Perlutele Teodorei

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Ramo..nu revii in forta si pe aici????

Hai ca astept perlute noi!!!!

Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Gata venim cu forte noi
Multumim fetelor ca va placem asa ca...de azi inainte am sa va mai scriu, acum va scriu din ce imi amintesc
la toate si la prichindeii vostrii si la burtici

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=14" target="_blank">Votati va rog pe mar1 mar2

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Ca sa nu se aplece pe geam cand ne uitam ii zic ca o prinde baba cloanta de cap asa ca...numa bine ca o vazu pe vecina de sub noi...si imi zice in gura mare "mami am vazuto pe baba cloanta , are si batic" nu ams tiut cum sa fug cu ea in casa din balcon

Avea un an si jumatate cand l-am imbracat pe unul dintre frati in mos Craciun si am zis ca sa nu mai planga ii aratam cine e ca oricum uita si acum ii zice la fratemiu "Adi mai ti minte cand ai fost 9imbracat in mos Craciun?" mi s-au inmuiat picioarele...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=14" target="_blank">Votati va rog pe mar1 mar2

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

A venit o vecina la noi cu copiii ei, o fetita si un baietel de varsta lu Teo si dupa ce plecase de ceva vreme ma trezesc cu ficamea ca imi zice "mami Dragos are funie...si pe acolo se pisa"

Aseara am stat la discutii cu ea si ii zic..."mami sa nu te intalnesti cu baieti asa de mica..acolo pe la 18 ani e bine..." la care fata imi zice "NU!" si ma uit la sot la care eu o intreb "pai de ce?" si fata imi zice "la 3" aoleu...la care imi zice "bine....de la 4 ani"

Copil mic si narodut da si tata si mai si.... ii zice intr-o seara la fata pe strada ..spre casa..."sa vezi ce funie ii dau la maicata cand mergem acasa..." la care fata "cum? puta ta?" la care tacsu ii zice ca nu ca are in geanta o funie si intradevar avea o funie in geanta

A scris pe perete in colidor si a facut o liniuta si pe usa la baie si vine la mine si imi zice "mami sa sti ca tati a scris pe usa de la baie si pe perete" mai sa fiu ... mincinoasa mica....dar vreau sa zic ca nici in zi de azi nu recunoaste ca ea a scris

A venit la noi moasasa si matusasa , adica surorile mele si la moasa a sarit in brate a pupato...pe matusasa...nici gand...asa ca...dupa ce pleaca si vine Tibi iiz ci ca pe Dana nu a vrut sa o pupe si ne zice fata "nu am pupato ca ma facut nesimtita "

Teo
Perlute

Mergi la inceput

Aseara i-am zis la ficamea ca treaba ei poata sa fie rea ca o vede mosul si nu ii mai aduce nimic si ca bine imi pare sa nu ii mai aduca nici macar brad si nici o jucarie si a zis "nici eu nu vreau jucariile lui ca e urat , nu imi place barba lui aia mare" si i-am zis ca sa taca ca o aude si ca ii duce numai la Andreea si la Alexandra brad si jucarii si a zis ca si ce daca ca ei oricum nu ii trebuie jucariile lui ca ii urata barba lui aia mare no...mai zi ceva...daca mai poti....

Teo
Perlute

Mergi la inceput

Cica se intelege ficamea cu vecinamea...ii zcie vecinamea sa nu mai zica ca nu ii place de mos craciun ca sa ii aduca jucariile si dupa ce lasa baradul jos si jucariile sa ii dea foc la barba si ficamea foarte serioasa sia tenta la ce i se spune zice "da, de acum inainte niciodata nu mai zic ca nu imi place de mos craciun....da prima data sa il las sa puna jucariile jos?"

Mergem la vecinamea si acolo se joaca intr-o alta camera cu fetita lu vecina la un moment dat vine la mine suparata de numa "mami...sa sti ca Carmen a zis ca sunt bebelus si eu nu sunt bebelus..." si ii zic ca nu-i nimic...pleaca vine iara "mami sa sti ca Carmen a zis ca sunt carcociasa ..." o intreb iarasi ce zice? era de fapt "paracioasa"

Azi dimineata se haraie tacsu cu ea si la care ii zic pai dai una si fata imi zice "da i-am dat de ori" a vrut sa zica ca ia dat de atatea ori...

Ii zic "Teo cand dormi singura?" si fata "cand cresc mare si nu mai mi frica de lup"

Cica sa fac misto de tacsu ii zic la fata sa ii zica ca mami sa pupat cu un nene la care fata era tot nedumerita dar la un moment dat vine si ii zice la tacsu si tacsu o intreaba ca asa e? Si fata incepe :da...a venit uite pe aici ..." arata din colidor in camera "si pana aici si a pupato pe mami si eu am venit din camera mica si l-am vazut " am zis ca facem pe noi de ras cum explica...de fapt.... o minciuna si tacsu a ras ca ma auzit cand tot ii ziceam ca un nene ma pupat si ea ma intreba "ce nene?"

Teo
Perlute
Sntem mari

Mergi la inceput

Ne uitam deja dupa colinde la care ii explic la ficamea ca Isus e fiul lu Dumnezeu...si alte cele...si vede o iconita cu Maica Domnului si cu Isus in brate si ficamea zice "uite mami ce mic e, ce dragut e....imi vine sa-l mananc"

Eu impachetez hainele ca la magazin ca sa zic asa ca imi place cum arata in dulap, sotul nu...el le indoaie in doua si apoi de la mijloc iarasi in doua si gata si zice ca eu nu le fac cum trebuie...ficamea...acum de dimineata ia blugii lu tacsu si o bluza si le impacheteaza cum le impachetez eu si zice "mami sa ii zici la tati ca sunt frumos impachetate hainele...ca el tot zice ca tu nu le impachetezi frumos"

Teo
Perlute
Sntem mari

Mergi la inceput

NU vrea nicicum sa renunte la sticla si a gasit pe limba ceva...nus tiu ce ca nu am vazut dar eu i-am zis ca e de la biberon si i-am zis "vezi mami ca ti-am zis ca bibe nu mai e de tine ca esti mare" si mi-a zis "am fost mare cand m-am dus la olita mea "

Teo
Perlute
Suntem mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Bine-ati revenit!

Poznele lui Andrei

Nasterea lu' Andrei

www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andruskandu

Bine-ati revenit!

Poznele lui Andrei

Nasterea lu' Andrei

www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

Mii de pupici

Teo
Perlute
Suntem mari

Mergi la inceput