nu mai stiu ce sa cred

nu mai stiu ce sa cred | Autor: daiana_raluk

Link direct la acest mesaj

Dragile mele sunt noua pe acest forum ,dar sper sa ma puteti ajuta sa elucidez maaaaaaaaaaarea mea problema.Suntem casatoriti de 12 ani,avem doi copii,situatie materiala super,viata super ....pana anul trecut,cand,descopar cu stupoare ca sotul meu isi ascunde mobilul,nu imi da voie sa umblu la el,ca,,,,,,,,cica nu e frumos si ca fiecare are nevoie de intimitatea lui.Buun!Eu ma inpac cu ideea,mai ales ca nu m-as fi gandit vreodata la prostii din partea lui.Dar intr-o noapte,il uita deschis,eu incep sa-l butonez si.......Stupoare:la mesaje primite...numai declaratii de amor.Sa mor ,nu alta!Bineinteles ca i-am cerut socoteala,iar el mi-a zis ca nu stie cine i le trimite,bla,bla,bla.L-am crezut,pt ca nu aveam chiar asa motive sa ma indoiesc de sinceritatea lui,mai ales ca era un sot model,adica vb frumos,se poarta cu mine super,mergem in week-end-uri=tot tacamul.A trecut aproape un an=nu s-a mai intamplat nimic special,dar in decembrie,anul trecut,cand ne intorceam de la un club,ma suna o gasculita la tel si ironica,ma intreaba daca mi-a placut sucul,apoi ,prin sms-uri imi explica,ca sotul meu sta cu mine doar pt copii,ca nu ma iubeste si alte rahaturi.Va spun ca,am fost socata.Nu puteam sa cred asa ceva.A inceput calvarul.Mandrul meu barbat nu recunoaste in ruptul capului ca ar avea vreun amestec in povestea asta,se jura,zice sa-l duc in biserica,etc.El sustine ca cineva a vrut sa ne faca rau,dar parerea mea ca,nu are cine.Eu,de atunci trec prin momente de cosmar,gen urmariri,telefoane la cre nu-mi raspunde de nenumarate ori,certuri,suspiciuni,cu alte cuvinte e teroare la noi in casa.El o tine pe-a lui,ca nu m-a inselat niciodata,eu pe a mea ca m-a inselat.I-am zis sa-mi spuna adevarul,dar zice ce ca eu fac scenarii si ma chinui singura degeaba,l-am amenintat ca divortez daca ma mai minte,el spune ca n-are ce sa-mi zica,si se mai si jura,desi e credincios.Ma enerveaza rau de tot aceasta situatie si nu stiu cat voi mai rezista in suspiciuni,cred ca in curind il voi da afara din casa,

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aniela23 spune:

Nu pot sa ma abtin sa nu-ti raspund ca sotul tau, la fel ca multi altii despre care citesc aici pe forum este un mincinos si un las,nici macar nu are bunul simt sa-si recunoasca greseala si sa suporte consecintele.Cand aud de barbati dintr-astia care mint femeile pe fata (gen ''nu stiu ce sunt cu mesajele alea de amor pe tel meu,le-am pastrat pe toate de multe luni de zile doar pt ca-mi plac cum suna,nu pt ca as sti de la cine si pt cine sunt'')imi vine sa-i strang de gat cu mainile mele, barbatii astia chair isi inchipuie ca femeile sunt proaste??Cata lipsa de respect!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelie-chan spune:

MINTE cu nerusinare.Citind msg. tau , mi-am adus aminte de primul meu sot.Asa facea si el, mintea pana in panzele albe.Aceleasi texte i-mi servea si mie pe tava, ca nu stie cine, ca cineva ne invidiaza si vrea sa ne desparta, ca eu bag in seama tot ce spune lumea, ca nu am incredere in el, etc.Si crede-ma ca in casa era foarte atent cu mine , de la intinsul rufelor impreuna pana la facut curtenie , calcat si tot tacamul...si din "iubi" in sus , "iubi "in jos , ce mult te iubesc , ce frumoasa esti, nu ma scotea. Mai imi punea si intrebari de genul"CE CRezi ca-mi lipseste mie langa tine ca, doar am tot ce-mi doresc"...si uite asa l-am tot crezut vreo doi ani de zile pana am ajuns in stadiul de a fii intrebata la usa mea de o alta femeie ca ce caut eu acolo, ca doar aici sta "cutare" , eu cine draq sunt???Ma cerasem cu toate cunostintele, nu mai vorbeam nici cu parintii ca doar incepusem si eu sa cred ca toti incerca sa ne desparta. Si totul a inceput tot de la telefon, i-am gasit mesaje si nr. la care am sunat si imi rasundeau femei.
Multumesc lui D-zeu ca am divortat si l-am intalnit pe actulul sot cu care sunt impreuna de 6 ani , un om minunat care ma invatat sa cred din nou in oameni si in special in barbati.
Draga , Daiana sper sa elucidezi cat mai repede problema asta, pt. a nu-ti irosii alti ani din viata alaturi de un om care poate nu te merita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Daca spui ca erai fericita de ce te-a interesat ce spune o alta femeie? Atata timp cat o necunoscuta te-a facut sa-ti pierzi increderea in sot inseamna ca nu era asa perfecta relatia voastra.
Inainte de a judeca si lua o decizie pe care o vei regreta toata viata, asculta-ti inima. Nu merita sa distrugi o casnicie pt ca ai banuiala ca te inseala. Si poate chiar a facut-o, dar cine nu greseste?
E usor sa divortezi, sa renunti la tot ce traiati impreuna, insa copiii vor ramane cu o mare deziluzie in ceea ce priveste familia lor. Parerea mea e sa incerci sa-ti recastigi sotul, nu sa-l indepartezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

