Aspirante optimiste > 20 ani (260)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Ziua 1 fetele nici nu mai trebuie sa modific tickerul:)))))))
32 de zile ceas!!!:))
so...sper sa se regleze adica la 32 de zile.
Ati plecatara toate nici una nu mai veniti sa bagati nasul pe-aici.Chiar asa dati satisfactie in continuare????
Ce Dumnezeu!!!
Crisa

In asteptarea lui bebe mic!!

Vreau si eu sa fiu

Mergi la inceput

Onutza1(vrmoana) te pup...ce face bebitza?
Onutza2(oanasm) te pup si pe tine..am vazut pozele tale cu bump-ul..si m-au emotionat.Foarte frumusel bebelul tau sta acolo cumintel.
Onutza3(oanaiacovita) pupa mama pe ea lasa ca vine si la noi burtica..eu o am deja...tre sa ''nasc'' intai ca sa am iar bump.
Tocmai m-a apelat o cunostinta din tara sa-=mi spuna ca m-a visat gravida si ca eram mama de gemeni baieti:)))Doamne Ajuta indeplineascati-se visul.
Maryniku ma fac foc pe tine daca nu vii sa scrii.Ce-ar fi acum sa ne suparam toate ca ne-a facut cum ne-a facut.Stai linistita totul are pe lumea asta un pret si o plata.Crezi ca mie nu mi s-au inverzit creierii cand am vazut ce scrie??!!! Nu ma asteptam sincer la o persoana care a stat si ''a plins pe umarul nostru'' si noi pe al ei..ma rog nu mai are sens sa comentez nu ma intereseaza , ma intereseaza doar sa vii si sa scrii pentru ca NU SE MERITA sa nu mai povestesti cu noi si sa scrii pentru un kkt..de conflict care nici nu trebuia bagat in seama.ok?
Lauriciu...ce face fata ...?? Nu mai vb cu mine?
Claudela...am vazut si bebe tau dulceeeee si mic acolo sta belfer..la mami in burta.Abia astept sa vad ce claudel sau claudina faci
Alinushca pup...ai mai scos si tu capul din vizuina?:))Nu te-am vazut de mult.
Flo..nu fii trista ...stai cu noi aici ca noi asa ne plingem amarul luna de luna zi de zi.O sa treaca altfel.Si nu mi-o lua i nume de rau ca-ti spun sa mergi inainte.Ma simt obligata sa specific pentru ca tot asa incercam sa ii spun unei fete aici sa se linisteasca si sa mearga mai departe dupa ce pierduse o sarcina..si ..mi-am luat-o peste ochi...ca , cum indraznesc sa-i spun eu sa mearga mai departe ca eu nu stiu ce trauma..ca bla bla bla...ma rog si-asa-i rau si-asa nu-i bine...(era o vorba a unei prietene!!)
Monicuuuu mamicu ...poze ceva nu ne pui cu bumpul tau????
Hai va pup ca tre sa plec.Sa mai scrieti si ..ignorati ce-i de ignorat..si hai sa ne vedem de-alea noastre.
Maryb te pup ma bucur ca mai scrii pe la noi si ca mai treci din cind in cind,
Ok?
Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Flo.Flo, nu stiu ce sa iti zic decat sa cauti pe net. Si la Synevo unde merg eu se face la urgentza. Cred ca la urgentza costa 60-70 de lei totusi... poate sunt alte locuri mai bune. Dar nu o sa iti foloseasca rezultatul decat daca ai mai facut zilele trecute unul si ai cu ce sa compari. Cum mai stai cu sangerarea? A mai curs ? S-a oprit? Ce culoare e?
Te-am intrebat de progesteron si altele daca ai luat pentru ca o prietena a fost sfatuita sa ia desi nu fusese testata si nu stia daca are sau nu nevoie de sustinere. I s-a dat di oficiu. Si i-a prins bine pentru ca a facut un baiet superb de care sunt indragostita iremediabil.

http://tt.lilypie.com/xw0yp2.png - ticker, ok ?

Mergi la inceput

Nu mai am ticker:((((((((((((((((((((( si nici ca vreau sa fiu gravida.

http://tt.lilypie.com/lZpam5.png
Vreau si eu sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

offf, de-abia astept sa ma "vedeti"si pe mine in timp real...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

voi reveni cu ce am scris la pag 6 ca sa ma "luminati"si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

quote:
Originally posted by CrisaS

Alinushca pup...ai mai scos si tu capul din vizuina?:))Nu te-am vazut de mult.

IO shed mai mult pe la fetele mele de la "Durerea unei pierdei...", mai bag un cap din cand in cand sa vad care e miscarea pe aici, cine mai testeaza, cine mai ramane
Frumos tickerul, pacat ca luat-o de la zero. Io luna asta am prestat si cu termometru care mi-a aratat altceva decat tickerul. Ca deh... am luat si Utrogestaaan. O poveste intreaga. Fac aici exercitii intense numa numa m-oi lamuri cum sa tin si eu o sarcina pana la termen.

Tu ai fost deja in minunata delegatie, dar nu am prins povestea cu cum ti-a placut.

http://tt.lilypie.com/xw0yp2.png - ticker, ok ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaby76 spune:

Ce faceti fetili??

Crisoaso, am crezut ca ne-ai parasit ca sa vezi ce bataie iti trageam !!!

Io luna asta jur pe stema drapelului ca-s ...asa ma simt acu'...si sa vedeti voi cand m-or invada rusii ca-mi trec toati simtzamintili meli...

Bebel
Pozici din tinereti
pana pe 28 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo.flo spune:

Fetele - multumesc pentru raspuns. CrisaS sigur nu ma supar + voi sunteti singurele cu care pot sa vorbesc - nu am spus la nici o pritena, la nici o colega ca am teste pozitive - ma gandeam sa le spun dupa ecografie + asa din superstitie. Eh si m-a sunat o colega de a mea care este in concediu postnatal si am simtit nevoia sa+i spun ei si dupa 5 minute m+am dus la toaleta si am vazut sangerarea. Dar sa stii ca eu nu renunt la lupta indiferent ce s+ar intampla dar totusi mai am o speranta mica in suflet ca este sarcina si ca o sa fie bine. Daca nu m-as imbarbata asa cred ca as lua-o razna.
Alinushca am observa sangerarea de doua ori odata pe la ora 5, o data pe la 7 (a doua oara foarte putin).Nu era sangerare ca la ciclu ci mai degraba cum este in ultima zi de ciclu sau nu stiu cum sa explic oricum mai inchis la culoare si foarte subtire. Nu am luat nimik de sustinerea pentru ca ti+am zis + nu mi-a dat doctorul si nu am vrut sa iau dupa ureche. Am mai facut acum cand am ajuns acasa un surecheck si a iesit poizitiv + a doua liniutza aproape la fel ca si cea de test + nu stiu ce sa mai cred....cred ca maine dimineatza ma duc direct la medic poate mai imi face o ecografie ceva, numai ca nu vreau sa zica ca sunt nebuna, ca sunt ipohondra.....
Va pup fetelor si multumesc mult ptr raspunsuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaby76 spune:

Flo MAINE DIMINEATZA TE DUCI DIRECT LA MEDIC SI DACA NU_TI DA NIMIC DE SUSTINERE IEI SINGURICA!!!!

Bebel
Pozici din tinereti
pana pe 28 august

Mergi la inceput