ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-28

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Anca, imi place de tine!Ma incurajezi pe mine spunandu-mi ca nu-mi iei in considerare testul barza,dar la randul tau vrei sa faci unul...Cat despre bhcg,crede-ma ca mi-a iesit din cap.Nu mai vreau inca un esec...nu mai pot!!!
Alexia,imi pierd eu rabdarea,dar tu,draga de tine!Sa ai o nastere usoara iar noi sa-ti calcam pe urme curand!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Aerlilian pai ce faci ???? N-ai mai facut bhcg-ul ?? uff si asteptam asa cu sufletul la gura o veste de la tine ..
Alexia noi tinem pumnii cu toatele, am pus si buburuza sa tina pumnii ca acum are si manute si da din ele
Mada nu fii trista !!!! sa vezi ca pana la urma tot o sa iasa
Ancaoradea eu iti zic la fel ca si lui Aerlilian, fa direct test de sange. nu te incurca cu alea de urina. mai ales daca faci si tratament de sustinere sau alte chestii
Ioana hiiiiiiiiiiii de abia astept sa incepi si tu si sa vezi ce bebel frumos o sa faci. Si la mine s-a prelungit tratamentul, nu mai stii ?? Si uite ca a fost bine pana la urma.

Despre mine noutati prea multe nu am. Am fost intr-o mini vacanta de joi seara pana duminica seara. Am luat hainute de buburuza si pentru mama buburuzei ca deja am niste probleme cu inchisul pantalonilor cand stau pe scaun. Asa ca acum pot sa respir cand stau jos si sa ma si ridic brusc fara sa risc sa raman in chiloti ca nu am nasturii inchisi la pantaloni

Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Alexutza, nastere usoara, fara emotii prea mari ( cu toate ca sigur o sa fie ) si sa iti ajute Dumnezeu sa iti tii bebelina in brate maine, daca s-ar putea !
Ioana, gata, ai intrat in linie dreapta. Sa iti ajute Dumnezeu sa reusesti din prima . Si sa faci gemeni
Boo, ma bucur tare sa mai citesc de buburuza ta. Sa ne mai povestesti ce face. Sa iti ajute Dumnezeu sa ia o sarcina usoara ca un fulg pana la capat !
Ancaoradea, iti tinem pumnii stransi, stransi si putem sa incepem galeria
Aerlilian

magdita
http://tt.lilypie.com/lQvGp2.png
aspiranta din aprilie 2004

"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Am obosit,Boo,draga mea draga!La ce bun sa mai fac testul de sange daca e clar negativ cel de urina?Poate daca intarzie cm il voi face...Azi e z25,mai stau pana la sfarsitul saptamanii.Ma bucur ca tu esti bine,ma bucur si pentru buburuza.Iti promit ca dupa ce voi reusi sa trec peste momentul asta,vorbim mai mult.Acum...sunt incapabila de mai mult.
Magdita ,iti multumesc din suflet pentru incurajari,dar nu stiu daca ajuta...Ma simt ca un muribund...Apropos,oare ei in ce cred,ce spera???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Boo multumesc iubita de urari! Deja nu te mai incap pantalonii??? E de bineee...!!!
Aerlilian nu dispera iubita, va veni si o zi cu soare!!!
Magdita multumesc frumos de urare! Sa-ti spun un secret, chiar i-mi doresc gemeni!

ne intalnim de martisor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaoradea spune:

Ioanatugs Am auzit ca protocolul lung are rezultate mai bune in cazul nostru, cele cu endo, deci esti pe calea cea buna
Aerlilian M-ai prins, am cumparat un test barza, dar ma lupt sa nu-l folosesc.Fruntea sus, daca e sa nu fie de data asta, va fi in curand. Eu ti-as propune sa incerci o stimulare cu gonadotropine( gonal f, menopur, etc) si cu inseminare( stiu ca sotul tau e ok), am citit ca acestea cresc mult calitatea ovocitelor, iar inseminarea te ajuta in caz ca spermatozoizii vostrii nu pot trece de dopul cervical ( din diferite motive).E mai costisitor, dar rezultatele sunt mai bune, statistic vorbind.Te pup, ca sa-ti treaca supararea
Boo Stiu ca ai dreptate teoretic, dar practic nu mai am rabdare. Stii cumva ceva ioga?
Magdita da, da, un pic de incurajare e tot ce-mi trebuie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenutel spune:

