ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-28

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Dragele mele, multumesc din suflet de incurajari,astazi sunt un pic mai bine...Ieri am plans de m-am uscat.Asa este,pana nu vad rosu in fata ochilor mai am o speranta...Inca nu am niciun semn de cm.Stateam si ma gandeam...cat de mult seamana intre ele simtomele de cm si cele de sarcina...Va pup si va iubesc!
Anca,nu stiu daca solutia este sa schimb tratamentul.O voi intreba pe dr. mea.Am raspuns foarte bine la clomifen.Cat despre inseminare...O sa iau in calcul si varianta asta.Sa fie bine la tine Ancutya,sa ne dai vestea buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Aerlilian...iubi nu mai plange ,anul acesta o sa fie cel ales, mi-a soptit un ingeras, asa ca nu mai fi trista, DD se mahneste cand ne vede triste, hai sa ne bucuram de viata si vine si bebele, cred ca se sperie saracu' la cat de nerabdadoare suntem,trebuie sa avem incredere in Dumnezeu si va avea grija el de toate, e greu dar trebuie sa incercam
Multumesc ca imi sunteti alaturi, va respect si va iubesc!

Am si eu o intrebare daca imi poate da cineva un sfat, inca ma dor e un semn nashpa? nu am mai patit niciodata dupa cm, is un pic speriata.

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
http://tt.lilypie.com/QQEep2.png

Mergi la inceput

Mada ,draga mea draga,nu stiu daca mai exista consolare pentru asa ceva...Simt pe zi ce trece ca mi se naruie toate sperantele...Cat despre problema ta...ma gandesc sa nu fie un exces hormonal din cauza tratamentului...Sunt chiar dureri puternice sau doar o senzatie de tensiune?Durerile sunt permanente sau doar la palpare?Si...greutatea lor este considerabila?Ca si propria lor greutate poate fi explicatia.Eu de exemplu...noroc cu sutienele cu bureti,ca altfel...Si atunci,neavand...nici nu stiu ce-s alea dureri de sani...

Mergi la inceput

Sunt durerosi la atingere si ma deranjeaza si sutienul, exact ca inainte de cm, dar daca pe tine nu te dor inainte nu stiu cum sa-ti explic.Daca nu trec pana la sfarsitul cm-ului o sa merg la un doctor.Mersic mult oricum.
Exista consolare,trebuie sa-i multumim lui DD ca suntem sanatoase, ca nu ne lipseste nimic, maini, picioare, vederea... ca avem un acoperis deasupra capului....multe, sunt altii mult mai chinuiti, hai ca o sa fie bine, nu-ti pierde speranta, si l-a urma urmei daca n-o fi si n-o fi sunt atatea sufletzele care au nevoie de parinti, dar mai e drum lung pana acolo, am vrut doar sa-ti arat ca exista solutii, tine de noi sa ne facem viata frumoasa, e atat de scurta, e pacat sa o traim mahniti mereu.
O imbratisare mare si mii de pupici ca sa te molipsesc din putinul meu optimism.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Buna fete dragi,

intram si noi in aceeasi formula si azi, diseara mergem la dr, si nu ma las pana nu zice gata maine vii sa nasti

Mada cu problema durerilor de sani m-am confruntat si eu mult timp, fii atenta si daca dureaza mergi la un control la un medic endocrinolog sau ginecolog, poate fi vorba de o dereglare hormonala. Poti sa incerci sa iei mastodynon, este excelent pt dureri de sani sau extract de muguri de zmeur. pupicei

Ioana te-am citit si pe la FIV, te vad suparata ca te-a amanat, io zic ca e de bine, ai vazut graviduta Boo cat a mai fost amanata si ea si a fost de bine pana la urma. Asa ca...continua sa vizualizezi, te pup si o sa fie bine

Boo pai ce vrei draguto, cat sa te incape si pantalonii, de abia astept sa te vad ca mine la 40 sapt, pup buburuzele

Aerlilianuite un pupic si o floricica de la mine, nu mai fi suparici, nu trebuie sa-ti pierzi speranta, o sa vina bebe la fiecare dintre voi, trebuie doar sa fiti convinse ca se va intampla asta, off de abia astept sa va vad pe toate burticoase ca tare imi sunteti dragi

Anca tin pumnii sa vezi doua liniute

Lenutel chiar ar fi bine sa incerci o monitorizare, chiar daca e mai stresant sa faci la comanda, asa esti sigura ca nu ratezi ovulatia. Eu iti spun sincer eram mai stresata cand nu faceam monitorizare, stateam cu teama ca ratez ovulatia si prestam in disperare haotic...asa ca am preferat monitorizarea.

