| Citat: |
| citat din mesajul lui cristinamh readuc subiectul in actualitate, firma a fost infiintata. se numeste eventory services srl, din cate am reusit sa aflu de la unul din vecini care si-a dat acordul, iar ca profil de activitate are activitati recreative si de divertisment. initial am crezut ca mi-au falsificat semnatura, dar la administratie figureaza un tabel numai cu trei semnaturi. de la registrul comertului mi-au spus ca trebuie sa rezolv la politie. ce mai pot face? tnks. |
Cristina, dar te deranjeaza cu ceva?
Si eu as dori sa imi fac o firma si sediul il voi trece probabil apartamentul, dar nu imi voi desfasura activitatea acolo, asa ca sper sa nu ma razboiesc cu vecinii
.
pai ma deranjeaza... de 7 ani de cand s-au mutat, mi-au facut viata un iad. inundatii macar o data pe luna, si refuza sa plateasca reparatiile, tv-ul dat maxim in fiecare noapte, cu mentiunea "daca nu-mi place la bloc sa ma mut", muzica si chefuri "ca sunt si ei tineri, unde vreau eu sa se distreze".
iar asta cu firma chiar a pus capac.![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristinamh pai ma deranjeaza... de 7 ani de cand s-au mutat, mi-au facut viata un iad. inundatii macar o data pe luna, si refuza sa plateasca reparatiile, tv-ul dat maxim in fiecare noapte, cu mentiunea "daca nu-mi place la bloc sa ma mut", muzica si chefuri "ca sunt si ei tineri, unde vreau eu sa se distreze". iar asta cu firma chiar a pus capac. |
.