Aspirante optimiste > 20 ani (263)
Raspunsuri - Pagina 21
noname spune:

Gata!!! In sfarsit mi-a raspuns si mie cineva la telefon la Cantacuzino!!!!
Sunt tare fericita!!!!!

Arianna
ma bucur ca ai scapat de examene, sper ca le-ai si luat pe toate, da?
Eu nu am reusit sa iau toate examenele , am o restanta si nu imi pot da nici lucrarea de dizertatie din cauza asta. O sa am timp pana in vara sa mai umblu p la proiectul ala ca si asa nu prea imi placea cum arata.
Am fost la medic, mi-a dat tratament si tocmai in vara o sa merg la prima monitorizare.Dak nu raman dupa primele 2 monitorizari, incerc Ia , deci prin septembrie, octombrie poate voi fii si eu
, sau poate mai devreme![]()
Vreau si eu sa fiu 
Bb hai la mama!!!
Alexa.1983 spune:
La ora 18 sunt cu testul aici...
si cu pipi care va curge din el pe
tastatura ![]()
si asa merge prost laptopul asta
Acum tre sa 
Pupik
....Luna asta vin 

...
LAURA
Arianna_M spune:
quote:
Originally posted by noname
Gata!!! In sfarsit mi-a raspuns si mie cineva la telefon la Cantacuzino!!!!
Sunt tare fericita!!!!!
Ariannama bucur ca ai scapat de examene, sper ca le-ai si luat pe toate, da?
Eu nu am reusit sa iau toate examenele , am o restanta si nu imi pot da nici lucrarea de dizertatie din cauza asta. O sa am timp pana in vara sa mai umblu p la proiectul ala ca si asa nu prea imi placea cum arata.
Am fost la medic, mi-a dat tratament si tocmai in vara o sa merg la prima monitorizare.Dak nu raman dupa primele 2 monitorizari, incerc Ia , deci prin septembrie, octombrie poate voi fii si eu, sau poate mai devreme
Vreau si eu sa fiuBb hai la mama!!!
poate mai devreme...k bine zici...
de examene.....le-am luat pe toate si cu note mari....
....pana in iunie..!!!!!!
monica_dicut spune:
Analizele le-am facut la Synevo (laboratoarele lui MEdicover)Da sincer s-au cam cacait dar am auzit de la multi ca sunt unii din cei mai de incredere.
Sa sti ca astea nu se fac gratuit nicaieri. Nu stiu ce-i cu Cantacuzino-ul, dar cred ca te poti duce dimineata direct acolo.
POZNICI CU NOI
9+
EL NINO
noname spune:
quote:
Originally posted by Arianna_M
fetelor am uitat sa va spun k vine barza si la mine........pana in iunie..!!!!!!
Adica?? Doamne cum sunteti voi.Spuneti ceva , dupa care plecati si ne lasati asa cu ochii in soare.
DEZVOLTA.

Vreau si eu sa fiu

Bb hai la mama!!!
pipo2008 spune:
ALEXA PIPI-UL DE PE TASTATURA SA CONTINA SI NISTE OCHISORI CA ATUNCI NU ESTE PROBLEMA!!
aRIANNA ESTE CU BEBE ????
maryb spune:
quote:
fetelor am uitat sa va spun k vine barza si la mine........pana in iunie..!!!!!!

.....ia zi-ne arianna, ce-ti aduce barza ???maryb
oanaiacovita spune:
quote:

Oana
iepurasule ne aduci un bebe?!
my pictures
V.I.S.U.L.
noname spune:
A aruncat vestea, si a plecat.
Si noi fierbem pe aici.
Vreau si eu sa fiu 
Bb hai la mama!!!