Vecinul poate face firma fara acordul meu?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mediajust spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristinamh

readuc subiectul in actualitate, firma a fost infiintata. se numeste eventory services srl, din cate am reusit sa aflu de la unul din vecini care si-a dat acordul, iar ca profil de activitate are activitati recreative si de divertisment.
initial am crezut ca mi-au falsificat semnatura, dar la administratie figureaza un tabel numai cu trei semnaturi.
de la registrul comertului mi-au spus ca trebuie sa rezolv la politie.

ce mai pot face?

tnks.

Chemi in instanta asociatia de proprietari pentru retragerea acordului. Mi se pare cam mare efortul insa, poate totusi nu se va derula nimic deranjant acolo (daca au sediul in apartament, nu inseamna ca-si desfasoara si activitatea acolo).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Cristina, dar te deranjeaza cu ceva?
Si eu as dori sa imi fac o firma si sediul il voi trece probabil apartamentul, dar nu imi voi desfasura activitatea acolo, asa ca sper sa nu ma razboiesc cu vecinii .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

pai ma deranjeaza... de 7 ani de cand s-au mutat, mi-au facut viata un iad. inundatii macar o data pe luna, si refuza sa plateasca reparatiile, tv-ul dat maxim in fiecare noapte, cu mentiunea "daca nu-mi place la bloc sa ma mut", muzica si chefuri "ca sunt si ei tineri, unde vreau eu sa se distreze".
iar asta cu firma chiar a pus capac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristinamh

pai ma deranjeaza... de 7 ani de cand s-au mutat, mi-au facut viata un iad. inundatii macar o data pe luna, si refuza sa plateasca reparatiile, tv-ul dat maxim in fiecare noapte, cu mentiunea "daca nu-mi place la bloc sa ma mut", muzica si chefuri "ca sunt si ei tineri, unde vreau eu sa se distreze".
iar asta cu firma chiar a pus capac.

Imi pare rau sa aud asta. Sper sa rezolvi .

Mergi la inceput