Am ajunds la capitolul 2
...la mai multe
noi
quote:pai numai noi doua?Sorelele tale pe unde is?
Originally posted by ramyteono hai sa bem
Sorele mele dorm![]()
Si eu plec ca imi cad ochii ingura si nu mai pot
Noapte buna Deva oriunde te-ai afla!
Mey vin si io sa beau ceva,poate uit de durerea de spate...am vrut un masaj cu diclofenac,dar cand s-a uitat sotul mai bine,tubul era expirat,asa ca...
quote:Ia un "masaj" cu DC
Originally posted by danuta36
Mey vin si io sa beau ceva,poate uit de durerea de spate...am vrut un masaj cu diclofenac,dar cand s-a uitat sotul mai bine,tubul era expirat,asa ca...
Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
poze
quote:
Originally posted by lulu_bochesquote:Ia un "masaj" cu DC
Mey vin si io sa beau ceva,poate uit de durerea de spate...am vrut un masaj cu diclofenac,dar cand s-a uitat sotul mai bine,tubul era expirat,asa ca....Eu sunt prin "zona" pana dimineatza.
noi
Saptamana viitoare trebuie sa vin pana in Deva,neaparat si sa ajung la bijuteria 'Mien' ca mi-am luat de la ei un inel,in decembrie,si deja m-am trezit ca i-a picat o pietricica.Am sunat si mi-au zis sa vin dimineata,ca-l rezolva...ce ciuda mi-e si-am dat si-o gramada de bani pe el..
quote:Asta e pe langa biserica de la piata?Eu nu port aur, in afara de verigheta, m-am "reprofilat", pe argint.
Saptamana viitoare trebuie sa vin pana in Deva,neaparat si sa ajung la bijuteria 'Mien' ca mi-am luat de la ei un inel,in decembrie,si deja m-am trezit ca i-a picat o pietricica.Am sunat si mi-au zis sa vin dimineata,ca-l rezolva...ce ciuda mi-e si-am dat si-o gramada de bani pe el..
Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
poze
Ieri, mi-am "facut cadou", o pereche de cercei, inele imi gasesc foarte greu ptr ca am degetele, subtiri.
noi