Aspirante optimiste > 20 ani (263)
Raspunsuri - Pagina 15
oanasm spune:
![]()
![]()
...cum meyy!??? adik io nu va iubesc!???? huh???? 

io am mai intrat pe aici bre..si v-am si tzucat breee...![]()
da' acu o tzuc mai tare pe Crisaaa ..fara suparare..da!?![]()
all
all
all
all
all
Oana
11+ 
o noua viata
oanasm spune:
aaa...inca o chestie...e o gravidutza la odiseea de sept-oct (a-rose) pe care am sa o citez la voi...sa nu uitam ca se intampla si minuni![]()
dar o sa fie bine pentru ca DD ne-a binecuvantat cu aceasta sarcina. nu ne-a dat speranta asta degeaba. am incredere ca va fi bine. eu am trecut prin multe / multi doctori... toti mi-au spus ca nu voi avea niciodata copilul meu si sa-mi iasa din cap, sa-mi scot uterul si sa incep procedura de adoptie. in iunie am facut embolizare la universitar si in decembrie am ramas insarcinata !!!! ireal, nu ! as vrea sa fie totul ok si sa merg cu bebele in brate la nemernicii aia care-si zic doctori si sa le spun sa nu mai distruga sperantele si vietile femeilor ! dar, mai e mult pana atunci...oricum am certitudinea ca va fi bine
Oana
11+ 
o noua viata
pipo2008 spune:
Buna dimineata fetelor!!!
Mama Crisa dar pe mine nu ma pupi , ca ma simt neglijata , stiu ca nu ne prea cunoastem dar si asa trec printr-o stare aiurea....
Lasa atunci ca te 

eu pe tine poate asa mi se intoarce!!!

Marynik ce faci draga mea?
Oana cum te simtit?
yubi imi pare bine ca te-ai mai linistit!
Va ;pup si va urez o zi buna!!!
kitzy spune:
Neata!
Claudinna
burtika!
Felicitari pt bb miscaretz, important e sa fie sanatos, indiferent ce sex este. Tu ce ti-ai dori sa fie?
30 cu
Diana
justme25 spune:
Neata...ce fac fetele?Se testeaza? Ieri am vrut sa imi iau un test, dar nu stiu de ce vroiam d-ala tip banda..nu vroiam d-ala casetuta
Si pentru ca n-am gasit, nu am mai facut test. Oricum maine ma duc la echo asa ca, mi-am permis sa mai aman un pic momentul adevarului
Alte vesti? Am pus un kg pe mine desi mananc exact la fel ca inainte..naspa!!!!!!!O sa il dau jos ca altfel il ia mama naibii..dar mai intai sa aflu daca sunt burtik sau nu![]()
http://tt.lilypie.com/AaECp2.png
maryb spune:
kitzy, ce putin mai ai si o sa-ti tii printesuca in brate....nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul....te pup dulce si ai grija in continuare.
maryb
claudela spune:
Buna dimineata si de la mine!
Crisa, draga mea si eu ma bucur ca am revenit cu forte proaspete...Imi pare o viata de cand am intrat prima data pe forumul asta...Chiar sunt dependenta...iar de voi m-am atasat foarte mult!
Pupicei la toate fetele mele dragi!
http://tt.lilypie.com/Gjqjp2.png