Aspirante optimiste > 20 ani (263)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marynik spune:

pish...pish...pish...

ai cumparat fata biletele alea ?

pish...pish...pish...

valijoara e facuta si asteapta

pish...pish...pish...

O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

quote:
Originally posted by arinaa
claudela ma bucura sa aud ca ai un bebe sanatos si super "voios".care s-a mai testat pe ziua de azi?arinaa
Eu m-am testat ,am facut un Surecheck.Daca de primele 8 teste ma rugam sa fie pozitive (si am avut 5 teste slab pozitive) , de urmatoarele 4 teste m-am rugat sa fie negative.Surecheck negativ ,deci sansele de extrauterina au scazut .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Fetelor Bafta la testare!!!!!
Sa vedeti dublu!

Vreau si eu sa fiu
Bb hai la mama!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Buna fetelor,
Eu am fost in weekend la munte, ieri am fost ocupata pe acasa, abia azi am reusit sa intru si abia am apucat sa ve citesc.
Graficul meu de temperaturi este ffff oscilant. Pe fertility, de saptamana trecuta pana acum am avut vre-o 3 date posibile ale ovulatiei(DIFERITE)...nu stiu ce sa mai cred...

Oricum, concluzia e ca am ovulat deja.
Am asa o presimtire ca luna asta e diferita...nu stiu de ce...Sper sa nu ma imbat cu apa rece.

Va mai tin la curent

http://tt.lilypie.com/4TOtp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TUK spune:

m-a alatur voua,sunt noua pe forum.Sper sa fiu cat mai curand,asta dupa ce anul trecut am pierdut un bebe:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Buna TUK

Spune-ne povestea ta...eventual pune-ti si un ticker sa
vedem in ce zi esti...vezi pe prima pagina la
"cum sa ai ticker" instructiunile.....
suntem alaturi de tine toate

....Luna asta vin ...

LAURA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

1300

si...eventual...noapte buna?!

....Luna asta vin ...

LAURA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

noapte buna si o zi buna!!
eu m-am trezit sa fac o comanda la orif, dar vad ca astia ne-au mintit...iar nu merge on-line-ul....ma duc sa ma culc la loc:)

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
nu uitati sa dati clik pe casuta:)
fff important!!
totul pentru bebe
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Claudinno nu ai somnik??? Mama au trecut deja 11 saptamani nu-mi vine sa cred , o Doamne ce trece timpul.Iar m-am emotionat cand am vazut bebe in burta.Maine poimaine santeti cu landourile in parc si eu stau cu Marynic si Gaby si ne curg balele la voi.Pupa mama pe ea de graviduta.
Marynikule....ce faci draga ai infectie urinara, de te sparcai asa??? Ce-i cu tine? Pupa mama si pe ea de fata frumoasa.
Yubi ce mai zici? Cum e pana la urla e sau nu..ca eu cred ca am pierdut. Te pup si pe tine
Noname?? What's new???? Ceva interesant , in ce stadiu mai esti???Pupa tanti Crisa...
Madutza_bra si Tuk bine ati venit in clubul nostru.
Alexutza what's new with ''za smoc''??? A inceput sa creasca ''za floaca????''
Claudela te pupic mai fata noastra..imi pare bine ca ai revenit din nou la noi mai des...mie una mi-era dor de tine.
Am pupat doamnele prezente , o sa pup si doamnele care nu ne mai iubesc si nu mai trec pe la noi: Anaxena care nu stiu de ce s-a suparat pe noi ...dar eu o pup si ii spun sanatate ei si MARIEI..mai punea si ea niste poze..o atentie o maslina..dar...whatever!!!
Oanasm ne-a parasit si ea...nici ea nu ne mai iubeste!!!!
Ce sa mai zicem de BUJOREATA care nu mai da nici un semnnnnnnn.
Vio nu a mai intrat pe-aici de nu mai stiu cand...doar MONIIII SI CLAUDINNAAA NE MAI IUBESC!!!
Deasemenea mi-e dor de MARIA , ARIANNA, GABITZU(daca se poate sa intri mai des!!!!), BLANCHE, GABITZA1977(unde ai disparut???!!!!!), MARY81, ALINUTZA23..SI MULTE ALTELE IOANELE ERAU VREO DOUA..CE E CU VOI???
VA PUPA MAMA CRISA!!!!
O DIMINEATA PLACUTA!!

http://tt.lilypie.com/lZpam5.png
Vreau si eu sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Ce de teste fetelor!Eu am terminat closti si acum incep testarea pentru ovulatie deocamdata,dar vine ea si ziua cand voi face altfel de test si atunci sper ca voi descoperi.Pana atunci ,insa mi-am facut si eu ticker.

http://tt.lilypie.com/GCKS0.png

Mergi la inceput