Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap. 50
Raspunsuri - Pagina 19
georgia_c spune:
lucia , prin noiembrie07 , m-a mancat in
(ca sa ma exprim plastic) si am sperat, , am uitat de baba ce sunt ca de la utrogestan , imi intarzie , si saream ca iepurele prin casa ca sunt gravi , ioc semne , ioc test pozitiv , ba mai mult aveam unul negativ , da deh duda de mine , nu si nu, o tineam pe a mea ... si cand au venit sa vezi jale ...de pe bune , pe barbate-miu l-a bufnit rasul cand m-a vazut ca plang ...ca nu-s genul ala miorlait
mai nou am alta meteahna , nu-mi cumpar pampersi , ca poate nu-mi mai trebuiesc, de zici ca dezechilibreaza bugetul pe scara nationala ...dar e tot de la "garsonerie"..ca imi zice al meu , ei lasa ia-ti sa ai in casa ....aaa... pai nu ... nu vreau asa .. vreau sa vaz io ca vin uratii, sa alerg ca disperata cu limba pe umar sa-mi cumpar ... ca altfel nu am luna completa
so io de optimista sunt optimista , dar nu mai fac teste , decat la intarziere considerabila, ca altfel ma apuca ciripitul
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
felix76 spune:
Fetele, glumetele, m-am prapadit de ras! Asta da optimism sa o tinem tot asa! Ca buna-dispozitie face bine la pisihic!
Va pupicesc si va spun ca ne "vedem" luni! De, ma ia sotul la o specializare la Sinaia! El la curs eu la distractie! Asa ca va spun de pe acum vichend placut si spor la bebici frumosi si grasuni!
Felix, tot optimista, asa ca voi!
lucialu spune:
Georgia eu iti dau un big hug
si sa speram ca nu vei mai avea nevoie mult timp de acum incolo de pampersi decat pentru bbi-sor!Am trecut si eu prin emotii,semne si simptome...de
stiu cum e...nu noi suntem de vina,ci hormonii
,garsonierele sunt in buna regula![]()
o sterg ca am treaba.O zi buna in continuare!Mie tot imi cade netul
sper ca nu am scris degeaba.
Ciau Felix!WE placut!
KISSES
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
rocsy2007 spune:
lalitica eu am fost la monitorizare si sambata asa ca nu cred ca e vreo problema . il suni si vorbesti cu tutu.
felix eu sunt ziua 24. s=ar putea sa ne monitorizam impreuna .
anaconda iti tin pumnii.
alexia felicitari pentru bebe. te prindem si noi curand din urma.
pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png
mmc_nd spune:
Dragele mele, am inceput monitorizarea. Deocamdata am 2 foliculi, merg iar maine vedem iar cum arata. Va tin la curent.
felix76, trebuie sa rectific ce ti-am spus - am verificat ieri si la ultima IA am avut un folicul de 28 mm, nu de 38. Care s-a spart la al doilea pregnyl.
anaconda2 spune:
Am facut azi inseminarea , m-a durut , a spus tutu ca am colul beton , a trebuit sa il prinda cu ceva , sa-l deschida...sau nu stiu ce tot facea el acolo . Ieri dupa amiaza am facut pregnilul , dar azi , dupa inseminare imediat , foliculii erau tot acolo , nesparti ! m-a chemat si maine dim , la spital . Sper sa se sparga pana atunci ! voi ce ziceti ? i s-a mai intamplat cuiva asa ceva ?
lalitica2000 spune:
anaconda, tin pumnii ca de data asta sa iasa cu ochisori.
am sunat la asistenta lui Tutu sa ma programez pt prima monitorizare (ca luna trecuta am pierdut startul ca a fost plecat Tutu din tara) si mi-a zis ca sambata nu lucreaza si sa merg pe 3 martie (cand voi fi in Z12), dar sa stiu ca de pe 5 martie pleaca din tara, again :(((. nici nu incep bine ca iar va trebui sa astept sa mai treaca o luna. din pacate am uitat sa intreb pe ce perioada va lipsi
gabitoni spune:
buna
va rog sa ma ajutati#350;
sotul meu a facut spermograma, toate bune si frumoasa doar ca la ALTE ELEMENTE este scris:
La 24 ore de le emisie nu mai sunt spermatozoizi mobili
OARE CE INSEAMNA?
VA ROG DACA STII CEVA DESPRE ASTA

mihailescu teodora spune:
Alexia,pestoaica iubita,te felicit din tot sufletul c-ai reusit sa-ti aduci pe lume minunea
!Ti-ai facut-o si pe fi'ta pestoaica![]()
Dupa nori,vine si vremea buna!
Kitty_nic,Feli,Laurica,Ioana
Noi sambata avem botezul,suntem tare emotionati!Abia asteptam!
Va pup,in special pe veterane,dar si pe cele noi!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
bebe2008 spune:
Un
fetelor mele!
FELICITARI ALEXIA, MULTA SANATATE SI BEBE SA VA ADUCA NUMAI IMPLINIRI!
In leg cu Tutu, o sa fie plecat din tara. Mi-a zis ca pot merge la el ori pe 3 ori pe 10 martie, pt ca este plecat din tara.
Va pup si va doresc numai impliniri!