Fetele din jud.Hunedoara-2***
Raspunsuri - Pagina 2
danuta36 spune:
Da,mai jos de pizzeria 'Venezia' parca.Si mie imi place argintul si-am purtat intr-o vreme,apoi mi s-a pus 'pata' pe aur.Numai noi suntem pe aici?
lulu_boches spune:
Si eu tot asa, doar ca eu am trecut de la aur, la argint.Se pare ca da
Fetele astea is la somn...
noi
danuta36 spune:
Si eu tot asa,am degetele f. subtiri,doar pe perioada sarcinii s-au mai ingrosat putin,dar dupa ce-am nascut au revenit la forma initiala.Pacat ca nu pot spune acelasi lucru si de ...restul.Am 10 kile in plus si nu se duc nicicum..
danuta36 spune:
De fapt am poze recente,facute la botezul fetei,pe 26 ian.Atunci am facut si cununia religioasa,pe care am tot amanat-o,de vreo patru ani..
lulu_boches spune:
quote:Pi ce vrei, cum bati din palme kg, sa dispara?Ai rabdare.Ai pus mult?
Originally posted by danuta36
Si eu tot asa,am degetele f. subtiri,doar pe perioada sarcinii s-au mai ingrosat putin,dar dupa ce-am nascut au revenit la forma initiala.Pacat ca nu pot spune acelasi lucru si de ...restul.Am 10 kile in plus si nu se duc nicicum..
Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
poze
noi
danuta36 spune:
Daaa,vreo 20-22 de kile.Cu dr. Schmidt din Deva,am nascut si chiar m-a certat la un moment dat pe tema asta..
lulu_boches spune:
quote:Mult.Ai nascut in Deva, sau Hateg?
Daaa,vreo 20-22 de kile.Cu dr. Schmidt din Deva,am nascut si chiar m-a certat la un moment dat pe tema asta..
poze
noi
danuta36 spune:
Cred ca ma duc la somnic ca e cam tarziu,ai mei dorm de multisor,acusi se trezeste Miru si-i trebuie bibe..Noapte buna Lulu!
danuta36 spune:
quote:
Originally posted by lulu_bochesquote:Mult.Ai nascut in Deva, sau Hateg?
noi
La Hateg..
lulu_boches spune:
quote:Somn usor.Eu ma "duc", sa caut ceva oferte ptr litoral.In luna mai plecam la mare
Cred ca ma duc la somnic ca e cam tarziu,ai mei dorm de multisor,acusi se trezeste Miru si-i trebuie bibe..Noapte buna Lulu!
poze
noi