FIV162

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Blanche25, merci ma faci sa plang (vai ce bine suna ) sa dea Dumnezeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Fetelor,care va mai aduceti aminte de Vigi_lentu(facuse anul trecut, odata cu Sheritra , primul FIV+ICSI la Giulesti cu Dracea si reusise..ma rog,sotia lui).Zouzou,stiu ca tu intrebai de el,ca sa stii ce sa modifici pe lista de pe prima pagina.EEEEEiii,aflati ca am vesti super despre el.Din 29 octombrie este fericitul tatic al unei fetite grase,frumoase si sanatoase.Sa le traiasca! Asa ca,Zouzou,poti sa-l scoti din lista de gravi si sa-l treci la mamici( tatici..hihihi!!!).

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Nusy ,multumesc ca mi-ai raspuns.Ceva este la ovar pt. ca am mai tot timpul dureri surde ,uneori coboara pe picior.Ma gandesc si la faptul ca in timpul tratamentului prof.Marinescu a descoperit hidrosalpix pe ovar si l-a punctiopnat.Numai am rabdare pana pe 26 februarie.
Ce faci cum te simti ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

iana_mari eu am facut laparo cu Marinescu in 2005 pentru un fibrom extrauterin si mi-a scos si un chist de pe ovarul drept - drilling ovarian. De atunci am mereu dureri la ovarul acesta.

Cami

Mergi la inceput

Mersi,Amzulica acelasi lucru se intimpla si la mine :de cand mi-a punctionat ovarul am mereu dureri.
Pana acum m-am pacalit crezand ca e de la tratamentul fiv (lucreaza ovarele),dar au trecut 3 luni si durerile persista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Iana: deocamdata ma simt foarte bine si mi-e foarte somn.Ai putea sa incerci sa iei niste extract din mugur de coacaz negru si extract din mladite de zmeur.Sunt foarte bune pentru probleme ovariene(chisturi mai ales).

Nusy

Mergi la inceput

NUSY dormiti mult sa cresteti mari,mari de tot.
Eu iau deja de 4 zile extract de muguri de zmeur si elixir din fructe de soc,poate si din cauza astora durerile sunt ceva mai pronuntate si insotite de intepaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Buna fetelor,

Am ajuns acasa toti 5 , am in burtica 3 embrionasi blastocisti, sa dea Dumnezeu sa le placa la mine in burtica.
De congelat n-a mai ramas nimic ca intre timp s-au oprit sau ..ma rog nici nu o sa am nevoie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Kittykefelicitari si sa fie intr-un ceas bun, ai sanse mari sa reusesi cu asa gasca in burtica!
Nusy si mie imi dadea progesteronul o stare de somnolenta, mama-mama... intr-un fel e de bine ca te odihnesti si trece timpul mai usor!
Multa bafta fetelor si sa veniti cu rezultate pe masura vestilor bune!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

Mergi la inceput

KITTYKE mult noroc sa ai .
Asa veste mai rar pe forum ,cu siguranta vei fi .

Mergi la inceput