Gata, va pup pe toate si mai vorbim

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia si minunea mea Natalia Maria

39s+5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

salutare fete dragi
alexia, m-am gandit la tine toate zilele astea, nu dipera, lasa bebelina sa se coaca ca iese ea cand e gata. tu, pe cat iti permit durerile, incearc sa te odihnesti pt zilele care urmeaza.
aerlilian hai, capul sus, mie testul clear blue in z25 a iesit negativ negativ. mai e timp. fii optimista
ioana ma bucur mult ca esti fericita si ca ai incredere in dr, e f important. te cred ca nu mai ai rabdare, dar trece timpul imediat.
eu sunt bine, ma refac dupa o mare trauma, un rezultat de CMV Igm fals pozitiv, in conditiile in care eu Igg-ul il am tot negativ, nu se stie din ce cauze, incurcat fiole, un herpes pe care eu il aveam la gura in timpul recoltarii si care se pare ca poate da rezultate gresite la cmv(fiind tot virus herpetic-deci nu faceti acest test daca aveti eruptie herpetica!!!!!)in 3% din cazuri. cert e ca am trait un cosmar, si eu si sotul, rezultatele proaste le-am primit intr-o vineri dupa-amiaza si pana luni, marti cand am primit rezultatele la celelalte 100 de analize pe care le-am facut, si care slava domnului au iesit toate negative, am imbatranit 100 de ani la gandul ca bb poate iesi cu handicap, tutu ne spunea ca e alegerea noastra daca tinem sau nu copilul..cosmar. important e ca s-a terminat cu bine, numai ca eu nu mi-am revenit total. ca urmare a stresului au fost ceva contractii drept pt care medicul mi-a dat concediu medical, sa stau acasa si sa am grija de bebe...ghiciti ce fac acum? lucrez pt serviciu, dar de acasasper sa termin cat mai repede tot ce am, sa ma bucur si eu de liniste si sa ma concentrez pe shopping
de duminca am intrat in luna a 7a. mai e putin.
dragelor, astea au fost noutatile, va tin pumnii in continuare, si va citesc cat de des pot, we asta am lipsit fiindca am aniversat si noi pe langa valentine's day si 4 ani de cand suntem impreuna. s-a terminat si sesiunea, si serviciul, deci voi intra mai des.promit
anca, mada, magda, toate toate, un pupic de la ralu si bb albastru

a venit toamna...cu un bebe albastrutudor!!!
26+
drumul lui bebe
poze

Mergi la inceput

Ralu..chiar imi facem griji ca nu apari, ma bucur ca a fost doar o alarma falsa, Bunul Dumnezeu sa te ocroteasca , bebe sa fie sanatos, iar de ziua voastra va doresc sa nu uitati niciodata sa va iubiti, iar mica minune sa va implineasca dragostea.
Alexia...vroiam sa stiu ce faci,dar nu stiam cum sa te abordez, sa nu deranjez, cred ca toti sunt calare pe tine "nu ai nascut...", sa stii ca suntem cu sufletul la gura si noi, asteptam minunea ta, sa ne bucuram impreuna, pupici multi pentru diseara.
Daca era baietel ii faceam un si poate era impresionat si venea afara sa ma cunoasca , dar asa nu stiu..un buchetel de ghiocei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Ralu mama prin cate ai trecut, uff, bine ca s-a terminat cu bine totul si ca sunteti bine, Doamne Ajuta! Te pupam

Mada cum sa ma supar, asa este, toata lumea ma suna sa ma intrebe de ce nu mai nasc, adevarul este ca majoritatea prietenelor si cunostintelor mele au nascut pe la 37-38 sapt si li se pare ciudat ca eu nu mai nasc. Dar eu nu ma supar ca ma suna, sper sa mna sune asa si dupa ce nasc, sa nu ma uite....

Pupici la toate fetele, eu plec acum la dr, Doamne Ajuta sa se indure si de mine si sa ma cheme pt provocare

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia si minunea mea Natalia Maria

39s+5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

alexia, iti tin pumnii draga mea, sa fie ziua asta norocoasa, dar sa stii ca eu din cate am citit, la primipare nu e neobisnuit chiar sa depaseasca cele 40 de saptamani cu cateva zile...deci cum o vrea DD, sau tutu. orice zi in burtica e un plus pt bb, asta ca sa-ti mai consolezi starile de diconfort.
sa ne dai de stire, te rugam mult

a venit toamna...cu un bebe albastrutudor!!!
26+
drumul lui bebe
poze

Mergi la inceput

Ralu ,de-ai stii cat bine imi fac cuvintele tale...Daca tu ai avut test negativ in z25,inseamna ca mai e si pt mine o raza de speranta...Mereu ma gandesc la tine.Si luna trecuta,cand am avut dureri ce prevesteau cm,ma gandeam ca poate e sarcina,pt ca asa ai patit si tu.Dar nu a fost asa...Oricum,iti multumesc din suflet...voi spera in continuare!Cat despre cosmarul pe care l-ai trait...fara cuvinte!Nu vreau sa ma gandesc prin ce ai trecut!Dar acum,gata!A trecut,esti sanatoasa si tu si bebe si asa va fi pana la capat!
Mada ,ai dreptate cu tot ce spui...Dar nu pot sa nu ma gandesc la faptul ca noi,femei educate si pregatite,cu o viata de familie normala,noi care ne dorim cu disperare un copil,nu-l avem,iar nenorocita aceea care lucra la salubrizare,care probabil habar nu are ce-i acela un folicul,aceea a ramas insarcinata,a dus sarcina la termen,a nascut un copil sanatos si apoi l-a aruncat la tomberon.Pe mine ma ucid stirile acestea si parca ma urmaresc...Voi le vedeti?Nu simtiti la fel ca mine?E cumplit de nedrept!!!
Alexia ,abia astept sa nasti,sa-ti vezi minunea sanatoasa,sa te linistesti si sa ne linistesti si pe noi!O sa fie bine,ai sa vezi!Mai e atat de putin...ce mai conteaza o zi sau doua in comparatie cu bucuria ce te asteapta pentru tot restul vietii???

Mergi la inceput