Salutare fetelor!
Anca sa ai multa bafta, si sa iti apara 2 liniute la test.
Eu nu am putut sa ma abtin si am facut ieri un test barza gold si a fost numai o liniuta. Sunt dezamagita total. Ma gandesc la un plan de bataie pentru luna asta.
Poate ma ajutati voi cu niste sfaturi. Nu stiu exact daca am prins ovulatia, as putea face o monitorizare la un medic?
Mada,nu a fost cea mai buna luna pentru noi, Diana poate o sa vii tu cu o veste buna pana la final, daca nu sa stii ca suntem alaturi de tine si o sa luptam impreuna pana o sa reusim. Trebuie sa reusim.
Le pup si pe celelalte fete. Ioana, Boo, magdita, Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Aerlilian
Iti ofer un buchet de flori (ce-i drept virtual), poate te mai inveselesti putin. Trebuie sa crezi in sansa ta, nimeni nu-ti poate lua speranta ca intr-o buna zi iti vei tine bebelusul in brate. E dreptul tau. Asa ca gandeste pozitiv, crede in Dumnezeu si in sansa ta ! De-abia astept sa imi spui ca esti gravidutza si ca am avut dreptate
Ioana, sa iti ajute Dumnezeu sa iti iasa din prima asa cum iti doresti tu, mai ales daca or sa fie pereche......
Lenutel, sigur ca poti face monitorizarea ovulatiei ca sa prinzi momentul exact. si sper sa reusesti curand !
Ancutule, sunt cu gandul la tine, sper sa ne dai vestea cea mare peste 3 zile. Doamne ajuta !
Mada
Pup toate fetele si sa veniti cu vesti bune !

magdita
http://tt.lilypie.com/lQvGp2.png
aspiranta din aprilie 2004

"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Anca sincer yoga nu stiu dar pot sa te incurajez asa de la distanta si sa te sustin moral
Aerlilian imi pare tare rau ca esti trista !!!!! As vrea sa spun ceva sa fie mai bine, dar nu stiu ce sa spun sa treaca si sa te faca sa te simti mai bine. Sunt langa tine ! Dar totusi nu dispera inainte de a fi totul gata, inca nu ti-a venit ciclul. Poate totusi mai e o speranta.

Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

quote:
Originally posted by lenutel

Salutare fetelor!
Anca sa ai multa bafta, si sa iti apara 2 liniute la test.
Eu nu am putut sa ma abtin si am facut ieri un test barza gold si a fost numai o liniuta. Sunt dezamagita total. Ma gandesc la un plan de bataie pentru luna asta.
Poate ma ajutati voi cu niste sfaturi. Nu stiu exact daca am prins ovulatia, as putea face o monitorizare la un medic?
Mada,nu a fost cea mai buna luna pentru noi, Diana poate o sa vii tu cu o veste buna pana la final, daca nu sa stii ca suntem alaturi de tine si o sa luptam impreuna pana o sa reusim. Trebuie sa reusim.
Le pup si pe celelalte fete. Ioana, Boo, magdita, Alexia

Lenutel, multumesc pentru incurajare . As avea niste semne ... de bine ... oricum mi s-a spus ca am avut o sarcina biochimica, adica fecundarea a avut loc atunci, dar nu s-a prins , trebuia de pe atunci sa respect "schema " doctorului meu si de "prindere a sarcinii" ...

ca sa nu tin aici forumul pe loc , iti dau adresa mea ,vad ca nu ai pm , si iti scriu

diana_bostan@yahoo.com

poti si tu sa imi scrii

cu prietenie , diana
p.s. astept sa imi scrii primul mesaj ca sa vad e-mailul tau

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .

poze cu noi
http://www.dianabostan.evonet.ro/nunta.asp

http://cgbostan.evonet.ro/gallery.htm

Mergi la inceput