Eu imi doresc.......el e in dilema

Eu imi doresc.......el e in dilema | Autor: Baby_Bump

Link direct la acest mesaj

Dragii mei sunt noua pe forum dar am intrat pentru ca sper sa ma puteti ajuta. Eu imi doresc foarte mult sa ma casatoresc cu iubitul meu dar el nu vrea.....pt el casatoria nu este importanta. Amandoi ne dorim foarte mult un copil dar eu vreau sa il fac dupa ce ne casatorim.......el....imi spune ca nu face copii dupa comanda, conditionat, ca nunta nu este pt el un scop......uuuf nu stiu ce sa mai fac pentru ca il iubesc enorm si vreau copilul...Ajutati-ma poate aveti mai multa experianta

Miracles are there if u have eyes to see them

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arinaa spune:

Inainte de a-ti raspunde ,as vrea sa stiu mai multe despre tine...de exemplu varsta,ocupatia,de cand sunteti impreuna,daca locuiti deja impreuna ..singuri sau cu parintii...a,era sa uit ...relevante ar fi si cateva date despre el.

arinaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

In ce dilema e el? Daca nu vrea, nu e nici o dilema.

Inainte sa ne dai detalii raspunsul meu este: sau accepti faptul ca nu vrea sa se casatoreasca si faci copii asa sau iti cauti un barbat care vrea sa se insoare.

Pana si id-ul ales de tine arata ca in momentul asta iti doresti cu disperare un copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

parerea mea si numai a mea, e ca o hartie de la primarie nu face doi oameni fericiti. daca este dragoste si iubire pt mine hartia nu mai conteaza. uneori mi se pare ca ar fi fost mai bine daca nu ma casatoream, dar sa fi stat tot cu el, cu sotul meu, poate asa nar mai fi avut sentimentul ca as fi proprietatea lui

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_A spune:

Intrebarea nerostita din spatele dilemei lui Baby_Bump: "oare chiar ma iubeste omul asta?".

When you want something you never had, you have to do something you've never done.
Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Mai , nici eu nu vreau sa ma casatoresc inca desi sunt cu prietenul meu de 8 ani si toti imi spun ca ar fi mai bine sa o fac acum .
Nu inseamna ca nu il iubesc , pur si simplu nu ma vad inca destul de "mare" ca sa ma casatoresc.

Sa nu cumva sa il bati la cap cu asta , ca e chiar aiurea sa te stresez prietena ca vrea sa se marite. daca el doreste un copil inainte de casatorie cand pomeneste de asta ii pui frumo ca tu vei face un copil abia dupa c te casatoresti si nu inainte.

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Eu vad problema la tine, nu la el.

Tu iti doresti un partener de viata, intr-o relatie in care amandoi sa fiti fericiti in egala masura, sau cauti doar un armasar de prasila? Caci pari foarte disperata si in felul asta nu vei reusi decat sa indepartezi de tine orice barbat. Nici un barbat nu poate iubi o femeie-crampon.

Cauta mai intai in tine raspunsurile si stabileste-ti adevaratele prioritati.

Felicia 19+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrutza4 spune:

nu o sa inteleg niciodata fetele disperate sa se marite. ce cred oare ca se va schimba dupa acest lucru? si faza e ca aceasta disperare nu vine de la ele , ci de la vreo "hoasca batrana", care o impinge de la spate, zicandu-i, ca daca respectivul nu o ia de sotia ACUM, nu o iubeste. nimic mai fals!!!!!!! fiecare are propriul sau ritm de acceptare a casatoriei. daca ea este pregatita pentru casatorie, iar el nu...nu inseamna ca EL nu o iubeste. asta e un mare FAKE! in loc sa-l indeparteze cu presiunile referitoare la acest subiect, mai bine ar incerca sa si-l apropie, fiind MAI cald, MAI iubitoare decat pana acum si asa isi va dori si el sa faca acest pas decisiv.
si eu cred, asa cum zicea cineva de mai sus ca problema e la ea si nu la el. daca va mai continua asa....il va pierde, ca saracul se va scarbi de acest subiect.
cu cat il bati la cap ca vrei sa te mariti, cu atat il indepartezi de tine!!!!!! daca asta vrei.............continua.................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Baby_Bump spune:

