca erai plin de nervi pana ajungeai la punctie dar stiu ca nu toate avem posibilitatea sa facem la clinici particulare

Koratin pumnii pentru miercuri

Nusy acum se poate bea ceai de cretisoare???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Fetelor tocmai mi-a spus KITTA ca a vorbit cu bioloaga de la laboratorul Unisyn si aceasta a zis ca inhibina B,dar si anticorpii antimullerieni se fac in zi 3 de CM.Nusy parca tu ziceai ca se pot face in orice zi anticorpii acestia...bine ca nu am facut analiza aiurea,ca mai costa si fiecare cate 300 lei ca sa nu mai zic de rezultatul eronat daca facem analiza in alte zile decat in zi 3.

Kitty acum poti sa bei cate 1-2 cani de ceai de cretisoara/zi.Baftaaaa!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Teli: sa dea DD sa ai embrionasi frumosi si lipiciosi!

Kora: m-ai confundat... nu eu am spus despre acele analize....eu habar nu am de ele,nici nu m-au interesat.Am impresia ca Marrina stia ceva .Bine ca nu le-ai facut aiurea.

Kitty: sigur ca poti bea ceaiul de cretisoara de acum....

Iana, Claudia:

Nusy

Mergi la inceput

Nusy scuza-ma,ai dreptate,Marrina zicea despre analiza aceea.

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Zouzounaki in primul rand multumesc si iti doresc mult noroc .Sa iti reuseasca si sa ai un bebe sanatos :).
In al doilea rand incep azi. Cu suprefact.

Apropos...Fetelor a mai facut cineva suprefact? Daca da , cum il faceti? Dimineata sau seara? Da reactii ciudate? (ca de ex. ameteli, somnolenta ...etc)
Multumesc pentru raspunsuri.

Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Nusy, Kitty, Teli, sunt si eu aici, in galerie. :)
Voiam sa va intreb ceva, parca din ce povestea Kitty am retinut ca s-a 'trezit' si a aflat cate ovocite are - sa inteleg ca ai facut anestezie generala la punctie? Asta e procedura standard? Ca mie mi-au spus clar ca in principiu voi avea anestezie locala - un anestezist va fi insa prezent pe toata durata interventiei si doar daca sunt probleme se va face anestezie generala. A facut cineva punctie cu anestezie locala? Cum este, se poate comunica cu medicul? ...doareeeeeee?

Mergi la inceput

Luca eu din cate am auzit cu anestezie doar locala doare rau de tot,mai ales daca sunt multi foliculi...Eu una nu as face decat cu anestezie generala.Bafta!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput