Minciuna, problema mea
Raspunsuri - Pagina 2
Ancuta-Maria spune:
offtopic:
puppe, eu mi'am cunoscut sotul pe net si putem spune ca avem relatia perfecta din punctul nostru de vedere
-----------------------------------------------------------------------
„timpul nu-i menajeaza pe cei care se cred in afara lui” (Francois Fayolle)
Loma spune:
eu nu inteleg cum sotul tau nu te-a prins pana acum, zici ca egipteanul iti trimitea sms, emailuri, telephoane, discutii interminabile zi-lumina, sotul tau pe unde era...nu te-a vazut/auzit
urat, urat de tot sa iti lovesti partenerul pe la spate, nu conteaza cat de bine sau rau va intelegeti - tot tradare se cheama.
daca ai mustrari de constiinta, corect ar fi sa-i spui sotului si apoi ce o fi...o fi.. suporti consecintele.
Cristina_A spune:
Delphine, crezi ca faci vreun bine tie, sotului sau copilului daca ramai intr-o casnicie nereusita? Cu cat inchei mai repede relatia asta esuata, fara sa taraganezi inutil si sa te chinuiesti pe tine si pe ceilalti (inclusiv pe egiptean) mai mult timp decat este necesar, cu atat mai bine pentru totata lumea. Te simti vinovata fata de sot ca il ranesti, dar oare pe egiptean,pe care spui ca il iubesti, nu il ranesti mentinand starea asta de incertitudine, desi el isi doreste sa-i fii sotie? Daca esti sigura de sinceritatea sentimentelor dintre tine si egiptean, atunci go for it! Nu sta din loialitate prost inteleasa langa un sot care iti bruscheaza copilul (chiar sunt curioasa ce scuza i-ai gasit pentru asta) si langa care esti nefericita.
Cu siguranta ai facut niste alegeri gresite in viata ta (de ce te-ai maritat cu actualul sot langa care esti nefericita?) si ai niste responsabilitati de asumat si sentimente de vina de digerat,dar daca tu esti 100% convinsa (esti? 100%?) de relatia cu egipteanul, acorda-ti dreptul la fericire.
When you want something you never had, you have to do something you've never done.
Fotografii
Clover spune:
Eu sunt mai sceptica de felul meu asa ca primul lucru pe care l-am facut a fost sa caut ca in Egipt exista crestini ortodocsi. Si exista(oficial 6%, neoficial 14-20%).
Nu inteleg ce vrei de la noi? Sa iti spunem ca ai avut motive sa iti inseli sotul? Nu avem cum si nu ai cum sa nu te simti rau chiar daca nu mai exista aproape nimic din casnicia voastra.
Daca vrei sa te muti in Egipt(Care este o tara musulmana in esenta) te sfatuiesc sa nu ii spui sotului tau de noul partener, de inselat si de planurile de viitor. Divorteaza, lasa sa treaca timpul si dup-aia pleaca. Singura mea problema la stabilirea intr-o tara musulmana e: cat de usor e sa iti iei copiii nascuti in Egipt cu tine daca vrei sa parasesti tara?
kokiy spune:
Spui ca amandoi sunteti casatoriti si sunteti parinti,iar eu te intreb ce iti spune despre sotia si copilul lui,cum este relatia lor?
Ce parere are el despre faptul ca tu esti casatorita si ai si copil?
Ti-a cerut sa divortezi pentru el?El vrea sa divorteze?Sunt multe semne de intrebare la mijloc.Nimeni nu are dreptul sa te judece pentru faptele tale,dar inainte de a lua o hotarare trebuie sa analizezi toate aspectele.Divorteaza daca asta ti-ai propus,dar nu te arunca cu capul inainte pana nu lamuresti cu egipteanul situatia voastra.Spui "m-a atras credinta lui in Dumnezeu( este crestin ortodox) si faptul ca un om care stie si ii pasa nu poate fi un om fals".Adica un ortodox e mai breaz decat altul de alta religie?
De ce tie frica de divort?cum crezi ca o sa poti lua si copilul cu tine?daca sotul nu-si da acordul esti dispusa sa renunti la copil in favoarea amantului?
Uneori dragostea e oarba si te face sa-ti pierzi luciditatea.
Kokiy mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)
delphine spune:
Intr-adevar e usor sa judeci pe altii si sa te bucuri ca nu esti in pielea lor, dar probabil astea sunt aspectele vietii si functie de caracterul fiecaruia dintre noi e mai usor sa trecem peste ele sau nu.
Nu inseamna ca sunt o ipocrita daca am inselat, dar greseala o platesc eu, pentru ca o casnicie cu probleme nu trebuie sustinuta doar pentru ca trebuie si sa ma mint o viata intreaga ca totul va fi bine. Credeti ca as fi scris aici doar pentru ca asteptam sa fiu pusa la zid si sa se arunce cu pietre??
Nu, am scris pentru ca recunoscand greseala si parerile voastre obiective, ma vor determina sa privesc lucrurile prin prisme de mentalitati diferite. Oricum, nu sunt genul care se intoarce acasa dupa o aventura si spune..viata merge mai departe, stiu foarte bine ca odata ce am putut sa insel am pierdut orice farama de respect , incredere, iubire fata de sot, dar cu atat mai mult fata de mine insumi.
Poate prin acest fapt nu sunt o persoana de exemplu, dar ma mira anumite preconceptii si ajung la concluzia ca oricat am incerca sa comunicam , mai bine aruncam cu pietre si trecem mai departe.
Am facut paranteza cu credinta pentru a nu lasa loc unor comentarii inclusiv rasiste.
Si sunt mai mult decat constienta caci timpul nu il mai pot da inapoi, dar nici nu imi pot reprosa ca nu am incercat sa lupt pentru a salva casnicia.
tlaura spune:
Nu esti prima in aceasta situatie, si cu siguranta nu vei fi nici ultima! Eu nu inteleg un lucru, si te rog sa ma lamuresti si pe mine: femeie fiind (sau barbat, nu conteaza) casatorita (chiar daca relatia nu e idilica), la ce va asteptati cand incepeti un chat cu persoane necunoscute si de sex opus? Toti cei in cauza, sfarsesc surprinsi fiind de asa-zisa intorsatura pe care o ia relatia virtuala. Asa-zisa, pentru ca e evident de la inceput ca o asemenea relatie nu poate duce la nimic bun, decat la suferinta si la despartiri. Ori daca asta ai avut in cap de la inceput, de ce te temi acum de un divort?
Rufus spune:
quote:
Originally posted by tlaura
Eu nu inteleg un lucru, si te rog sa ma lamuresti si pe mine: femeie fiind (sau barbat, nu conteaza) casatorita (chiar daca relatia nu e idilica), la ce va asteptati cand incepeti un chat cu persoane necunoscute si de sex opus?
Se numeste ca o cauti cu lumanarea si nu-ti pasa de urmari. Tocmai asta ma intriga si pe mine, "surpriza" peste care dai dupa...
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
oocristina spune:
Mmm, ce poate fi mai frumos decit sa iubesti? Ce poate fi mai frumos decit sa fii iubita?
Mergi si vezi-ti viitorul, cunoaste-l, fii sigur pe el. Si apoi renunta la trecut.
andrath spune:
...hmmmm...ce sa zic...daca te maninca, scarpina-te DAR...cica sa:"Fii atenta ce-ti doresti, ca s-ar putea sa se intample!"
Andreea si Tefanu' nazdravanu'(8.12.2005)
www.flickr.com/photos/andrath/1202034620/" target="_blank">Stefan
"Nowhere else have I seen such lions led by such lambs."