quote:
Originally posted by putzuruca

Daca spui ca erai fericita de ce te-a interesat ce spune o alta femeie? Atata timp cat o necunoscuta te-a facut sa-ti pierzi increderea in sot inseamna ca nu era asa perfecta relatia voastra.
Inainte de a judeca si lua o decizie pe care o vei regreta toata viata, asculta-ti inima. Nu merita sa distrugi o casnicie pt ca ai banuiala ca te inseala. Si poate chiar a facut-o, dar cine nu greseste?
E usor sa divortezi, sa renunti la tot ce traiati impreuna, insa copiii vor ramane cu o mare deziluzie in ceea ce priveste familia lor. Parerea mea e sa incerci sa-ti recastigi sotul, nu sa-l indepartezi.

"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul"

Ei , na .
Vrei sa spui ca daca relatia ta cu sotul ar merge pe roate facute din roze ,ati sorbi numai miere , etc etc , si ar aparea o tanti sa-ti spuna ca sotul tau te innseala si ca e si cu ea tu nu ai avea absolut nici cea mai mica urma de intrebare?
Ai rade si ti-ai spune ca precis aia e o nebuna si sotul tau saracul e vanat de peste tot.

Sa fim seriosi.

Eu as lasa naibii urmaririle si cautarile , as suna-o p donsoara aia si i-a spune sa ne intalnim la o cafea.
cafea la care l-as aduce si pe sot si a vedea ce iese.
Mai departe tu hotarasti daca te desparti de l sau treceti pete , dar macar sa te lamuresti ce a fost.

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Uite aici e dovada clara ca tipul are ceva murdar de ascuns:

quote:
Initial creeata de daiana_raluk
pana anul trecut,cand,descopar cu stupoare ca sotul meu isi ascunde mobilul,nu imi da voie sa umblu la el,ca,,,,,,,,cica nu e frumos si ca fiecare are nevoie de intimitatea lui.

Daca primeste vreun mesaj de amor de la "cineva care vrea sa ii faca rau", barbatul sincer ii arata sotiei imediat mobilul si-i spune "ia uite, draga, cineva isi permite glume urate cu mine sau vrea sa bage intrigi intre noi, ca tu sa crezi ca eu as avea pe altcineva...".

Numai un barbat vinovat isi ascunde mobilul.

Restul de juraminte si promisiuni ale lui ... sunt abureala curata.

Felicia 19+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Sincer....te minte cu nerusinare. Imi pare rau sa zic asta, si eu am trecut de curand prin asa ceva, stiu cum e....sotul meu incepuse sa-si stearga constant apelurile si mesajele din telefon cand venea acasa. Pana intr-o zi cand am apucat telefonul inaintea lui si am gasit un mesaj de la "ea". Pana atunci imi spusese la fel ca al tau, ca nu-i frumos sa umbli in telefon, etc. Sfatul meu e sa continui sa faci investigatii, ia-i factura detaliata, vezi pe cine a sunat, la ce ore...asta daca doresti sa afli adevarul. E greu, ti se rupe sufletul, dar daca nu doresti sa traiesti cu incertitudinea asta mereu, fa ceva.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Probabil te minte. DAR, atata timp cat el neaga cu vehementa, cred ca va ramane in sufletul tau speranta ca nu e vinovat, si ca intr-adevar exista cineva care vrea sa va faca rau.
S-ar putea sa fie adevarata si varianta asta. In fond cate pipite secretare nu sunt care incearca sa-si seduca seful, sunt respinse, si atunci se razbuna.

El nu-ti va recunoaste niciodata ca este vinovat. Tu nu ai cum sa-l crezi, asa ca iti vei face ganduri negre in continuare.

Dar de ce nu angajezi un detectiv, sa-l urmareasca cateva zile. Vorbesc la modul cel mai serios, fara misto. M-am mai intalnit cu un caz asemanator si a functionat foarte bine. De fapt tu vrei dovezi, nu? Fie albe fie negre. Asa macar o sa poti sa actionezi in cunostiinta de cauza, fara sa-ti fie frica ca nu ai dreptate.
Daca e vinovat, o sa stii sigur. Daca e doar victima... viata lunga impreuna.

Altfel, nu stiu daca parerile de pe forum, oricat de bine intentionate ar fi fetele, pot sa te elucideze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maricar spune:

Mi s-a intamplat si mie ceva asemanator acum ceva vreme in urma si nu ma putea convinge nimeni ca el ar putea fi vinovat. Numai ca eu am sunat-o pe gasculita si am invitat-o la o cafea, dar fara sa stie el. Si uite-asa am aflat o gramada de chestii care mi-au deschis ochii.
Acum singura problema ar fi ca ea ar putea sa nu accepte invitatia ta sau sa-i spuna sotului tau...Dar eu cred ca trebuie sa incerci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Eu ma intreb, ce barbat care isi inseala nevasta , e asa prost sa pastreze mesajele de la amanta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fania spune:

Nici un barbat nu va recunoaste ca te inseala decat daca vrea sa puna capat relatiei si sa continue cu "gasculita", ceea ce nu cred ca este cazul sotului tau.
Mai departe depinde exclusiv de tine, daca crezi ca vei putea trece cu vederea o relatie paralela fa sapaturi (apeland la ce te-a sfatuit XIO), daca nu, multumeste-te cu asigurarile lui, daca tot l-ai crezut pana acum...........

[poze]

Mergi la inceput