Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap. 50
Raspunsuri - Pagina 18
kitty_nic spune:
ALEXIA SI NATALIA, FELICITARI, SA FITI SANATOASE, FERICITE SI SA VA BUCURATI VIATA UNA CELEILALTE, SI AMANDOUA LUI TATI!
Mami Cristina si
Daria Ioana
www.flickr.com/photos/kitty_nic" target="_blank">
Poze Daria
Viitorul suna si mai bine: bebe a venit!
www.slide.com/r/bFwrvwNRwj93k1sGo5r3lT7pG4YiWgCG?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank"> Povestea noastra
Nimic nu este intamplator.
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajut-o pe Sonia!
lucialu spune:
'Neata si de la mine!
Felicitari inca o data Alexia!!!Esti o curajoasa si o luptatoare!BB Natalia bine ai venit printre pamanteni!Sa fii iubita si sa ai o viata minunata alaturi de parintii tai!!!

Magdita
ai fost tare cu reeditatul!Dar ai reusit!
Asta e ca suntem nehalite la smiluri cand e vorba de bucurie
le-am folosi pe toate![]()
Georgia
tinem pumnii sa vezi dublu pe un test barza zilele altea.Si stii ca majoritatea fetelor care raman gravi sunt convinse ca vin rusii ca au aceleasi dureri
Asa ca tu,Roxi ,Felix Anaconda(mai e cineva?
Magdita?
) sunteti candidatele ideale pentru luna aceasta la premiul barza
Marinar,Felicia,Kitty Nic

Zeno mi-e dor si de tine.
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
felix76 spune:
Anaconda2, ma bucur ce ai atatia foliculi, poate ne dai o veste buna curand.
Marinar, si mie mi-ar plece sa ma plimb cu voi dar mai am putina rabdare ca sa fim 2 in 1. Speranta mea este sa nu mai dureze mult!
Fetele, am o nelamurire: ce se mai aude cu acifolul? Eu tot intreb prin farmacii de el dar se pare ca nu se mai gaseste. Iar inlocuitor pe piata, la aceeasi concentratie si pret nu se mai gaseste. Stiti ceva, se va mai produce? Il luam si eu si sotul meu dar acum nu mai gasesc.
Felix
felix76 spune:
Da lucialu, sa te auda barza si sa se prezinte cu premiul la noi! O asteptam cu drag!
Mai stiti ceva de katyama? Ramasese sa faca laparo, ce s-o fi intamplat cu ea?
Felix
georgia_c spune:
lucialu, asa sa fie cum zici tu , sa fie II , numai ca vezi tu , fata de alte fete ,io , sau poate nu numai io , inainte de cm am o scurgere albicioasa asa , care prevesteste "minunatia" ... ei si aia e deja "venita", si mereu dupa ce a ventit "ea" a venit si sora-sa invazia
[
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
felix76 spune:
Georgia, cumva scurgerea aceea albicioasa nu este insotita si de mancarime si de senzatia de intepatura? Daca da, atunci poate fi "suprainfecia" cu candida de care noi femeile "beneficiem" datorita cresterii nivelului de progesteron din sange din ultima perioada a ciclului. Cresterea de progesteron este data, de asemenea, si de instalarea unei sarcini. Multe femei sufera in sarcina de puseuri de candidoza asa ca speranta tre sa moara ultima!
Si inca ceva: si la mine apare deci nu esti singura!
Felix
georgia_c spune:
felix, na ca tot e o treaba ca nu sunt singura .. am promis ca la o intarziere mai mai mare de 5 zile fac test, asta ca sa nu mai jelesc ca o bocitoare cand vad I
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
aaandreea78 spune:
Buna fetelor,
Alexia28, felicitari penru bebelusa! Asteptam povestea nasterii si bineinteles poze.Sa creasca mare si sanatoasa!.
31+
RADU
magdita spune:
Lucialu, ai dreptate in legatura cu "smailurile", tot cautam sa pun cat mai multi ca sa exprim bucuria si emotiile pe care le simteam.....
In legatura cu AMR pana la cm, ar trebui sa ma invadeze saptamana viitoare, incepand de luni cam pana spre joi. Azi sunt z21, ma simt bine, ma dor un picut sani, insa in lateral, spre maini, parca nu imi amintesc sa ma mai fi durut asa. Simt si pe la burtica niste intepaturi, niste semne, insa incerc sa nu le iau in seama. Eu ovulatia am avut-o pe 12.02 seara, nu m-am monitorizat, insa am avut niste dureri de burtica specifice, pe care le cunosc bine. Si nu am ratat nici seara aceea, nici a doua seara
. Acum, cum vrea Dumnezeu. Eu de luna asta am inceput sa iau si Mastodynon, si din z16 extract din mladite de zmeur. Nu mai vorbesc de inca vreo 12-13 suplimente pe care le iau zilnic pentru intarirea sistemului imunitar. N-o fi luna asta, sper pentru luna viitoare cand avem in plan o inseminare.
Cu Dumnezeu inainte, nu ma las pana n-o sa imi tin bebelusul in brate, ca scumpa de Alexia

magdita
http://tt.lilypie.com/lQvGp2.png
aspiranta din aprilie 2004
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
lucialu spune:
Felix eu pe asta n-am stiut-o.Iaca mai invat ceva.Merci
.Deci Georgia pt orice eventulaitate decat sa te dai cu capu de zid si sa te necajesti,papa niste iaurt,lasa ciucalata...dar se poate sa fie si de la altceva...ca gravidutele pove ca mai au astfel de chestii si pe perioada sarcinii,fara nici o treaba cu candida(cine naiba i-o fi dat numele asta ca numa asa nu-i
)sau CM.Aici parca scrie pacientele optimiste...noi la endo facem cure prelungi de optimism asa ca vezi ce faci cu vaitatul,ia masuri,ca te paste o rosie de la mine
Vine si BB si pana atunci ne bucuram barbatii dupa puteri si rezistenta elasticului la izmene![]()
De Katy nu mai stiu nimic...am avut un PM inainte de operatie,dar de atunci
...eu sper sa n-aibe timp de scris iar operatia fi decurs bine,adeca cu rezultate si vesti bune.
Magdita nu le baga in seama semnele pe moment,dar daca persista
eu am ratat cu brio mamientul pentru ca am avut dureri crancene si numa de zugazaga nu mai mi-a ars
acum incep sa ma simt mai bine un pic dupa raceli asa ca poate data viitoare se manifesta mai uman,sa facem si noi "un cozonac"
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...