Aspirante optimiste > 20 ani (263)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Pai ...mie imi aduce barza ce vreau eu....adik o fetita....Oana stie....una din aia mica cum i-am dat si ei azi....frumoasa.....frumoasa...

....pana in iunie..!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Crisa,la mine a fost avort menstrual,am avut endometrul prea subtire si nu a avut in ce sa se implanteze.E prima data cand patesc asa ceva,la celelalte 2 sarcini s-a implantat foarte bine,dar nici atunci nu a fost sa fie.De fapt, toate sarcinile le-am pierdut din cauze diferite.Deci data viitoare cine stie ce ma mai asteapta ,de aceea inca nu stiu daca sa mai incerc sau nu.Sa nu imi spuneti sa fiu optimista ,ca e cam greu dupa atatea esecuri,desi eu de fiecare data am sperat ca va fi bine.Vreau sa spun fetelor care se plang de faptul ca nu raman si ele insarcinate din prima,ca nu e suficient sa ramai,mai important e sa-l si pastrezi.Cat sunt eu de fericita ca am ramas gravida din prima,la primele 2 sarcini si din a doua,la ultima sarcina ?Nu vreau sa va stric buna dispozitie,dar cand treci de 3 ori la rand prin pierderea unei sarcini,iti trebuie ceva timp sa devi iar optimista.Va si va doresc numai bine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Yubi..imi pare sincer rau prin ce ai trecut...
Avort menstrual am avut si eu si stiu ce inseamna sa ai in mana teste pozitive si apoi sa se declanseze nebunia...

Si eu am incercat sa le zic fetelor ca, e greu sa reusesti din prima, dar de cele mai multe ori e greu sa pastrezi..din pacate...
Si de aceea incerc sa le fac pe fete sa mearga la un bhcg la primul test cat de cat pozitiv...

Dar se pare ca nu reusesc sa ma fac inteleasa..

Si apropo, nu e un moft...e dorinta cuiva care a trecut printr-un avort(manstrual, nu conteaza)...

Oana
iepurasule ne aduci un bebe?!

my pictures
V.I.S.U.L.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Oana, Claudela merci de ceiutz
Bebi
Eu vreau sa nasc natural, dar sa vedem daca se poate ca deocamdata Diana sta tot cu capul sus si tare mi ca ajung la cezariana. Eu totusi sper sa se intoarca in timp util.
Cu hainitzele am terminat, am luat cam ce trebuia, azi am luat biberoane, scutece si servetele umede, in weekend mergem sa vedem de patut si carucior. Ca trece vremea asa de repede.....in martie deja ma apuc sa-mi fac bagajul ca nu se stie niciodata.

30 cu Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marynik spune:

am poftit la muraturi !!
m am dus si mi am cumparat salata de muraturi cu castraveti , gogosari si gogonele

O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Marynik , pai asta e semn bun
Cred ca diseara dai de baut

Vreau si eu sa fiu
Bb hai la mama!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

quote:
Originally posted by marynik

am poftit la muraturi !!
m am dus si mi am cumparat salata de muraturi cu castraveti , gogosari si gogonele

O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe

Marynikule...semne bune anu are...

Oana
iepurasule ne aduci un bebe?!

my pictures
V.I.S.U.L.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marynik spune:

si am mai poftit si la pepsi la sticla de sticla , de aia mica

ce combinatie mi am ales si eu...

O vesnica aspiranta