Fetele din jud.Hunedoara-2***

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Da,mai jos de pizzeria 'Venezia' parca.Si mie imi place argintul si-am purtat intr-o vreme,apoi mi s-a pus 'pata' pe aur.Numai noi suntem pe aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

Si eu tot asa, doar ca eu am trecut de la aur, la argint.Se pare ca daFetele astea is la somn...

noi

Mergi la inceput

Si eu tot asa,am degetele f. subtiri,doar pe perioada sarcinii s-au mai ingrosat putin,dar dupa ce-am nascut au revenit la forma initiala.Pacat ca nu pot spune acelasi lucru si de ...restul.Am 10 kile in plus si nu se duc nicicum..

Mergi la inceput

De fapt am poze recente,facute la botezul fetei,pe 26 ian.Atunci am facut si cununia religioasa,pe care am tot amanat-o,de vreo patru ani..

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danuta36

Si eu tot asa,am degetele f. subtiri,doar pe perioada sarcinii s-au mai ingrosat putin,dar dupa ce-am nascut au revenit la forma initiala.Pacat ca nu pot spune acelasi lucru si de ...restul.Am 10 kile in plus si nu se duc nicicum..

Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
poze

Pi ce vrei, cum bati din palme kg, sa dispara?Ai rabdare.Ai pus mult?

noi

Mergi la inceput

Daaa,vreo 20-22 de kile.Cu dr. Schmidt din Deva,am nascut si chiar m-a certat la un moment dat pe tema asta..

Mergi la inceput

quote:

Daaa,vreo 20-22 de kile.Cu dr. Schmidt din Deva,am nascut si chiar m-a certat la un moment dat pe tema asta..

poze

Mult.Ai nascut in Deva, sau Hateg?

noi

Mergi la inceput

Cred ca ma duc la somnic ca e cam tarziu,ai mei dorm de multisor,acusi se trezeste Miru si-i trebuie bibe..Noapte buna Lulu!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lulu_boches

quote:

Mult.Ai nascut in Deva, sau Hateg?

noi

La Hateg..

Mergi la inceput

quote:

Cred ca ma duc la somnic ca e cam tarziu,ai mei dorm de multisor,acusi se trezeste Miru si-i trebuie bibe..Noapte buna Lulu!

poze

Somn usor.Eu ma "duc", sa caut ceva oferte ptr litoral.In luna mai plecam la mare

noi

Mergi la inceput