FIV162

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Kittyke, iti tin pumnii, sa fie intr-un ceas bun si peste 2 sapt sa ne bucuram si mai mult pentru tine!

Te pup si a ai grija de puiutii scumpi!

Cum ai convins-o pe d-na dr. sa-ti puna 3?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

nusy , kitty
felicitari pentru puiutii pe care-i aveti in burtica , sa dea DD sa fie intr-un ceas bun si sa ramana alaturi de voi 9 luni si apoi o viata intreaga.

Multa BAFTA fetelor aflate in focuri !!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Fetelor va multumesc (imi vine sa plang) din suflet pentru urarile voastre sa dea DD sa reusim.
Ma bucur pentru embrionasii mei dar stiti cum e ...10-14 stam cu speranta in suflet ca poate poate se intimpla si cu noi minunea care la altii e asa de normal si simplu
Miki01 nu trebuia sa conving, cand am fost la punctie si mi-a zis ca am sansa sa ajunga pana la blastocist atunci i-am zis ca daca se poate as dori 3 . A zambit si mi-a zis ca vom vedea cum o sa evolueze si vedem la ET.
Azi mi-a spus ca avem 3 blastocisti din care 1 e foarte bun si 2 buni
Si atunci m-a intrebat .."cat transferam" eu cu sotul in cor "toti 3"
Am 36 de ani..poate si din cauza asta......
Va pup, ma duc sa ma culc
Nusy si eu am primit foaia aia si scrie FITI OPTIMISTI
(incercam ptr ca altceva n-avem ce sa facem)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Kitty: felicitari pentru gashka!Fiti optimisti!

Luck,Anto:

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

nusy , kitty ma bucur din tot sufletul pentru voi si pentru puiuti vostri sa va ajute bunul Dumneseu sa ramana la voi in burtica 9 luni si sa va bucurati de ei .Ma pentru voi si prntru puiuti vostri Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

quote:
Originally posted by catalina2307

zouzounaki noi locuim peste tot. :) .mai mult in Bucuresti. Destul de des in Atena. Tu ce protocol ai? Eu incep ziua 21 cu suprefact - 0.5ml/zi (abdominal) pana in prima zi a ciclului urm. Dupa urmeaza gonal.
By the way...ai informatii despre mitera?

Pup .

eu pina acum am facut 3 fiv-uri in atena,fiecare cu protocol lung...de data asta voi merge pe et cu embrioni criogenati...iar daca nu reusesc,asa cum am mai zis,voi merge pe ivm...despre mitera nu prea stiu multe,dar am aici pagina lor de link:
www.mitera.gr/default.asp?siteID=1&pageID=60&langID=1" target="_blank">MITERA(apasa)
deci,pe cind incepi....iti doresc de pe acum,kali epytixia...pupici

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

intru si eu dupa citeva zile de absenta,si in primul rind,nusy,Kittyke va felicit pt.puiutii din burtica;sa ramina acolo bine,bine lipiti de mamicile lor si peste 9 luni sa auzim de scutecele..Doamne ajuta fetelor,sa se termine odata cu lupta aceasta de a avea un bebe,si sa inceapa o noua aventura..aceea de a fi mamici...ca va fi o aventura,care va dura o viata...Doamne Ajuta!
nusy chiar ma intrebam mereu ce-or fi facut sotii vigi_lentu..stiam ca si sotia s-a chinuit tare mult cu hiperstimularea...ureaza-le din partea noastra,tot binele din lume si sa se bucure toata viata de feciorasul lor
mihaele scumpa mea,cum te mai simti?n-am mai intrat pe mess destul de mult timp...am avut asa o perioada mai dificila cu bebelina mea...s-o ajut sa treaca peste una alta...stii cum e la 18 ani..iubiri si dezamagiri in dragoste...haide,mai ai un piculet si fugi la odisee,unde sa ne rezervi la fiecare cite un locusor cald si moale
Stuart iti multumim din suflet(acum te dau de gol...dar nu de alta,ci ca sa stie fetele..sa se simta mai bine sufleteste..stiind ca mereu este cineva care se roaga pt noi toate)pentru acatiste..pt.gestul tau frumos,ca te-ai rugat la manastiri pt. noi toate de pe listuta...stiu, ca rugaciunile Sfintilor,mai devreme sau mai tirziu,vor fi auzite...iti multumim
...eu,nu prea am noutati...deci,luna aceasta nu voi face nimic...dar de curiozitate,saptamina aceasta,voi face un echo sa vad cum a crescut endo pe natural(in caz ca este mareeee...voi face rapid et)si dupa vom pleca 2 saptamini,in Ro...poate vom prinde si noi un gram de zapada...ca tare mi-e dor de ea...va pup pe toate in parte si va doresc sa aveti o seara minunata...mult succes tuturor fetelor in plina actiune....
PS.despre Nicol si Gumy stie careva ceva?

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

kitty
oare ce tratament de inhibare si stimulare ai facut ?
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

zouzou iubita mea eu ma simt bine joi pe 21 merg la dr si daca totul este bine incep si gonalul sper din tot sufletul sa fie bine si la mine si la toate fetele sa fie bine ma rog la Dumnezeu sa nu mai existe aceasta batalie a noastra de a avea un bebe.Te pup sa dea Dumnezeu sa faci Et luna asta sa fie o surpriza sa fie totul pe neasteptate si o sa fie bine eu asa presimt ca tu vei face Et luna asta te pup de o mie de ori si mai vb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

nusy, kittyke, Teli

Mergi la inceput