Aspirante optimiste > 20 ani (260)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaby76 spune:

Flo, dar la urgenta nu poti merge in seara asta?? Sa inteleg ca nu era sange rosu?? Era ceva maroniu deschis, maroniu inchis, roz?? Cum era??

Bebel
Pozici din tinereti
pana pe 28 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

flo.flo, tratamentul de sustinere nu este nimic periculos. progesteron care se asigura ca sarcina se prinde bine (si nu sangerezi in concluzie) si alte vitamine si traznai. nimic iesit din comun... dar se pare ca totusi influenteaza pozitiv sarcinile.

la cum zici tu ca e sangerarea, l-as suna acum pe medic si l-as intreba daca sa incepi sa iei utrogestan vaginal, acid folic, magne B6 si ce mai dau doctorii in situatia asta. daca nu acum, atunci maine la prima ora. am mai citit de cazuri din astea in care cu tratament si cu stat la pat au disparut total sangerarile si au fost OK. Important e sa nu stai asa si sa astepti!

http://tt.lilypie.com/xw0yp2.png - ticker, ok ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo.flo spune:

feteleor era ceva inchis la culoare+ pe medic nu il pot suna ca nu am numarul lui dar maine dimineatya la prima ora sunt acolo. Asa dureri nu am deloc decat o foarte usoara senzatie ca atunci cand iti vine ciclul. Pe mine m+a durut burtica ca si cum mi-ar veni ciclul pana acum doua zile dar pe urma a incetat asa ca ma bucuram...nu cred ca dorm la noapte... daca vad ca mai imi vine la noapte o sa ma duc la urgentza cu toate ca nu prea imi surade idee

Mergi la inceput

Flo, daca-ti vine la noapte e prea tarziu sa mergi la urgenta...cel mai bine ar fi sa mergi acum cu ultimul test sau cu toate testele si sa-i spui medicului despre ce e vorba...

Bebel
Pozici din tinereti
pana pe 28 august

Mergi la inceput

Mai fetelor, am vazut in seara asta la tv o femeie care avea 15 copii si era gravida cu al 16-lea si plecase de acasa la un puscarias pe care-l iubea taaaareeee mult...Oare cum o fi reusit de 16 ori...sau de cate ori o fi fost ca presupun ca o fi avut si ceva gemeni...
Io macar o data vreau sa reusesc...

Bebel
Pozici din tinereti
pana pe 28 august

Mergi la inceput

Aaaaaa, si mai era o pustoica de 16 ani care a facut tripleti!!! Erau asa de dragalasi, parca erau niste sarmalute asa cum erau ei infasati acolo...Mi-au dat lacrimile cand i-am vazut...

Bebel
Pozici din tinereti
pana pe 28 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Ete Gabelu...a aparut!!! Ce faci Gabelu , faci copil...luna asta zici tu.Eu nu fac nici luna asta:)) ca tre sa mai scad din sunca , auzi ca cica de-asta nu se prinde ei o tin una si buna.
Flo- am zis si eu ca poate iti cade rau la stomac...ca de asa in lumea asta virtuala nu vezi ca niciodata nu stii cum sa interpretezi mesajul...
Va pup vad ca din ce in ce e mai slaba miscarea pe-aici.Chiar imi pare rau:(
Va doresc o dimineata placuta
Crisa

http://tt.lilypie.com/lZpam5.png
Vreau si eu sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

In primul rand bine v-am gasit fetelor,sunt de trei zile pe aici ,tot citesc si ma minunez de povestile de pe acest site.
Daca va descopeream mai demult...
flo.flo tie vreau sa-ti spun ceva:cumnata mea a avut in 24 ianuarie ceea ce tu descriai mai devreme si a tinut-o vreo doua zile,nici rosu ,nici gros.Ea mi-a zis si ca o dor sanii si ca are intepaturi in burta.Atat.
In 3 februarie din nou pete mici maronii.Azi o pata maine o pata si luni la ginecolog.
Ceea ce eu prognosticasem se adeverea,pe ecranul ecografului in spatele unei pungulite de puroi,se zarea ceva,dupa eco intravaginal a aparut si mult asteptatul rezultat.SARCINA.
E destul de delicat,lipseau doi milimetri sa fie extrauterina si i-a dat urgent utrogestan.Peste doua saptamani mergem iar.
I-a spus medicul ca acele pete sunt normale fiindca inseamna ca sarcina isi face culcusul in uter si curata locul.
De aceea mi se pare ca tu esti cam in prima faza a acestei povesti,nu dispera si du-te la medic.
Iti doresc vesti bune.

Timpul este singura moneda pe care poti sa o folosesti cum doresti.
Nu-i lasa pe altii s-o foloseasca in locul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

flo, sper ca ai fost la medic. La urgente.....poate dai peste unu care habar nu are si il mai doare si in popou si iti zice sa stai linistita si sa te culci..... Trebe docu tau ca sa te verifice si sa iti dea tratament. Iti tin pumnii.

http://tt.lilypie.com/xw0yp2.png - ticker, ok ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

flo sa fie totul bine scumpa mea!

restu gashtii LA CAFEA INAINTE!

ioana

http://tt.lilypie.com/vFcSp2.png

Mergi la inceput