Aida are nevoie de-o cafea,cafeaua invinge canceru

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

'neatza
multam de cafa..beau si io
aida Doamne ajuta!!
am si io la semnatura Matza
va pup pe toate ..fug la trebi.revin

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu

Putin cu putin se aduna marea...

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

'Neata!
Eu am venit cu ceiutul din dotare...
Aida, drum bun si cu vesti bune! Doamne-Doamne sa aiba grija de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

quote:
Originally posted by Dodo-pui

Buna dimineata haideti la o cafa cu ce prieste fiecaruia si la treaba pe urma(asta-i pt mine)
quote:
Originally posted by principe
dodo,

adica orice ghetuta care sa tina glezna bine,si sa aibe chestia aia care formeaza secul piciorului?
nu trebuiesc cumparate neaparat de la magazinele ortopedice?

Cele ortopedice aici se fac doar la comanda iar caracteristica pt Bogdan este "chestia "care-i (formeaza)la noi mentine secul si sa fie tari la spate sa nu da voie labei piciorului sa faca ce vrea.
Doamne ajuta!

Tot noi

Si ingerii au nevoie de ajutor

Dodo,ghetutele care mentin glezna si formeaza secul piciorului,aici le fac si alte fabrici de incaltaminte ,nu neaparat doar cele de profil ortopedic.
aici majoritatea copiilor pana pe la 3-4 an poarta ghetute de genul acesta tocmai ca sa nu le permita devierea calacaturii.

alta intrebare... vrei mai ptru toamna (adica mai grosute )sau de vara??

Lali,

eu am zis sa pun numele Emmei la semnatura ca poate fi asociat mai usor cu nunumele topicului de la umanitare..
iar "lupta iar cu cancerul" ca sa se vada ca lucrurile nu au evoluat tocmai normal ..si ca are nevoie de ajutor.

alta chestie este sa intram la cat mai multe subiecte de pe la mai multe sectiuni...ca sa poata fi vazuta de mai multi forumisti.

multumesc Lali!

Andreanum..multumim si tie..si noi simtim ca totul o sa fie bine...cu ajutorul lui DD.

Ralnied,nu-i asa ca este bun ceaiul in cafenea?

Ramy,nu ne-ai mai zis ce face Teolina.

W.ce pisici cauti la cafeneaua veche,nu vezi ca se darama?..hai aici te astept cu o .

FETELOR VA PUP SI O ZI BUNA!

Mata Emma lupta iar cu cancerul

http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Acum mai bine au mai ramas doar mucutii. In sfarsit dupa o saptamana ne simtim si noi mai bine.
Mersi ca ai intrebat de noi, te pupam.
A sa vezi ce a facut . Alex lu Mire i-a luat un leptop de jucarie si fata e atat de necajita....a zis catre mine ca nu ii place ca sa-l arunce ca e gri de culoare si mai e ceva , "niciodata nu o sa am un calculatol bun" si se uita la calculatorul meu Na de astea face ficamea.
Pupici

Teo
Perlute
R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

quote:
Originally posted by ramyteo

Acum mai bine au mai ramas doar mucutii. In sfarsit dupa o saptamana ne simtim si noi mai bine.
Mersi ca ai intrebat de noi, te pupam.
A sa vezi ce a facut . Alex lu Mire i-a luat un leptop de jucarie si fata e atat de necajita....a zis catre mine ca nu ii place ca sa-l arunce ca e gri de culoare si mai e ceva , "niciodata nu o sa am un calculatol bun" si se uita la calculatorul meu Na de astea face ficamea.
Pupici

Teo
Perlute
R

Pai stie ea ca cu jucaria ei nu poate face mare lucru...ma mir ca nu a vrut sa ti-l vanda ..cum a faxcut cu jucaria de plus murdara

Mata Emma lupta iar cu cancerul

http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Da ai dreptate mai nu ai uitat cu iepurasul murdar, hm , nici in zi de azi nu i-a dat puiul la soramea da nici soramea nu a luat iepurasul. Of mai e teroare sincer.
Pupici multi

Teo
Perlute
R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

quote:

Dodo,ghetutele care mentin glezna si formeaza secul piciorului,aici le fac si alte fabrici de incaltaminte ,nu neaparat doar cele de profil ortopedic.
aici majoritatea copiilor pana pe la 3-4 an poarta ghetute de genul acesta tocmai ca sa nu le permita devierea calacaturii.

alta intrebare... vrei mai ptru toamna (adica mai grosute )sau de vara??

Pentru vara.
Doamne ajuta!

Tot noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

vesti de la aida
...Suntem cazati !!azi doar problme administrative si internare..se pare totusi ca vom sta 3 zile.abia joi opereaza..in rest nimik doar obositi..Pupici...

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu

Putin cu putin se aduna marea...

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Multumim Liana30 sa dea DD sa fie mai bine .
Doamne ajuta!

Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

ptr

noi
Impreuna pentru Emma

Mergi la inceput