Nu cred ca e vorba de disperare la mine....pur si simplu mi se pare ca asta e ordinea fireasca a lucurulor......sa ne casatiorim si abia apoi sa facem un copil...cat despre el...stiu sigur ca ma iubeste nu este vorba de asta...pur si simplu ii displace toata nebunia care inseamna o nunta si sa facem doar noi doi si nasii nu se poate pune problema. Probabil ca se va razgandit.....sincer m-am cam speriat de reactia voastra . Eu am 24 de ani si el 30....ca am avzut ca ma intrebati

Miracles are there if u have eyes to see them

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oliv75 spune:

Mai fetelor, de cand normalitatea a ajuns un subiect tabu care poate sa ingradeasca fericirea reciproca (cum a spus cineva)? Nu vi se pare absurd ca un barbat de 30 ani indragostit nebuneste sa nu vrea sa-si asume in mod fatis indatoririle ce-i revin in calitate de sotz si tata? Chiar daca pentru unii casatoria nu este un sacrament, in mod normal exista dorinta fireasca de a pecetlui acest legamant facut in primul rand partnerului. Cand nu exista alte motive intemeiate mi se pare o dovada de egoism sa nu vrei sa te casatoresti cu femeia iubita, cu atat mai mult cu cat se doreste un copil. Daca-i displace genul de nunta cu 200 invitati in care toti beau, mananca si se distreaza mai putin mirii fii docila si accepta sa va casatoriti asa cum vrea el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carm3n spune:

cata agresivitate, fetelor! ( auuuu, nu aruncati cu pietre! ) ceruse saraca fata un sfat dar, avand in vedere ca e doar primul mesaj, va invata ca nu e bine sa-ti expui chiar asa inima pe forum sau...sa se apere.
baby...eu cred ca raspunsul e in tine si esti singura in masura sa hotarasti ce vei face in continuare, esti tanara, ai toata viata inainte, cu sau fara el. sau, mai bine, hotarati impreuna, tu si iubitul tau, daca este posibil.
cunosc si eu o fata care tocmai a implinit 30 de ani si e cu prietenul ei de la 18...cred ca dupa o perioada ajungi sa-ti doresti sa te casatoresti, sa faci copii, e alegerea fiecaruia ordinea in care vrea sa o faca. doar ca respectivul nu se poate hotari nicicum...de iubit se iubesc, se vede. ea sufera foarte mult pentru ca toti in jurul ei suntem casatoriti, chiar si sora ei mai mica ( dupa doar 1 an de prietenie cu actualul sot, are deja copil ) dar nu vrea sa forteze lucrurile sa nu se sperie "mititelul". sau credeti ca se grabeste? sau poate ca actul acela la primarie nu valoreaza nimic? sa fim seriosi, e normal sa-ti doresti sa te casatoresti cu omul iubit si , mai ales, sa vezi ca te iubeste asa de mult incat sa doreasca sa-ti indeplineasca visul de a te vedea in rochia alba ( roz, verde sau ce culoare preferi )... de a-i purta numele, de a imparti bune si rele ( pe care oricum le imparti de ani buni ). sincer, nu as fi stat cu el atatia ani fara sa oficializez relatia. sau poate ca nu-i inteleg eu si, de fapt, asa arata "casnicia" ideala??! cati ani ar trebui sa mai astepte fata asta, in opinia voastra sau cati ani credeti ca-i mai trebuie lui sa se hotarasca? pe la 50 de ani asa, e bine? ori deja e prea tarziu si daca au stat asa o viata pot sa ramana asa pana la final? sunt atatea cazuri cand stau cu ele ani de zile, fara sa se insoare si se cearta o data, intalnesc una si se insoara peste noapte ( si nu ma refer aici la relatii tensionate ) si nu inseamna neaparat ca "nevasta" e mai buna decat ex"vesnica prietena". nu a fost sa fie? eh!
ma opresc aici, nu am chef de polemica, e doar parerea mea si avand in vedere ca am ceva experienta nu cred ca vad lucrurile superficial.

Mergi la inceput